- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
El üstünde tutulmak neden bu kadar önemliDerdim başlıkta...
Bu durumun çözümü var mı?
Illa cok sosyal olmak sen kimsin ki nidalarinda olup köpek çekmek falan mı lazım el üstünde tutulmak için?
Çok haklısınız . Erkek çocuk yetiştirmenin ötesinde en azından gelini rakip olarak görmeyi bıraksalarEşi ruhunu besleyebilen kac turk kadını var ki?Bu bizim kötü erkek çocuklar yetistirdigimizi gösteriyo bence. Köpek çekmek ilgisiz bırakmak ise yaramaz çünkü sevgilisi değil esisiniz bunun farkındalar gayet. Kısaca bunun taktigi yok adamın içinden ya gelir ya da gelmez
anlatmak istediginizi anlamadım diye yazıcam eşinizden pek de farkım kalmayacak.
ilgisiz mi eşiniz
yoksa sizi tam anlamıyla tanımadıgı için süprizleri saçma sevdiginiz ilgilendiğiniz şeylerin tam tersi bir adam mı
Biraz örneklerle acsaniz iyi olur.
Herkes kendince yorumlayacak şimdi.
Iletişim mi kuramıyorsunuz, kültürel fark mi var, ilgi sevgi mi yok, gösteremiyor mu, enerji farkınız mi var gibi..
Duzenledim kusura bakmayınEl üstünde tutulmak neden bu kadar önemli
El üstünde tutulmamaktan kastınız ne hem?
Şımartmaması mı yoksa sizinle hiç ilgilenmemesi mi?
İkisi farklı şeyler çünkü.
Biraz farkettim ama evlendikten sonra tahammül daha da zorlasiyomusDüz bir insan demek ki.
Evlenmeden önce farketmediniz mi böyle olduğunu?
Ben bu konuda da iki tarafta da hata buluyorum. Hata tabi kaynana algısıyla yetistirilmis olmamızdan kaynaklanıyor o da başka bi konu. Eskilerin gelenek göreneklerini tam anlamıyla devam ettirmiyor olsakta algılar aynı maalesef.Çok haklısınız . Erkek çocuk yetiştirmenin ötesinde en azından gelini rakip olarak görmeyi bıraksalar
Karnimi doyuruyo genel anlamda iyidir aslında ama ben duygusal olarak tatmin olamıyorumBu devirde tabiri caizse “karnınızı doyursun yeter” durumu var, evlenmeden önce de böyle miydi?
Bi kadın için çok önemli, hissederiz en derinde herşeyi, ben şahsen ruhumu doyursun, aç kalırım diye düşünüyorum ama işte erkekler düz insanlar yaradılışları gereği öyleKarnimi doyuruyo genel anlamda iyidir aslında ama ben duygusal olarak tatmin olamıyorum
Evet anne olunca anladım yıllarca emek verdiğin çocuğun evlenince seni unutmamalı ama sınırı da aşmamak gerek. Bir de dediğiniz gibi ön yargı ve kaynana kötü olur algısı genelde . Bir taraf ön yargılı düşünmese diğeri düşünüyor biri anne dese öbürü gelin diyor biri kızım dese diğeri kaynanaBen bu konuda da iki tarafta da hata buluyorum. Hata tabi kaynana algısıyla yetistirilmis olmamızdan kaynaklanıyor o da başka bi konu. Eskilerin gelenek göreneklerini tam anlamıyla devam ettirmiyor olsakta algılar aynı maalesef.
Caba gosteriyorum da cabuk pes ediyorum icinden gelse zaten yapardı deyip modumu dusuruyorumBir de biz şöyle istiyoruz biz böyle istiyoruz diyoruz ya hep ben bir gün eşime yakınırken şöyle yapmadın yapabilirdim falan diyordum o da sen bu saydıklarını yaptın mı sesi hayır yapmadım dedim o zaman bana neden kızıyorsun sesi haklıydı. Belki de hep beklemekten oluyor. Ama siz çaba gösteriyorsanız da o göstermiyorsa haklısınız
Bunu denemeden bilemeyiz aslında ama siz şimdi yapsanız da anlarBunu ben de söylemiştim. Aynı cümleleri kurmadım birebir ama kıymetli olmak için köpek çekmem mi lazım benzeri bir soru sormuştum. O da “sevgililikte işe yarar belki çünkü o zaman ayrı evlerde yaşayıp kısıtlı zaman geçiriyoruz. Ama evlilikte işe yaramaz, çünkü her anıma tanıksın.” Demişti. Yani sen ne yaparsan yap iyiyse iyi olacak o an kötüyse kötü
Ben de o moddayim erkekler ise neyin eksik dovmuyorum sovmuyorum modundaBi kadın için çok önemli, hissederiz en derinde herşeyi, ben şahsen ruhumu doyursun, aç kalırım diye düşünüyorum ama işte erkekler düz insanlar yaradılışları gereği öyle
Anlar da önemsemeyebilirCaba gosteriyorum da cabuk pes ediyorum icinden gelse zaten yapardı deyip modumu dusuruyorum
Bunu denemeden bilemeyiz aslında ama siz şimdi yapsanız da anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?