Eşim rus kızlarına takmiş

Bunu anlayabilecek erkek çok çok azdır

Türk erkekleri rus kızlarda ne buluyor anlayamadım gitti. Ortaokuldan beri çoooook ruslarla kazaklarla ukraynalilarla takıldım çunku hem sinif arkadaslarimdi hem komsularim vs. Yan sinif tum okul arkadaslarin kuzenleri vs derke cok kisi gordüm.
Kinamak icin asla demiyorum ama övüldükleri gibi asla degiller. Ozellikle tenleri genelde problemli oluyor yani yas ne olursa olsun bizim turk kizlari daha"bakimli" duruyor.
Tabii güzellik gorecelidir ona lafım yok umarim anlatabilmisimdir.

Bi arkadasla seneler önce ayni konuyu konusmustuk kendiside nlbu nataşalardan dolayi erkekleri hayranlik duydugunu söylemisti

Arkadaslar ben bu adamı napiyim şakanın iyice suyunu çıkardı rus a salatası yapıyorum bugün Türk salatası olsa yenmez diyor kızdım yeter artık dedim suyunu cikardin bişey soyemiyorum diyw dedim kızdım bozuldu sustu üstüme geliyor heralde kızdırmak için

Sende aynısını yap eşine o zaman bakalım ne tepki verecek

Yoo beğenmeyen çok gördüm
Ayrıca hepsi güzel değil
Çok güzelleri var ama dünyada çok güzel çok kadın var
Evet hepsi güzel değil ben de biliyorum ama adları cıkmis bir kere
Güzeli de güzel yani
Türk kızları gibi yapay ya da selülit yuvası değiller

ya bu erkelerde rus hatun diye gezer sonra da onların tam zıttı anatomiye ait biz türk kadını tipi ile evlenirler
madem bayılıyosun git al bir tane
onlara da türk erkekleri ilginç ve hoş geliyor

been daha cok nasıl bu kadar rahat konusabıldıgıne sasırdım, tamam anladık ar damarı catlamıs da senden hıc mı cekınmıyor bu kafar dılıne doluyor rus kızlatı dıyerek, yanı sfrada yaptıgını esım yapsa kolundan tutar kapı onune cıkarırdım gıtsın bı rus bulsun tvbe est bu neymıs arkadas ne rahatlık yanı

Araları okumadım ama yine hiçbir şeyden habersiz Rus kızları zavallı kocişleri ayartan olmuştur kesin, evet hepsi sizin kıllı ve göbekli Türk kocişlerinize hasta aynen. O biraz kocişlerinizin size göstermediği ilgiyi onlara göstermesinden kaynaklı yani maalesef sorun "çapkın" kocişlerinizde. Rus kadınlarında da güzel kadınlar olduğu gibi çirkinleri de var, tıpkı Türklerde İngilizlerde olduğu gibi. Bunu bir tür yarışa çevirmenin alemi yok.

Neyse velhasılı kelam konu sahibi, Rus Türk Tatar falan diye ayırmadan kocanın yaptığı gerçekten iğrenç bir şey. Düzgünce kendini ifade et, devam ederse de tekmeyi vur derim zira anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Kolaylıklar.

Tabi ki ayrım yapmıyorum ama eşimin özellikle o hanımlara bi ilgisi var onu belirttim özellikle rus bayanlara sorun benim kocamdan yani

Tabi ki ayrım yapmıyorum ama eşimin özellikle o hanımlara bi ilgisi var onu belirttim özellikle rus bayanlara sorun benim kocamdan yani

Ben sizin için yazmadım onu zaten konu sahibi. Burada Ruslara karşı genel bir ırkçı düşünce var Ruslar yolludur zaten falan gibi kesin aralarda da yazan olmuştur. Onlara yönelik yazdım ben sizlik bir durum yok. Size hak veriyorum, kimin olsa siniri bozulur Rus olsun Türk olsun Etiyopyalı olsun fark etmez. Ya çivi çiviyi söker mantığıyla hareket edeceksiniz adamın size yaptığını siz de ona yapacaksınız ya da "Beni beğenmiyorsan yallah Ruslara gerçi bu tipinle kim bakar bir enayi benim herhalde" diye bir güzel aşağılayıp yüzüne bakmayarak özgüvenini sarsacaksınız. Sizinki arsızlaşmış artık.

Yakında kapıya koyacam swni dedim niye diyor şaka gb.

Hayatım bi fal baktır yani saçma gelicek ama bende sevgilimden şüpheleniyordum bunalıma girdim arkadaslarım kafam dağılsın diye bi fal kafeye götürdüler beni hiç istekli değildim öylesine oturdum ama duyduklarimla şok etti beni ileriye dönük olacaklari söyledi şuan gayet mutluyum davranislarimi ona göre değistirdim çok farklı bi metod

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…