Eşim şizofren hastası

Sizin adınıza da üzüldüm allah şifa versin

Hata üstüne hata. Hatalar dağ olmuş gidiyor. Şizofreni hastası eşden çocuk yap, şizofreni bu çocuğa geçer mi diye korkmadan hemde!
Canım sen bu adamdan çocuk yapmaya korkmamışsın sen daha neden korkuyorsun anlamadım ki.
Bir mesleğin para kazanacağın bir işin varsa da bu hayattan korkma boşan bu adamdan vakit geçtikçe iyileşmeyecek tam tersi ağırlaşacak çünkü.

Çocuktan önce bilmiyordum hasta olduğunu. Boşandım zaten

Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah amin canım

Insallah ex kv ve kp baska bir kiza musallat etmez ogullarini. Sinir oluyorum boyle sinsi insanlara.
Geçen yıl evlendi ama o evlendiği kişi de ondan boşanır korkusuyla iyi davranıyor sürekli gezdiriyor ev araba almış ona. Hasta olduğu kadar kurnazdı da aklı hep kötülüğe çalışırdı

biraz bilinçli olun lütfen ya..
hadi evlenince sonradan öğrendiniz de ne demeye çocuk yaptınız..
şizofreni genetik bi hastalık hiç mi bişey okumuyosunuz şu hayatta..
yazık o çocuğa olmuş olan.
Haklısınız ama çocuktan önce sorun yoktu tanımadan evlendim zaten suç tamamen benim ailemde ve onun ailesindeydi

Geçen yıl evlendi ama o evlendiği kişi de ondan boşanır korkusuyla iyi davranıyor sürekli gezdiriyor ev araba almış ona. Hasta olduğu kadar kurnazdı da aklı hep kötülüğe çalışırdı

İstediği kadar iyi davransın. Bir kaç gün ilaç almasın o zaman görürsünüz iyi mi davranıyor kötü mü?

Tedavi görüyormu? Böyle büyük bi sorununu anlatmamıs , hakkiniza girmiş, bosanmakta sizin hakkınız .

Tedavi görüyormu? Böyle büyük bi sorununu anlatmamıs , hakkiniza girmiş, bosanmakta sizin hakkınız .
Benle evliyken tedaviyi kabul etmiyordu şuan başkasıyla evli mutlu görünüyorlar sürekli geziyorlar falan belki de 2.kez terk edilmemek için korkuyordur o yüzden kadına iyi davranıyordur yada çevresi tedavi için ikna etmiş olabilir

Siz napiosunuz evlendiniz mi? Çocuğunuz nasıl? İnş genetik geçişli olup onda bı sorun olmaz

Ayyyy söyledikleriniz kanım dondu resmen... Can güvenliği yok kadının...

Vallahi haklısın ya kadın bebeği ile şizofreni hastası olan adamı aynı evde tutuyor hayır adam bir şey kurup bebeği öldürse ne yapacaksın. Seni döven o bebeğe neler yapmaz ne biliyorsun bir de ilaç da almıyor muş...

Asıl hata ailede zaten

Ay sizin adınıza o kadar sevindim ki. O küçük bebeğinizin yanında dayak yemeniz, öleceğinizi düşünmeniz. Kime ne yapıyorsa yapsın. İyi ki kurtuldunuz. Kimsenin hikayesi henüz bitmedi Allah bilir ne kadar mutlu olacağını. Siz çok mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…