Sizin adınıza da üzüldüm allah şifa versinkızınizda hastalık çıkma ihtimali yüzde elli çıksa bile eski eşiniz kadar şiddetli olmaz.bende dün öğrendim erkek kardeşimde de manik depresif çıktı benim gibi.bizde genetik babamda vardı mesela onda da çıkınca kardeşimi pek sevmesem de üzüldüm açıkçası.
Hata üstüne hata. Hatalar dağ olmuş gidiyor. Şizofreni hastası eşden çocuk yap, şizofreni bu çocuğa geçer mi diye korkmadan hemde!Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Çocuktan önce bilmiyordum hasta olduğunu. Boşandım zatenHata üstüne hata. Hatalar dağ olmuş gidiyor. Şizofreni hastası eşden çocuk yap, şizofreni bu çocuğa geçer mi diye korkmadan hemde!
Canım sen bu adamdan çocuk yapmaya korkmamışsın sen daha neden korkuyorsun anlamadım ki.
Bir mesleğin para kazanacağın bir işin varsa da bu hayattan korkma boşan bu adamdan vakit geçtikçe iyileşmeyecek tam tersi ağırlaşacak çünkü.
Bravo, iyi ki boşandın. Şimdi sizle uğraşıyor mu yoksa kendi halinde miÇocuktan önce bilmiyordum hasta olduğunu. Boşandım zaten
Kendi halindeBravo, iyi ki boşandın. Şimdi sizle uğraşıyor mu yoksa kendi halinde mi
İyi canım umarım böyle devam eder. Çünkü bu hastalıktan iyileşeni görmedim belki vardır. Tam tersi ağırlaşarak devam ediyor. Sen yine de hep temkinli ol işi şansa bırakmaKendi halinde
Boşandım ve çok mutlu oldum. Eski eşimden kurtulduğum için huzura kavuştum adeta. Neden 2 yıl o manyağa katlanmışım ne büyük aptallıkKonu sahibi naptin haber versen keske
Geçen yıl evlendi ama o evlendiği kişi de ondan boşanır korkusuyla iyi davranıyor sürekli gezdiriyor ev araba almış ona. Hasta olduğu kadar kurnazdı da aklı hep kötülüğe çalışırdıInsallah ex kv ve kp baska bir kiza musallat etmez ogullarini. Sinir oluyorum boyle sinsi insanlara.
Haklısınız ama çocuktan önce sorun yoktu tanımadan evlendim zaten suç tamamen benim ailemde ve onun ailesindeydibiraz bilinçli olun lütfen ya..
hadi evlenince sonradan öğrendiniz de ne demeye çocuk yaptınız..
şizofreni genetik bi hastalık hiç mi bişey okumuyosunuz şu hayatta..
yazık o çocuğa olmuş olan.
Geçen yıl evlendi ama o evlendiği kişi de ondan boşanır korkusuyla iyi davranıyor sürekli gezdiriyor ev araba almış ona. Hasta olduğu kadar kurnazdı da aklı hep kötülüğe çalışırdı
Tedavi görüyormu? Böyle büyük bi sorununu anlatmamıs , hakkiniza girmiş, bosanmakta sizin hakkınız .Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Benle evliyken tedaviyi kabul etmiyordu şuan başkasıyla evli mutlu görünüyorlar sürekli geziyorlar falan belki de 2.kez terk edilmemek için korkuyordur o yüzden kadına iyi davranıyordur yada çevresi tedavi için ikna etmiş olabilirTedavi görüyormu? Böyle büyük bi sorununu anlatmamıs , hakkiniza girmiş, bosanmakta sizin hakkınız .
Siz napiosunuz evlendiniz mi? Çocuğunuz nasıl? İnş genetik geçişli olup onda bı sorun olmazBenle evliyken tedaviyi kabul etmiyordu şuan başkasıyla evli mutlu görünüyorlar sürekli geziyorlar falan belki de 2.kez terk edilmemek için korkuyordur o yüzden kadına iyi davranıyordur yada çevresi tedavi için ikna etmiş olabilir
Ayyyy söyledikleriniz kanım dondu resmen... Can güvenliği yok kadının...Mantıksız,sağlıksız kararlarınıza Allah'ı karıştırmasanız.Allah için çekiyorum sağlıklı bir bünyenin lafı değil.ben de sorunluyum dayağa alıştım canımın kıymeti yok diyorsanız buyurun devam edin.
2004 yılı idi sanırım bandırmada şizofren koca karısını ve iki oğlunu pompalı tüfek ve bıçakla katletti. Ben o katliyamın olduğu eve bir iki gün sonra iş için gitmiştim.Yıllar geçti o evin görüntüsü kan kokusu hala aklımdadır.15 yıllık evliydiler karısı çocuklarım için diye diye bırakmadı da ne oldu.
Şizofren koca 3-5 ay akıl hastanesinde yattı sonra çıktı iki kişiyi daha vurdu.
Boşanmayacaksanız ne yapalım biz.
Vallahi haklısın ya kadın bebeği ile şizofreni hastası olan adamı aynı evde tutuyor hayır adam bir şey kurup bebeği öldürse ne yapacaksın. Seni döven o bebeğe neler yapmaz ne biliyorsun bir de ilaç da almıyor muş...Ayrıca bu konu aracılığıyla duyuruyorum böyle şiddet ve küçük bebek konuları gördüğüm zaman aile ve sosyal politikalar Bakanlığına bildirimde bulunacagim
ayrıca şiddet konularına kocan dir döver aman boşanma tarzı yorum yapanları da suçu ve suçluyu ovmekten şikayette bulunacagim
sonucunda bir şey çıkar çıkmaz artık o yetkililere kalmış ama ben artık bu konuları görmekten o çocukların durumunu düşünmekten yoruldum yıkıldım
Asıl hata ailede zatenYani çok zor. Şizofreni dendiğinde içim acıyor onların hayatları berbat sürekli endişe korku paranoya içinde yaşıyorlar. Ama asıl hata asıl insafsızlık düzelir diye bu insanları evlendirenlerde. Bir yakınım da böyle biriyle bilmeden evlendi aile saklamış. Adam gözümün önünde kendi bir yaşındaki kızını kendini öpmesi için tokatlayıp sonra da kız ağlıyor diye o da oturup bir saat ağlamıştı.
Umarım kızında yokturBildiğim kadarıyla ilk çocuklarda değilde sonrakilerde çıkıyormuş hastalık. İnşallah öyledir ya
Boşanıp kurtulmuşsun uz boşverin hayatınıza bakın coxugunuzla adam kimle evlendiysde gene ilaç almazsa sorun cıkaxakSiz napiosunuz evlendiniz mi? Çocuğunuz nasıl? İnş genetik geçişli olup onda bı sorun olmaz
Ay sizin adınıza o kadar sevindim ki. O küçük bebeğinizin yanında dayak yemeniz, öleceğinizi düşünmeniz. Kime ne yapıyorsa yapsın. İyi ki kurtuldunuz. Kimsenin hikayesi henüz bitmedi Allah bilir ne kadar mutlu olacağını. Siz çok mutlu olun inşallahBenle evliyken tedaviyi kabul etmiyordu şuan başkasıyla evli mutlu görünüyorlar sürekli geziyorlar falan belki de 2.kez terk edilmemek için korkuyordur o yüzden kadına iyi davranıyordur yada çevresi tedavi için ikna etmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?