- Konu Sahibi yaren060716
-
Hiç bekleme seneye kadar git ücretli öğretmen ol. Mulakatta bile önüne çıkıyor muş bu. Yada bir dershanede falan paslanma.evetbende oyle dusundum zaten ögretmenlik mezunuyum seneye kpss sinavina girip atanacagim kafaya koydum o kadar agrima gtti ki
Umarım atanırsınızz bu sene.ama atamalari siz de biliyosunuzdur hemen ha deyince atama olmuyoki ogretmenlikte ama ben ona yapacagimi biliyorum onao.lafi dedrttgine psman edecegim
Küfür ettiğin de o lafi yedircektinizama atamalari siz de biliyosunuzdur hemen ha deyince atama olmuyoki ogretmenlikte ama ben ona yapacagimi biliyorum onao.lafi dedrttgine psman edecegim
Herkes çalışın demiş ama burada sorun adamın zihniyeti yani çalışan kadın bunu hak ediyor çalışmayan hak etmiyor demek ben okurken bile sinir oldum. En nefret ettiğim kafa. Şu kadınları çalışan çalışmayan diye ötelemeyi bi bıraksak toplum olarak nefes alacağız.
Bakin çalışacaksanız da Ailenizin ve kendinizin emeği için çalışın.Cevaplariniz da çalışmaya bir başlayım diye hevesli cümleler görüyorum fakat bilmelisiniz ki bölümünüz zor alım yapan bir bölüm.canim ogretmen o
cok tesekkur ediyorum onerilerinizi dikkatle okudum zaten bir plan cizdik onun dahilinde gidecegiz sagol yuregi guzel insan❤Bakin çalışacaksanız da Ailenizin ve kendinizin emeği için çalışın.Cevaplariniz da çalışmaya bir başlayım diye hevesli cümleler görüyorum fakat bilmelisiniz ki bölümünüz zor alım yapan bir bölüm.
Elinizi çabuk tutup şimdiden çalışmaya başlamalısınız. Seneye sınava girecekseniz bile şimdi başlayın. Bol kitap okuyun, bol soru çözün.
Lütfen verdiğiniz emekleri ziyan etmeyin ve başlayın.
Yeni evlisiniz es kaza hamile kalırsınız bu sefer de bebek için başlayamadım dersiniz.
ayy sen kim köpek te bana kpss dersi veriyorsun yazma anam yazma milleti elestirerek çok bilmislik yapma senin muzzam destegine cok ihtiyacımiz yok hadeee ordannn hadeee bi salın TDK müdürleri yallaaaahhhYukarıda arkadaşlar yazmış zaten ben de aynı fikirdeyim türkçeniz gerçekten berbat.matematikte böyleyse malesef kpss pek parlak görünmüyor sizin için.ayrıca gerçekten o kadar emek verip üniversite okuyan insanların hiç çalışmadan evde oturmasını anlamıyorum ben de. Tamam sizin durumunuzda atanma zor ama hiç mi çalışma imkanınız yok? Ben çocuk dolayısıyla ücretsiz izne ayrıldım o bile bana ağır geldi. Çalışın ama eşinize lafını yedirmek için değil kendi emekleriniz için, kendi maddi özgürlüğünüz için çalışın.hem bu devirde malesef tek öğretmen maaşı ile ev geçindirmek gerçekten zor. Tabi bunlar eşinizin terbiyesizliklerine kılıf değil. Hem siz başlatmışsınız gereksiz bir kıyaslamayla. Kendinizden pay biçin kimse kıyastan hoşlanmaz kendinizin hoşlanmadığı şeyi yapmayın sizde.
ben de nerden çalısmaya baslasam diye dusunuyordum sizden akıl aldım ya muradıma erdim aayyy bi nurlandım yalllaaahh anamm yallahhhh bana akıl vereceginize gidin kpss ye başkan olun bi salın cancagzlarım bi salınadamı ne kadar gömmüşler ya , ben kaba filan olduğunu düşünmüyorum .
yani neden kapınızı açsın ki ? kalkıp size göre daha kibar bir erkeği öne sürerseniz oda kendine göre daha değerli kadını öne sürer böyle .
ayrıca elbette calısacaksınız , gerçekten bu ülkede üniversite okumus ama çalısmayan kadınlara hayret ediyorum . ev sizi mahvetmiyor mu ? gün boyu evde oturmak hiç bir üretkenliğinin olmamasını nasıl kabul ediyorsunuz ?
kocanızdan harçlık almak size kötü hissettirmiyor mu ?
ülkenin alım gücü yüksek değil , ekonomi iyi değil adam neden tek basına her seye yetişmeye çalıssın ?
çalışmanızı istemesi ile size değer vermemesi arasında nasıl bir bağ kurdunuz ?
ve son olarak türkçeniz iyi filan değil bence de ilk ondan başlayın calışmaya
. yukarıda bir hanımefendi yazmış anlamamışssınız bile 'kpss sınavı ' diye bir şey yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?