Eşim sana artık güvenmiyorum dedi

ben sıgara ıcmıyorum ve esımın sıgara kullanmasını ıstemem
cocuktan sonra sıgara ıcmeye baslamıssınız arttırmıssınız ve esınıze ıcmeyecegım dıye soz vermıssınız
sonra yalan soylemıs gızlemıssınız
adamın asıl kızdıgı sıgara ıcmenız degıl yalan soylemenız saklamanız aptal yerıne konmus gıbı hıssetmıstır sıgara esınızden bukadar onemlı mı aynen boyle dusunuyor esınız

guvenı oyuzden kırılmıstır bukadar basıt kucuk bırsey de bıle yalan soyleyen herseyde yalan soyler dıye dusunur

zamana bırakın , sıgarayı da bırakın zamanla duzelır cok ustune gıtmeyın

iyi de ona ne ya..içmek isityorsun ıcıyorsun ..kendın ıcın bırakmalısın .kendın ıstemedıkten sonra böyle oluyor işte.

İşte aynen mesele tam olarak bu zaten.
Özür diledim ama yok...

sıgara ıcmenızden ona ne ya dıyen arkadaslara bır sorum olacak
esınız alkole baslamıs ıcıp ıcıp duruyor sonra bagımlı oldu ıcme dedınız gızlı gızlı ıcmeye basladı
bana nesı ona nesı olur mu evlısınız

onun vucudu onun cıgerı kımse karısamaz dıye bırsey yok e gıtsın kafasına gore heryerıne pıercıng taksın yuzune dovmeler yaptırsın onun vucudu kımse karısamaz???

evlılık ıkı kısılıktır esler bırbırının ısteklerıne saygı duymak zorunda

İşte aynen mesele tam olarak bu zaten.
Özür diledim ama yok...
sız ozur dıledınız sımdı sıra adım atmak ıcın onda
kendısının sozunuzde duracagınızı gormesı gerekır once
zamana bırakın gercekten duzelır ustune gıtmeyın buyuk bır hata degıl affedılmeyecek bırsey degıl evlılık bır omur boyu sursun dıye atılmıs bır adım boyle ufak hatalarda hemen bıtmez zaten rahat olun
sız verdıgınız sozu tutun o gorsun bunun ustune hıc konusmayınn bıle kendınız kapatın meseleyı sıkmayın canınızı

Sigara konusu dışında asla ama asla gizledigim başka hiç birşey yok. Zaten saklamam da çünkü o gerçekten benim en yakın arkadaşım gibi. Çok üzgünüm su an. Ondan birşey gizledigim ve sozume sagdik olamadığım için gerçekten çok üzgünüm. Bunu ona nasıl anlatabilirim bilemiyorum. Sanırım artık konuşmayacağım.

Sigara alkol gibi insanın aklını başından etmiyor ama tabi ki sigara içmesini istemeyebilir çok normal. Ben de eski eşimin sigara alkol kullanmasını istemezdim. Ama burada bana tuhaf gelen tavırlar. Kocası sanki eşi onu aldatmış veya ortada çok büyük bir yalan var gibi davranmış, yok bir daha güvenemem fln . Konu sahibi zaten ağlarken yalvaırırken bir hal olmuş. Gerek var mı bu kadar filme? Ayrıca konu sahibini yalana iten kim acaba abartılı tavrı ile?

Bu durum samimiyetimizi, muhabbetimiz sevgimizi belki de evliligimizi etkileyecek bilemiyorum ki...

Bu durum samimiyetimizi, muhabbetimiz sevgimizi belki de evliligimizi etkileyecek bilemiyorum ki...
durum yenı oldugu ıcın oyle dusunuyorsunuz :) evlılıkte herkes turlu sıkıntılarla karsılasıyor bunlar olabılecek seyler eskısı gıbı olursunuz merak etmeyın :)

Arkasında duramiyosaniz icmiycektiniz. Sigara içenlerin sürekli bı özür dileme nutuk dinleme halinde olmasına gıcık oluyorum. Sizin bedeniniz yahu. Kime ne? Evet doğru bişey değil biliyorum, ama karışma iciyosam kendime içiyorum diyemediginiz için bu durumdasınız. Bırakmak istiyorsanız bırakın, bidaha da içip kendinizi böyle komik durumlara düşürmeyin. Yok icicekseniz de ben sigara kullanan bir insanım bunu böyle kabul et deyin olsun bitsin.

durum yenı oldugu ıcın oyle dusunuyorsunuz :) evlılıkte herkes turlu sıkıntılarla karsılasıyor bunlar olabılecek seyler eskısı gıbı olursunuz merak etmeyın :)
İnşallah ya. Ciddi anlamda üzgünüm ama yapacak birşey bulamıyorum. Şimdilik sessizliğe geçeceğim.. inşallah yoluna girer.

yoo bence hıc bır farkı yok ıkısıde bagımlılık hatta bunun ıcıne uyusturucuyu da eklerım
hepsı bagımlılk ve bu kotu alıskanlıgın bır gıderı var

kocasının tavrı ortada yalan oldugu ıcın var zaten ,adam kotu bırsey dememıs kı keske bunu yapmasaydın demıs susmus kavga etmemıs ters konusmamıs ses yukseltmemıs
hıcbırsey olmamıs gıbı devam etse hem durusu olmaz hemde konu sahıbı ben hata yaptım dıye dusunmezdı
ınsanlar soz verdıyse tutmak zorundalar en bastan tek tukmus ıcecegını bılseydı adam belkı evlenmeyecektı ? :) ıkı taraf ıcınde durumu dusunmek gerek

Bende sigara içen biriyle yapamam. Evlenmeden önce biliyorsa yapacak bir şey yok. Ben bu durumda sadece çocuğunuza üzüldüm ben sigara kokan bir ebeveyn istemezdim.

Sigara içmek kötüdür vs...
Ancak bu kadar abartılacak bir durum yok
Adam size psikolojik baskı yapıyor ne özürü ne üzülmesi
Bir insan sigara içiyorsa içiyordur, içmiyorsa içmiyordur bunu bu şekilde saçma bir duruma sokup güven meselesi haline getiren adamın aklında özür vardır.

İlişkide yalan söz konusuysa eğer sebep ne olursa olsun eşler istedikleri kadar tepkiyi gösterebilirler.
Yalandan haz etmem.

Bırakamam, seviyorum.
Hazır değilim bırakmaya, anlayış istiyorum deseydiniz madem.

Totoya güvenin yoksa söz vermeyeceksin.
Ben o işe gelemem gülüm ya herro ya merro diyeceksin.
Tımammm cınım sen nasıl istersen deyip gizliden yapılan her şey için
üzülün, kahrolun, yalvar yakar özür dileyin ve evet sürünün de.

Adam haklı, net.

Valla şu ana kadar başkası istedi diye sigarayı ya da alkolü bırakanı görmedim. Bu nasıl bir bağımlılıksa, bırakamıyorlar işte.

Ya siz şimdi o kadar özür dilediniz falan ama ileri de ilk fırsatta yine içeceksiniz. O yüzden bunu bırakamayacağınızı ve böyle devam edeceğinizi kabullenin bence. Eşiniz de bu konuda size saygı duymalı bence.

Belki baskı yapmayı bıraksa, size bu konuda saygı duysa ileride bir gün bırakırsınız...

Mesele işte tam olarak bu.

Ben o gün de soz vermek istemedim. Gerçekten istemedim. Ama söz veriyorum dedirtene kadar uğraştı. Anlatmaya çalıştım olmadi. İradesiz gibi görünmekten utandım. Bir süre de sözümü tuttum. Sonra ona kızdığım bir seferde içtim. Sonra yine pişman olup ara verdim ama olmadı. Başladım ... şimdi ne desem boş. Onun yerin de olsam benzer tepki verirdim muthemelen. Hatta belki onun kadar suskun da olamazdım.

Allahaskina guven sarsilmasiyla ne alaka. Sanki cinayet islemissiniz pes yani bu kadar da abartmayin

sizin içtiniz sıgaradan adama ne
Sanki 15 yaşındaki çocuğunu sıgara içerken yakalamış gibi tripler falan
Eşinizin yetişkin olduğundan eminmiyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…