Esim para göndersin mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu bunu bilmem bu gece ne varoşluğumuz kaldı söylenmedik ne seviyesizliğimiz

Sabahta iş yerinde bir arkadaş 25 kuruşluk çay söylemenin başında bana cimri dedi. Suçum çay ocağından kahve alırken ona çay söylememiş olmam

Bakınız toplumda böyle üç kuruşun hesabını yapan insanlar konuşurken sizi de üç kuruşa harcar.

Özetle bugün attığınız bumerang illa birgün size döner. Bu kadar maddiyatçı olmayın.

Kaynının verip vermediğini de bilmiyor ama. Kafasında vermiyor diye kurmuş kendince.
Yazık yahu, 200 tl ne? Bi markete girsen hüp gidiyor doğru düzgün birşey alamadan. 200 tl yi de bu kadar mesele yapmak, ne bileyim.

“Eşiyle kv kp de 15 gün kalmaya giden bir çift ailenin market alışverişini yapmıştır yine bu çift kv ve emekli kayınpedere 200 liralık aylık yardımını yapmıştır. Yardımı yapan evlat, eşinin kaldığı evde bedavadan yiyip içtiği yiyeceklere değilde alınan 32 li tuvalet kağıdına odaklandığını ve orada beraber tüketim yaptığını fark etmediğini görmüştür”. Baskın uyarıcı, zayıf olanı gölgelemiştir. Bu kadar mantıklı bir örnek görmedim...

Bu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
E neden "seviyesi belli" olan insanların olduğu grupta bir şey danışıyorsunuz

Sizin gibi tip derken neyi kastettiniz acaba, aynaya bakıyorum tatlı minnoş bir kadın görüyorum.

Eşimin ailesinin kirasını ödüyoruz 5 yıldır, arada yapılan esktra harcamalar ayrı, kendi aileme de harcama yapıyorum ve bundan keyif alıyorum.
200-300 ün hesabını yapan insanı anlamam mümkün değil o yüzden.

Birde beğenmiyorsaniz, iptal edin üyeliğinizi madem zorla mi tutulup konu açıyorsunuz burada? Daha seviyeli yerlerde takılın bundan sonra.

Öff 2 memur maaşıyla 300-500 liranın peşine de düşmeyin ya.
Ne yapsın insanlar, 300 lira veriyorsunuz diye yaptıkları her harcamayı size mi sorsunlar? Torunlarına hediye mi almasınlar?
Kendi üstlerine başlarına kıyafet alabilirler mi peki? Eminim bu kısmını da düşünmüşsünüzdür siz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…