- 14 Aralık 2017
- 43
- 17
- 3
- 39
- Konu Sahibi Rose will never die
-
Çok hoşsunuz :)evlenseydin bı rusları ne b.kuma benle evlendin gerçekten süper bi cevap olmuş1.5 senelik evliyim benimde başıma geldi yani eşim ruslari beğenir ve dilede getirdi birkaç kere :) İlk baş evet dedim güzeli tam güzel çirkini tam çirkin dedim sallamadim. İkinci defa tekrar açıldı. Çok sert dille konuştum lafı evelemem gevelemem. Evlenseydin dedim bi rusla ne b..kuma benimle evlendin dedim. Utanmiyor musun dedim karina böyle konuşmaya dedim.İşte onların geçici olduğunu ima etti.Devam ettim ne kadar meraklısın dedim zinaya. Baya bir şeyler dedim
Sonuç, tv de görürse çok nadir konuşur hiç üzerinde durmam. 2 gün önce rus erkekten açıldı çok çirkin oluyor erkekleri dedi bende sen öyle san dedim bi ciltleri var bebek gibi. Bir şey diyemedi. Bende artık dizide çıkan erkekleri beğeniyorum. Hele bi dizide biri var begendigimi belli ettim. Bunun neresi yakisikliymis spor iyi yapamamış vücudu böyle şöyle diyor. Konu Sahibi sallama bu kocani. Konuşur konuşur susar.
Bu seferde peşimden geliyor sürekli konuşmaya çalışıyor ben konuşmayınca entersan adam yapiyo r yapıyor valal ben bu adamın nasıl cekecem bilmiyorumIlla uzak yere gigmeye gerek yok. 1 oda ötesi bile kurtarir
Evet içlerinde var ama çok sık belli ediyor ilgisini dike getiriyor rahatsız eden o yani eline ne geçiyor,kendini böyle tatmin ediyor sanırımgeçen derste hoca bir şey anlatıyor, zengin bi adamdan bahsetti uçakta rus bi kızla tanışmış evlenmiş mal mülk kıza mı kalmış ne.. adam güya akademisyen bize de ekonomiyle işgili bi şey anlatıyordu, konu böyle ruslara gelince gözlerinin içi parladı, bıyık altından gülmeler, sırıtmalar filan.. ben de ters ters bakıyorum adama komik mi bu diye.. maalesef bizim erkeklerimiz böyle, benim babamda da vardı rus övme huyu.. eski erkek arkadaşımda da vardı.. senin eşine özel bi durum değil, ama tabii ki rahatsız oluyorsan kesinlikle tepkini koy.. ben erkek arkadaşım bahsettiğinde sallamamış görünmüştüm mesela.. ama eşim yapsa, sürekli rusları övse büyük konuşmayayım ama çok ciddi tavır alırdım herhalde.. bi daha rus demesine bile izin vermezdim, o cesareti vermezdim ona.. ama hiç özgüvenimi kaybetmezdim.. dediğim gibi erkeklerin çoğunda var bu rus takıntısı..
Birdaha ki sefere tepkim ağır olacak umarım yapmazNasil öyle konusabiliyor
Ben ayrilacağimi bile bilsem karsimda öyle konuşturmam
Illa ki kavga edin demiyorum
Madem o şekil davraniyor hemen odadan çiķın başka bi odaya gidin belli bir süre gelmeyin
Nedenini sorunca da anlatin
Ama bu aşağilayici davranişa maruz kalmayin
Bende öle dusunuyirumSende baska erkeklere tak onun yaninda.. midem bulaniyo bu heriflerden
Sen sevmiyirum artik dedim morali çok bozuldu hiç konuşmuyorHaklısınız tabi ki çok çirkin ve soğuma sebebi. Aralarda yazdıklarınızı okudum işte seni evden göndericem deyince aa niye ki falan demeler salata üzerinden espriler falan bildiğin sizi sinir etmek için kendince komik olduğunu ve sizi kıskandırdığını düşünüyor. Ancak siz doğum sonrası hassas bir dönemdesiniz ve bunlar şaka olsa dahi bu şakaları kaldıracak haliniz yok. Bence tepki vermeyin ama, yani hem sizi yoruyor hem de tepki almak için yapıyor. Soğuk davranırsanız belki şakayı kakaya çevirdiğini anlayacaktır. Konuşun diye düşündüm ama zaten konuşmuşsunuz ve adam söylediğiniz her lafı "Ehehe beni kıskanıyor" gibi algılıyor. Sağlıklı bir iletişim olmaz.
Sen sevmiyirum artik dedim morali çok bozuldu hiç konuşmuyor
Zaten o güzellere zengin isadamlariyla beraberNiye bütün Ruslar çok güzelmiş gibi bir algı var ya? Benim gördüklerimin yarısı çok güzeldi anca.
Fırsat bulsalar evlenirler heraldeya bu erkelerde rus hatun diye gezer sonra da onların tam zıttı anatomiye ait biz türk kadını tipi ile evlenirler
madem bayılıyosun git al bir tane
onlara da türk erkekleri ilginç ve hoş geliyor
Teşekkür ederim.kilolar üstüme yapıştı veremiyorum bir türlü 80 kiloyum şuanRusla evlenseymis o zaman niye seninle evlenmis? Demekki seni begeniyor ki evlenmis demi. Sen yeni dogum yaptin hormonlar tavan yapmis. Kiloyj da keyfi almadin. Gidecek o kilolar. Eski haline doneceksin. Sac makyaj kiyafet derken esinin yanjnda daha şık goruneceksin. Bos konusuyor. Turkiyede hangu erkek ruslara hayran degil ki seninki disa vurmuş çok kabalik yapmis misilleme yap. Kendini de kotu hissetme sen bir can getirdin dunyaya ya kolay degil.
Sen önce kadınlığını konusturmalisin önce kendine guvenmelisin arkadaşım çocuk doğurdun diye gorevimiz bitmiyo ki sen bakımlı ol alımlı ol bak bakalım aynı şeye devam edecek mi
Bu seferde durduk yerde yabancı dil öğrenilen dedi heralde dedim söylediğim şeyler etkilemedi seni yeter artık dedim iyice çıldırdın çok sinirlendim .sonrada iş için falan dediTepkisiz ve umursamaz kalsaydınız keşke. Biraz ağır olmuş. Barışırsanız diye söylüyorum bu arada çünkü söz ağızdan bir kez çıkıyor.
Bu seferde durduk yerde yabancı dil öğrenilen dedi heralde dedim söylediğim şeyler etkilemedi seni yeter artık dedim iyice çıldırdın çok sinirlendim .sonrada iş için falan dedi
Opps yavaş gelEvet hepsi güzel değil ben de biliyorum ama adları cıkmis bir kere
Güzeli de güzel yani
Türk kızları gibi yapay ya da selülit yuvası değiller
hakaret etmedimOpps yavaş gel
Selülit kadınsı vücutlarda olur zaten
Yani çokda kötü birsey değil ciciş
Türk kızları mı yapay?
Makyajsız bakkala gitmez rus kadınları
Aksine türk kadını bakımsız olduğu için isim yapmamış dünyada
Bide rusların ne ile ünlü olduklarıda herkesin malumu
Irkçı bir tartışmaya dönmesin de
Türk kadınına hakaret ettirmem böyle biline..
Hayır bazı erkeklerde esmer seviyor yaniAynı fikirdeyim. Eş insanı dünyanın en güzel kadını gibi görmeli. Şimdi eşim en ufak buna benzer bir şey yapmaya kalksa normalde hiç küsen biri olmama rağmen bakmam yüzüne, içim soğur. Hiç komik değil. Bu tarz rus meraklısı erkeklerden zamanında çevremde çok vardı taa liseden beri. Sevgilim değil normal bir arkadaşım olsa bile ergenlik dönemlerinde sürekli yanımda rusları öven bizle karşılaştıran erkekler vardı. Valla ben hassas bir insanım. Kendime güvenim hala onlar yüzünden eksiktir. 28 yaşına gelmeme evlenmeme rağmen. Eşimin çok şükür böyle merakları yok.
Konu sahibi Allah sabır versin. Bebişin de varmış. Bebiş olmasa ben senin yerinde olsam boşanmayı düşünürdüm. Çok zor biliyorum ama duymazdan gelmek en iyisi senin durumunda. Kendine bak, kendini geliştir. Eşin seni seviyorsa bırakmak zorunda bu huyunu. Onu takmazsan ve kendine bakarsan anlar ancak.
Ya arkadasımhakaret etmedim
ben de türk 'üm
ruslarda 4 cocuk dogurmus bir kadın incecik sıfır makyajsız hali ile bile cok guzel
tenlerinde ne bir prüz ne bir çatlak var.
bizim toplumumuzda 4 cocuk dogurmus kadının hali malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?