- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi yaren060716
-
ay evet bende nasıl ifade edeceğimi bilemedim argo oldu değiştiriyorum hemencikKırılıp kızmazsanız 'yusuf yusuf' tamlamasının beni rahatsız ettiğini söylemek isterim.
Bir özel ismi bu şekilde kullanmak yerine 'adam üç buçuk atıyor' diyerek de meramımızı anlatabiliriz diye düşünüyorum.
Yusuf oğlumun ismi, hassasiyetimin asıl nedeni de bu.
Bir çok kişi calismadiginiza takılmış.yahu çalışıyor olsaydınız bu adam bu lafı etmeyecek miydi ? Adam basbayağı icindeki öküzü göstermiş çalışıyor olsaydınız da sende düzgün ev hanımı olsan felan der bu tipler.
Yok yok önemli değil böyle bişey yazınca saldırırlar normaldesizinki gözüme görünmez artık.
o zaman ben sana bakamam seninle evlenmem deseydi ben sadece kendmi gecindirebilirim deseydi
çalışmanın erkeğin görevi olduğu tam olarak nerede yazıyor ?Beni, para getiriyorum diye sevip değer verecek insan hiç olmazsın daha iyi.burda çoğu kişi sadce çalış diye öğüt veriyo pardonda bu asıl erkeğin görevidir.kadin çalışsa çok daha iyi güzel bişey ama erkeğin bu lafı etmesi saçma,pardonda sen kimsin ki?demeli insan
Demek ki sizinle nasil olsa ogretmenlik mezunu, er gec atanir dusuncesiyle evlenmis.
Calissaniz bile sakin maas kartinizi falan vermeyin
Erkeğin cüzdan olmadığı,kadının mutfak robotu olmadığı kadar gerçektir. Eğer birisi evi geçindirmenin erkeğin görevi olduğunu iddia eden bir kadın kendisini de mutfak robotu olarak addediyordur.Beni, para getiriyorum diye sevip değer verecek insan hiç olmazsın daha iyi.burda çoğu kişi sadce çalış diye öğüt veriyo pardonda bu asıl erkeğin görevidir.kadin çalışsa çok daha iyi güzel bişey ama erkeğin bu lafı etmesi saçma,pardonda sen kimsin ki?demeli insan
Kocanız densiz ve kaba tamam da siz de niye başka bir çifti örnek gösterip, kendinizle kıyaslıyorsunuz?
Bu tip söylemlerin ve yaklaşımların,
ilişkiyi zedelediğini düşünüyorum.
ikinizide bravo çok sakacisinizkızlarmerhaba az once o kadar canim skldı ki oncelikle 28yasindayim 2 bucuk senelik evliyim ev hanimiyim esimle yuruyorduk bir çift de arabaya bineceklerdi kocası karısının kapısını actı kadinda bindi bende esime dedimki bizim araba varken sen hic kapimi bile acmadin dedim ama saka yollu dedim o da dediki belki karisi is guc sahibi birisidir belki eve para getiriyodur belki calisiyo isi vardir nerden biliyon sen calsmyosun ki eve para para getrsen ben de kapini acardim dedi ben sokoldum tabi gulerek dedi ama ciddi oldugunuciddi soyledgnin farkna vardim simdi konusmuyorum cok agrima gitti cunku bana buzamana kadar gecmişini si... m gibi bi kufur etmisti ama kavga etmistik sinirden soyledi dye affetmistim ama simdi bu cumle nerden cikti ustelik daha 2 bucuk yildir evliyiz cok canm skldi haksz myim lutfen bir akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?