Eşim şizofren hastası

Ay çok büyük geçmiş olsun. Peki çocuk ne olacak ? Yanı velayet sendedir de ona kalmaya gidecek mi ? Ben tedirgin olurum

İlaçlarını almamakta diretiyorsa maalesef ki çözümünüz yok. Geleceğinizi kurmak ve kurtarmak adına ayrılmak en doğru davranış olacaktır.
Ki evlendikten sonra öğrenmişsiniz böylesi ciddi bir rahatsızlığı... Bebeğinizin geleceği için en doğru kararı vermek durumundasınız. Allah korusun yarın bir gün ona da zarar verirse...

Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır

Yaşadığın şey evet bir imtihan. Hayatta hepimizin bir imtihanı var. Allah için çekiyorum demişsin ya Allah boşanmayı işte insanlar birbirine zulüm olmasın diye helal kılmıs. Boşanmak kararı kendinizin vereceği bir karar ama sağlıklı bir hayat sürdüremiyorsunuz. Ya tedavi ya mahkeme...

Allah yardımcınız olsun hastalıgını gizlemiş ama sizden.O cocuk büyüyecek ona da aynı şekilde davranacak tedavi olmassa Siz seviyorsunuz diye evladınızı tehlikeye atmayın.Bu tür hastalar çok zordur.Muhakkak tedavi şart ya tedavi olsun ya da yolunuza bakın derim.Geçmiş olsun.

Bu şizofren hastaların aileleri çocuklarını evlendirmeden önce söylemiyor mu ya gelinlere?ayıptur günahtır yani .insan uyarır .

Gerçekten ne kadar bilinçsizce davranışlar... Sanki ortaya çıkmayacak.
Sadece gelinleri değil damarlara da yapıyorlar. Bizim toplumumuzun cikmazlarindan birisi... Yakın bir akrabamiz 3 ay evli kalabildi. Kadın kocasına bıçak çekiyordu eşi çok iri yapılı birisi olmasına rağmen... Çok üzülerek boşandı adam ama kadin tedaviye asla yanaşmıyordu. Hayat bu.

Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Allah icin sabretmek nereden cikti ya kocanin evlenme ehliyeti dahi yok. Edit: konu sahibi hayirli olsun bosanmissin

Son düzenleme:
Varsa bir sorun aile olarak uyarmak görevleri.böyle insanlarun hayatlarıyla oynuyorlar.

Varsa bir sorun aile olarak uyarmak görevleri.böyle insanlarun hayatlarıyla oynuyorlar.

kesinlikle hem de neden?
aman laf çıkmasın hasta ondan evlenemedi demesinler diye...
hayatları bu kadar ucuz görmek, bu kadar bencilce davranmak...
halbuki baştan söyleyip ona göre davransalar sevecek insan yine sever, yanında olur.

Allah korusun ama şizofreni hasta sana ve bebeğine zarar verebilir öldürebilir yani hastalık cunku ceza ehliyeti bile yOk ailesi biliyor mu?

Sürmez bi gün seni gectım çocuguna zarar verebilir ayrıl yıne destek olmak istersen olursun ama önce can
Boşanmışsın hayırlı olsun eski eşe de Allah şifa versin

Konuyu baştan sona okudum

Eski eşinizin ailesi büyük bir vebal almış hem sizinvebaliniz hem de o masum yavrunun

Siz böyle olmasını ister miydiniz? Evleniyorsun, hamile kalıyorsun ve kocanın şizofren hastası olduğunu öğreniyorsun. Üstelik kocanın babası da şizofren hastası ve abisi de bipolar. Olacak iş değil böyle bir durumda bir insan nasıl oğlunu evlendirir nasıl böyle bir vebal alır?

Siz ve yavrUnuz için çok üzücü bir durum kim böyle olsun ister?

Bundan sonraki hayatınız çok güzel çok mutlu ve huzurlu geçer inşaAllah

Bu arada evlilik zaten geçersiz bir evlilik neden boşanma oldu orasını anlayamadım evliliğin iptali olması gerekiyordu, eşinizin ailesine tazminat davası açabilirsiniz

B Buse1686

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…