- 24 Ağustos 2020
- 3.246
- 8.226
- 108
Büyük bir hatadan geri dönmüş olurEşim bu düşüncelerini görse ne olur ya
Duygular karşılıklıBu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
Pardon da buradan insanalrın hayatını ne kadar biliyorsunuz da boyle yorumlar yapıyorsunuz? Belki benim için aylık 300 tl fazla bir para..belki yazın kv evinde yapılan fazla masraflar benim gözüme geliyor başkaları da varken?
Ayrıca o dalga geçen gereksiz insanlar seviyesizliginiz belli ben sizler gibi olamayacağım. Sizlere diyecek söz bulamıyorum
Euzubillahi mineşseytanirracimPardon da buradan insanalrın hayatını ne kadar biliyorsunuz da boyle yorumlar yapıyorsunuz? Belki benim için aylık 300 tl fazla bir para..belki yazın kv evinde yapılan fazla masraflar benim gözüme geliyor başkaları da varken?
Ayrıca o dalga geçen gereksiz insanlar seviyesizliginiz belli ben sizler gibi olamayacağım. Sizlere diyecek söz bulamıyorum
ayy allasenBu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
Aaa bu kişi o kişi mi. Konu sahibi bence çok az gönderiyor eşiniz.
Eşi markette annesine 32li tuvalet kağıdı aldı diye konu açan kişi mi bu?Eski konusu da direkt bu konunun altında, linkle falan uğraşmayın.
Konu sahibi hayat gerçekten kısa boşver, böyle şeyleri düşünerek kendini hasta edersin.
Eşinin lokmasını da saymazsın yaIyi akşamlar. Çok buyuk dert değil yanı sadece yazmak istedim.
Evde yemek hazırladım..Ablamla eniştemin dükkanı var oraya götürdük birlikte yeriz diye. Neyse sofrayı hazırladık. Tabaklara yemek koydum. Ortaya dolma koydum kucuk küçük olanlardan ama çok değil herkese 2 3 tane fln. Neyse ablam eniştem müşterilere bakıyor arada yemekte sürekli oturamadılar. Eşim de ortaya koyduğum dolmalardan sürekli alıyor. Ablam ben sevmem dedi ben de almadım. Eniştem bir kere aldı. Sonra bir baktım bitmiş..
Ya ben bundan rahatsız oldum. Sonuçta bbirlikte yensin diye götürdüm. Ortaya konan şeyden herkes hakkı olanı alir. Fazlasını almaz yani.
Eve gelince başka bsy 'den tartıştık ben de bunu söyledim niye ortaya konan şeyin çoğunu neredeyse hepsini sen aldın ayıp değil mi görgüsüzlük bana göre dedim. Onlar yemiyordu dedi. Onlar o ara müşteriyle ilgilendi dedim.
Söylemesem olmayacaktı niye akıl edemiyor böyle şeyleri. Biz birlikte yerken de yapar.
Patron çıldırdı. Ne alırsan 3.5 TLBu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
Sanki gri daha çok yakışır gibi geldi banaya cok merak ettım bızımle oturup bır cay bıle ıcmeyecek ınsanın kım oldugunu eskı konulara baktım
sıte yonetımıne seslenmek ıstıyorum uyelerın actıgı konularında aldıgı etkılesıme gore renklerı olsun hem bosuna zaman kaybedıp eskı konularına bakmaya gerek gormeyelım yorum yazacaksak ona gore yazalım veya yazmayalım hemde ak koyun kara koyun ortaya cıksın mesela bence konu sahıbı gıbı bız sıte ve uyelerını begenmeyenlerın rengı mor olabılır ya da sonsuzluk grisi
Nereden biliyorsun belki konu sahibi geri dönüşümü seviyordur, onun için de kahvesini evinde starbucks bardağına doldurup dolaşıyordur.Patron çıldırdı. Ne alırsan 3.5 TL
Hanım kendine gel. Bize tabi ki rastlayamazsın . Biz starbucksta kahve içiyoruz sen Parana kıyıp zaten gelmezsin oralara..
Şaka bir yana da 200 TL para için konu açıp üstüne bize bunları söylemeniz hoş değil. Madem bu sitenin seviyesi belli. Niye konu açtınız ki ?
ay oyle demeseydınız keske sımdı konu sahıbının ıncılerı dokulur hay allahPatron çıldırdı. Ne alırsan 3.5 TL
Hanım kendine gel. Bize tabi ki rastlayamazsın . Biz starbucksta kahve içiyoruz sen Parana kıyıp zaten gelmezsin oralara..
Şaka bir yana da 200 TL para için konu açıp üstüne bize bunları söylemeniz hoş değil. Madem bu sitenin seviyesi belli. Niye konu açtınız ki ?
Sızın gıbı tipler demiş altını çizerim hanımefendi müneccim hepimizin tipini çözmüşPatron çıldırdı. Ne alırsan 3.5 TL
Başka bir konuda da bana varoş dediler. Gece gece gelen vuruyor giden vuruyor. Ağlıçem artık ya...Sızın gıbı tipler demiş altını çizerim hanımefendi müneccim hepimizin tipini çözmüş
Çözmüşse neden kimsiniz siz diye sormuş peki?Sızın gıbı tipler demiş altını çizerim hanımefendi müneccim hepimizin tipini çözmüş
Üzülmesin ben kahve ısmarlarım nolçek fakir varoş falanız ama gururluyuzay oyle demeseydınız keske sımdı konu sahıbının ıncılerı dokulur hay allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?