- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi Rose will never die
-
Bunu anlayabilecek erkek çok çok azdırYa bu adamlara o kadar coluk cocuk doğuruyor kadınlar, karşılığında sıfır saygı! İnanılmaz! Kocanıza mutlu kadın = mutlu aile, mutlu çocuk diyin ve kendinizi kötü hissettirmesinin aksi yönde davranış olduğunu anlatın bence.
Sende aynısını yap eşine o zaman bakalım ne tepki verecekArkadaslar ben bu adamı napiyim şakanın iyice suyunu çıkardı rus a salatası yapıyorum bugün Türk salatası olsa yenmez diyor kızdım yeter artık dedim suyunu cikardin bişey soyemiyorum diyw dedim kızdım bozuldu sustu üstüme geliyor heralde kızdırmak için
Evet hepsi güzel değil ben de biliyorum ama adları cıkmis bir kereYoo beğenmeyen çok gördüm
Ayrıca hepsi güzel değil
Çok güzelleri var ama dünyada çok güzel çok kadın var
Tabi ki ayrım yapmıyorum ama eşimin özellikle o hanımlara bi ilgisi var onu belirttim özellikle rus bayanlara sorun benim kocamdan yaniAraları okumadım ama yine hiçbir şeyden habersiz Rus kızları zavallı kocişleri ayartan olmuştur kesin, evet hepsi sizin kıllı ve göbekli Türk kocişlerinize hasta aynen. O biraz kocişlerinizin size göstermediği ilgiyi onlara göstermesinden kaynaklı yani maalesef sorun "çapkın" kocişlerinizde. Rus kadınlarında da güzel kadınlar olduğu gibi çirkinleri de var, tıpkı Türklerde İngilizlerde olduğu gibi. Bunu bir tür yarışa çevirmenin alemi yok.
Neyse velhasılı kelam konu sahibi, Rus Türk Tatar falan diye ayırmadan kocanın yaptığı gerçekten iğrenç bir şey. Düzgünce kendini ifade et, devam ederse de tekmeyi vur derim zira anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Kolaylıklar.
Ben ayrım. Yapmıyorum eşimin özellikle o hanımlara olan ilgisini belirttim ozellikleCinsiyetçi ve aşşalayacı yazıyı kimse kib yapmadı mı?
Türk kızı yazsa ortalık yıkılmaz mıydı?
Ne bu iki yüzlülük kadınlar?
Tabi ki ayrım yapmıyorum ama eşimin özellikle o hanımlara bi ilgisi var onu belirttim özellikle rus bayanlara sorun benim kocamdan yani
Yakında kapıya koyacam swni dedim niye diyor şaka gb.been daha cok nasıl bu kadar rahat konusabıldıgıne sasırdım, tamam anladık ar damarı catlamıs da senden hıc mı cekınmıyor bu kafar dılıne doluyor rus kızlatı dıyerek, yanı sfrada yaptıgını esım yapsa kolundan tutar kapı onune cıkarırdım gıtsın bı rus bulsun tvbe est bu neymıs arkadas ne rahatlık yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?