eşim öyle bi laf etti ki

Anlıyorum kırılmakta da son derece haklısınız. Bana bunu yapmak tuhaf geliyor böyle alışmadım gibi tonlarca bahane bulabilirdi ama söylediği hoş olmamış. Ben de çalışmıyorum ve benimki kapımı çok acelemiz yoksa gezmeye falan gidiyorsan muhakkak açar inerken de önce o iner ve kapımı açar. Ufacık bir şey ama ben çok mutlu oluyorum. Arabanın kapısını açmaması değil sorun. Sorun düşünce tarzı. Bunu değiştirmeli.

tabi herkese gore durum farkli sonucta

canim ogretmen o

Sanirsin kendi holding CEOsu ...

Sen calistin da ne oldu yine öküzsün yine öküzsün, gorgu kurallarindan bihaber bir ayısın kapi acmayi ceket tutmayi bile paraya baglayan bir açsın derdim ben olsam

Böyle tipleri çok arıyor musunuz Öküzle evlenip sonra da niye öküzce konuştu diye konu açıyorsunuz

kesinlikle oyle zaten dusunce tarznda sknti varms belli.oldu bi kapi acmak zor degil ben onu o.kadar sene bekledim evlenmek icin kucucuk bisey yapmasi zor muydu

vallahi cok haklsnz bire bir cok aramadm zaten Allah tan

evet atanamam diye saldm bende malesef puanlar zor diye
Valla canım el oğlu bu bir ekmek on tokmak. Kendin için çalışman lazım. Sonuçta bugün var yarın yok kendi geleceğinin garantisini kur. İnan ay sonu aldığın maaş o kadar tatlı ki. Kpss yine hazırlan ama birşeyler yap mutlaka

cok haklsnz demekki en onemlisi buymus kadinin ayaklati ustunde durmasiymis gercekten

Calisin ve bosanin. Ben her kadinin çalismasi taraftariyim. Ancak bu esinin yaptigi çalismak ile alakali degildir. Seni asagliyor. Calismis, ev isine zor yetisen biri olsaydin bu defa "belki hem çalisip, hem ev isine yetiyordur. Esine meyveyi çayi önüne getiriyordur" derdi.

Yaptigi büyük saygisizlik. Odunluk. Bu insan ile umarim bir gelecek düsünmüyorsundur. Ilk odunluguda degildir onun.

de mi dogru soyluyosunuz bunun ustune hayatimi yeniden gozden gecrp elimden geldgni yapacagim zten canim

yaptgi cok ama cok zoruma gtti saygszlga hic ama hic tahammulu olmayan bir insanim bu sekilde rencide edilmeyi haketmedim

Sabahtan akşama kadar evde ne iş yapıyorsan bir kaç gün yapma bakalım. Sorarsa da lafı çakarsın.

Hem ev işini yap, hem yemek yap, çocuk olsa ona da bak bunları yaparken de para kazan. Vallahi güzel iş. Senin koca kendine eş değil kendi parasını kendi ödeyen hizmetçi arıyormuş.
Bu arada para kazandığı halde kocası tarafından değer görmeyen o kadar kadın var ki. Değer vermek para kazanmakla değil insanlıkla alakalı bir durum. Eğer atanirsan da 5 kuruş harcama eve kesinlikle.

de mi dogru soyluyosunuz bunun ustune hayatimi yeniden gozden gecrp elimden geldgni yapacagim zten canim

Valla yazmayim dedim ama olur olmadık şeyleri bitişik yazmışsınız,bitişik yazacağınız şeyi ayrı yazmışsınız kpss ye çalışmaya Türkçe'den başlayın bari. Eşiniz çok büyük densizlik etmiş bu arada bana çalıştığım için eve para getirdiğim için değer veren adam hiç vermesin daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…