200-300 TL dişe dokunur bir para değil. Takılmayn. Varsayın ki eşiniz sigara içiyor ya da içtiği sigaranın miktarı arttı. Öyle düşününMerhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Şimdi kv kp durumları yokken para göndermesinden hoşlanmadım. Biz onlara gönderiyoruz onlar başkasına.
Eşimin kardeşi her ay para gönderiyor mu bilmiyorum. Biraz cimriler. 10 bin gelirleri var dışarıda yemek yiyecektik biz kebapciya gittik onlar fazla para vermemek için biz atıştırdık dedi gelmedi. Yazları eşimin ailesine gittiğimizde onlar da olsa orada her zmn bizden fazla para çıkar.
Sizce ne yapayım?
200 300 oyle bır anlatmıssınkı sankı heray 2milyar yolluyor
Zaten markete gıtsen ıvırzıvır 200 300 tutuyor
Valla konu sahıbı memur dıye bılıyorumBenim kedilerin aylık masrafını hiç yazmayayım hemşire
Bir de ben şuna karşıyım. İnsanlara üç kuruş para verip nereye harcadıklarının hesabını sormak çok ayıp.Valla konu sahıbı memur dıye bılıyorum
Esıde oyle
Anaya babaya 200cok gorulmesın
Yerı gelıyor sadaka verıyoz bu parayı
Aynen bende para verırımBir de ben şuna karşıyım. İnsanlara üç kuruş para verip nereye harcadıklarının hesabını sormak çok ayıp.
Ben ihtiyaç sahibine market kartı falan asla vermem. Para veririm ki insanlar borcu mu var faturası mı var ayakkabı mı alacak ne ihtiyacı varsa onu görsün. Nereye harcadığı beni hiç ilgilendirmez.
Yok artık onun yerinde olsam böyle bir düşünceyi içimden geçirdiğim için bile utanırdım. İki memur maaşı giriyor eve 200-300 ne kiValla konu sahıbı memur dıye bılıyorum
Esıde oyle
Bırde cidden markete gıt ıvırzıvır 200lıraYok artık onun yerinde olsam böyle bir düşünceyi içimden geçirdiğim için bile utanırdım. İki memur maaşı giriyor eve 200-300 ne ki
Kayınbabanızın kendı evladına gönderdiği bin lira neden size battı anlamadım. Eşiniz ayda uc yuz gönderiyormus zaten içinden gelmiş göndermiş. Kayınbabanız sizden aldığı parayı her ay gönderse haklısınız dicem ama babalar anneler torun dogacagı zaman para takar altın takar allah sabır versin esınızın aılesıne herseylerıne bu kadar karısılmazMerhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Şimdi kv kp durumları yokken para göndermesinden hoşlanmadım. Biz onlara gönderiyoruz onlar başkasına.
Eşimin kardeşi her ay para gönderiyor mu bilmiyorum. Biraz cimriler. 10 bin gelirleri var dışarıda yemek yiyecektik biz kebapciya gittik onlar fazla para vermemek için biz atıştırdık dedi gelmedi. Yazları eşimin ailesine gittiğimizde onlar da olsa orada her zmn bizden fazla para çıkar.
Sizce ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?