- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 11
- 34
- Konu Sahibi BengisuCan91
-
Allahtan sabır dile sürekli.Ona de ki senin bana kullandığın kelimeleri sana kullanmıyorum çünkü Rabbimin gönlünden düşmek istemiyorum seni Ona havale ediyorum.Bunu pes etmeden her zaman söyle imana yönlendir sürekli.Eşinle aynı olmak çözüm değil.Allah yardımcın olsun Ya sabır çek içinden hep .Eşim bazen hakaret ediyor ağıza alınmayacak kelimeleri yüzüme karşı kullanıyor bir kaç kere ikaz ettim hakaret etme artik diye ama sürekli yapiyor bunu sinirlendiği zaman özellikle çok soğuk hissediyorum kendimi ona karşı sürekli hakaret duyunca ne sevgim ne saygim kaliyor insan eşine hakaret edebilir mi
Sizde esinizin sevmediği hareketlerden kaçinin niye durduk yere hakaret etsin ki o çok sinirliyken biraz alttan alin
Sabahtan beri kendime sorduğum soru.Eşim bazen hakaret ediyor ağıza alınmayacak kelimeleri yüzüme karşı kullanıyor bir kaç kere ikaz ettim hakaret etme artik diye ama sürekli yapiyor bunu sinirlendiği zaman özellikle çok soğuk hissediyorum kendimi ona karşı sürekli hakaret duyunca ne sevgim ne saygim kaliyor insan eşine hakaret edebilir mi
Eşim bazen hakaret ediyor ağıza alınmayacak kelimeleri yüzüme karşı kullanıyor bir kaç kere ikaz ettim hakaret etme artik diye ama sürekli yapiyor bunu sinirlendiği zaman özellikle çok soğuk hissediyorum kendimi ona karşı sürekli hakaret duyunca ne sevgim ne saygim kaliyor insan eşine hakaret edebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?