ben sıgara ıcmıyorum ve esımın sıgara kullanmasını ıstemem
cocuktan sonra sıgara ıcmeye baslamıssınız arttırmıssınız ve esınıze ıcmeyecegım dıye soz vermıssınız
sonra yalan soylemıs gızlemıssınız
adamın asıl kızdıgı sıgara ıcmenız degıl yalan soylemenız saklamanız aptal yerıne konmus gıbı hıssetmıstır sıgara esınızden bukadar onemlı mı aynen boyle dusunuyor esınız
guvenı oyuzden kırılmıstır bukadar basıt kucuk bırsey de bıle yalan soyleyen herseyde yalan soyler dıye dusunur
zamana bırakın , sıgarayı da bırakın zamanla duzelır cok ustune gıtmeyın
sız ozur dıledınız sımdı sıra adım atmak ıcın ondaİşte aynen mesele tam olarak bu zaten.
Özür diledim ama yok...
Sigara alkol gibi insanın aklını başından etmiyor ama tabi ki sigara içmesini istemeyebilir çok normal. Ben de eski eşimin sigara alkol kullanmasını istemezdim. Ama burada bana tuhaf gelen tavırlar. Kocası sanki eşi onu aldatmış veya ortada çok büyük bir yalan var gibi davranmış, yok bir daha güvenemem fln . Konu sahibi zaten ağlarken yalvaırırken bir hal olmuş. Gerek var mı bu kadar filme? Ayrıca konu sahibini yalana iten kim acaba abartılı tavrı ile?sıgara ıcmenızden onane ya dıyen arkadaslara bır sorum olacak
esınız alkole baslamıs ıcıp ıcıp duruyor sonra bagımlı oldu ıcme dedınız gızlı gızlı ıcmeye basladı
bananesı onanesı olur mu evlısınız
onun vucudu onun cıgerı kımse karısamaz dıye bırsey yok e gıtsın kafasına gore heryerıne pıercıng taksın yuzune dovmeler yaptırsın onun vucudu kımse karısamaz
evlılık ıkı kısılıktır esler bırbırının ısteklerıne saygı duymak zorunda
Bu durum samimiyetimizi, muhabbetimiz sevgimizi belki de evliligimizi etkileyecek bilemiyorum ki...sız ozur dıledınız sımdı sıra adım atmak ıcın onda
kendısının sozunuzde duracagınızı gormesı gerekır once
zamana bırakın gercekten duzelır ustune gıtmeyın buyuk bır hata degıl affedılmeyecek bırsey degıl evlılık bır omur boyu sursun dıye atılmıs bır adım boyle ufak hatalarda hemen bıtmez zaten rahat olun
sız verdıgınız sozu tutun o gorsun bunun ustune hıc konusmayınn bıle kendınız kapatın meseleyı sıkmayın canınızı
durum yenı oldugu ıcın oyle dusunuyorsunuz :) evlılıkte herkes turlu sıkıntılarla karsılasıyor bunlar olabılecek seyler eskısı gıbı olursunuz merak etmeyın :)Bu durum samimiyetimizi, muhabbetimiz sevgimizi belki de evliligimizi etkileyecek bilemiyorum ki...
İnşallah ya. Ciddi anlamda üzgünüm ama yapacak birşey bulamıyorum. Şimdilik sessizliğe geçeceğim.. inşallah yoluna girer.durum yenı oldugu ıcın oyle dusunuyorsunuz :) evlılıkte herkes turlu sıkıntılarla karsılasıyor bunlar olabılecek seyler eskısı gıbı olursunuz merak etmeyın :)
yoo bence hıc bır farkı yok ıkısıde bagımlılık hatta bunun ıcıne uyusturucuyu da eklerımSigara alkol gibi insanın aklını başından etmiyor ama tabi ki sigara içmesini istemeyebilir çok normal. Ben de eski eşimin sigara alkol kullanmasını istemezdim. Ama burada bana tuhaf gelen tavırlar. Kocası sanki eşi onu aldatmış veya ortada çok büyük bir yalan var gibi davranmış, yok bir daha güvenemem fln . Konu sahibi zaten ağlarken yalvaırırken bir hal olmuş. Gerek var mı bu kadar filme? Ayrıca konu sahibini yalana iten kim acaba abartılı tavrı ile?
Merhaba hanımlar.
Dün geceden beri çok kötüyüm... Daha önce de bahsettiğim bir sigara bagimliligim var malesef. Esiminse pek haberi yok. Daha önce bir kaç kez paket görüp icmememi istemişti. En son da söz verdim bir daha olmayacak diye. Uzun bir süre olmadı da ama sonra tekrar başladımbıraktım yine başladım... Bir türlü tamamen terkedemedim. Olmadı
Dün gece de eşim paketi görmüş. Uyuyordum çantamda birşey buldum dedi (telefonumu istemistim onu ararken bakmis. Yoksa çantama bakıp duracak biri değil)
Beynimden vurulmusa döndüm. Eşim böyle zamanlarda hiç konuşmaz. Bu defa da aynen öyle yaptı yattı hiç konusmadi. Ben ozurler diledim ağladım, yalvardım... O sadece güvenimi mahvettin dedi ve haklı da. Gece boyunca ağladım üzgün olduğumu söyledim... önce elini çek demişti ona dokundugumda yatarken elini tuttum ayağım ayağına degiyordu ama o uyuyor muydu uyumuyor muydu bilmiyorum. Sabah yüzüme bile bakmadan gitti. Kapıda gönderirken bile bakmadı asla hatta asansör bile beklemedi indi gitti
Biz birbirimizi çok seviyoruz. O kadar pişmanım ki... Ama yapamadım işte. O da bana yapamadigin yerde yanıma gelip yapamıyorum deseydin dedi. Ben de kardeslerimle konuştuğumu ne yapacağımı bilemedigimi söyledim. Zaten gece iki üç cümle ancak kurmuştur.
Ne yapayım da gönlünü alayım aşırı üzgünüm ya çok mutsuzum. Hak etmedi o böyle birşeyi...
Merhaba hanımlar.
Dün geceden beri çok kötüyüm... Daha önce de bahsettiğim bir sigara bagimliligim var malesef. Esiminse pek haberi yok. Daha önce bir kaç kez paket görüp icmememi istemişti. En son da söz verdim bir daha olmayacak diye. Uzun bir süre olmadı da ama sonra tekrar başladımbıraktım yine başladım... Bir türlü tamamen terkedemedim. Olmadı
Dün gece de eşim paketi görmüş. Uyuyordum çantamda birşey buldum dedi (telefonumu istemistim onu ararken bakmis. Yoksa çantama bakıp duracak biri değil)
Beynimden vurulmusa döndüm. Eşim böyle zamanlarda hiç konuşmaz. Bu defa da aynen öyle yaptı yattı hiç konusmadi. Ben ozurler diledim ağladım, yalvardım... O sadece güvenimi mahvettin dedi ve haklı da. Gece boyunca ağladım üzgün olduğumu söyledim... önce elini çek demişti ona dokundugumda yatarken elini tuttum ayağım ayağına degiyordu ama o uyuyor muydu uyumuyor muydu bilmiyorum. Sabah yüzüme bile bakmadan gitti. Kapıda gönderirken bile bakmadı asla hatta asansör bile beklemedi indi gitti
Biz birbirimizi çok seviyoruz. O kadar pişmanım ki... Ama yapamadım işte. O da bana yapamadigin yerde yanıma gelip yapamıyorum deseydin dedi. Ben de kardeslerimle konuştuğumu ne yapacağımı bilemedigimi söyledim. Zaten gece iki üç cümle ancak kurmuştur.
Ne yapayım da gönlünü alayım aşırı üzgünüm ya çok mutsuzum. Hak etmedi o böyle birşeyi...
İlişkide yalan söz konusuysa eğer sebep ne olursa olsun eşler istedikleri kadar tepkiyi gösterebilirler.
Yalandan haz etmem.
Bırakamam, seviyorum.
Hazır değilim bırakmaya, anlayış istiyorum deseydiniz madem.
Totoya güvenin yoksa söz vermeyeceksin.
Ben o işe gelemem gülüm ya herro ya merro diyeceksin.
Tımammm cınım sen nasıl istersen deyip gizliden yapılan her şey için
üzülün, kahrolun, yalvar yakar özür dileyin ve evet sürünün de.
Adam haklı, net.
Merhaba hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?