Eşim rus kızlarına takmiş

Çok hoşsunuz :)evlenseydin bı rusları ne b.kuma benle evlendin gerçekten süper bi cevap olmuş

Evet içlerinde var ama çok sık belli ediyor ilgisini dike getiriyor rahatsız eden o yani eline ne geçiyor,kendini böyle tatmin ediyor sanırım

Birdaha ki sefere tepkim ağır olacak umarım yapmaz

Sen sevmiyirum artik dedim morali çok bozuldu hiç konuşmuyor

Teşekkür ederim.kilolar üstüme yapıştı veremiyorum bir türlü 80 kiloyum şuan zayiflarsam kendimi iyi hissedebilirim eski kiyafetlerim olmuyor

Sen önce kadınlığını konusturmalisin önce kendine guvenmelisin arkadaşım çocuk doğurdun diye gorevimiz bitmiyo ki sen bakımlı ol alımlı ol bak bakalım aynı şeye devam edecek mi
Tepkisiz ve umursamaz kalsaydınız keşke. Biraz ağır olmuş. Barışırsanız diye söylüyorum bu arada çünkü söz ağızdan bir kez çıkıyor.
Bu seferde durduk yerde yabancı dil öğrenilen dedi heralde dedim söylediğim şeyler etkilemedi seni yeter artık dedim iyice çıldırdın çok sinirlendim .sonrada iş için falan dedi

Herkes demiş ama bence de bu konuda en doğrusu hiç takmamak, ayrıca ruslar da onun için kapıda dizilmisti zaten.

Bırak konuşsun dursun bi şey yapacak adam ortalık yerde söylemez bence, sen de ispanyol erkeklerini överek karşılık ver bana göre de erkekte üstün ırk onlar de. Yani zaten düşünürsen onun yaptığı da bu, biz de biscolata reklamı görünce Allah neler yaratıyor be demiyor muyuz, bu esimizi/sevgilimizi karşımıza çıkan ilk ispanyolla aldatacagimiz Anlamına gelmez

Yabancı kökenli olduğum için ben de bu tarz durumlardan çok rahatsızım. Ne sanıyorlar bizi acaba? Her an sevişmeye hazır onları beklediğimizi falan mı düşünüyorlar. Eşiniz tarzında insanların önyargıları ve bize bakış açıları gerçekten çok rahatsız edici. Sizin açınızdan da ne kadar çirkin bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum. Çok açık ve net bir şekilde bu konuşmalarından ötürü ondan soğuduğunuzu ve bunun kıskançlıkla asla ilgisi olmadığını belirtin.

Son zamanlarda erkekler arasında bi muhabbet var. "Kadınların kaybetme anksiyetosini canlı tutma" diye ekside özellikle çokça var ilgili link https://eksisozluk.com/kadinlardaki-kaybetme-anksiyetesini-canli-tutmak--5326237

Bazı okuzlerde bunları cidden yapmaya başladı yok eşinizin önünde kadınlarla flört edin yok efendim dalga geçin vs. Bilmedikleri tam tersi uzaklaştırdığı. Esinizjm durumuda ona benziyor.Bence sizdr karşı taktik uygulayan " Tamam beğeniyor olabilirsin ama söyleme. Misal bende ispanyol erkeklerini çok begeniyorum ama kalkipta her firsatta dile getiriyor muyum" diyin.

Evet hepsi güzel değil ben de biliyorum ama adları cıkmis bir kere
Güzeli de güzel yani
Türk kızları gibi yapay ya da selülit yuvası değiller
Opps yavaş gel
Selülit kadınsı vücutlarda olur zaten
Yani çokda kötü birsey değil ciciş
Türk kızları mı yapay?
Makyajsız bakkala gitmez rus kadınları
Aksine türk kadını bakımsız olduğu için isim yapmamış dünyada
Bide rusların ne ile ünlü olduklarıda herkesin malumu
Irkçı bir tartışmaya dönmesin de
Türk kadınına hakaret ettirmem böyle biline..

hakaret etmedim
ben de türk 'üm
ruslarda 4 cocuk dogurmus bir kadın incecik sıfır makyajsız hali ile bile cok guzel
tenlerinde ne bir prüz ne bir çatlak var.
bizim toplumumuzda 4 cocuk dogurmus kadının hali malum

Hayır bazı erkeklerde esmer seviyor yani
Her erkek rusa bayılıyor denmişte
Böyle demek istemiyorum ama biraz kıro tipler onları beğeniyor
Gider bir rus kızına aşık olur o ona dünyanın en güzel kızı gelir ok da yani
Sürekli rus kızları şöyle böyle deyip göklere çıkarmak türk kadınını aşağılamaya çalışmak nasıl bir ezikliktir?
Bunu kadınlar bile yapıyor
Bana göre ben mesela çok güzel bir örneğim türk olarak .
Avrupadada bulundum ordada beğenildim yani
Demek ki neymiş 2 metre olmakla sarı saçlı olmakla olmuyormuş
Herkesin kendi tarzı var dünyada
Kimine güzel kimine çirkin gelir bunu kimse sorgulayamaz
Ama tutup da ruslar çok güzel türkler selülit deposu falan demek ezikçe
Kıskanıyor mu ne anlamadım
Yapay demiş bide güldüm

hakaret etmedim
ben de türk 'üm
ruslarda 4 cocuk dogurmus bir kadın incecik sıfır makyajsız hali ile bile cok guzel
tenlerinde ne bir prüz ne bir çatlak var.
bizim toplumumuzda 4 cocuk dogurmus kadının hali malum
Ya arkadasım
İncecik olmak sana göre güzel
Anlamıyorsun sanırım
Senin pürüzsüz dediğin ten bana göre itici olabilir beyaz sevmek zorunda mı herkes?
Öyleyse niye her yerde solaryum salonu var?
Çatlak selülit hormonal birsey ve kusur değil bana göre
Hiç bir erkeğinde buna taktığı yok
Kadın olmak kendine güvenle ilgili
4 çocuğa gelince zaten tercih ettiğim bir hayat tarzı değil
Sen kesin rusa benziyorsundur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…