Hayır gitmeyecekAy çok büyük geçmiş olsun. Peki çocuk ne olacak ? Yanı velayet sendedir de ona kalmaya gidecek mi ? Ben tedirgin olurum
Çok teşekkür ederimgüzel günler görün inşallah
İlaç kullanınca iyi. İlaçları bi alıyo bi bırakıyo 10 gün alıyo 2 ay bırakıyo düzenli bi şekilde aldığı olmadı. 2 yıldır yalvarıyorum ilaç alması için ama bana sen hastasın diyor ben hasta değilim diyor.
Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Bu şizofren hastaların aileleri çocuklarını evlendirmeden önce söylemiyor mu ya gelinlere?ayıptur günahtır yani .insan uyarır .
Allah icin sabretmek nereden cikti ya kocanin evlenme ehliyeti dahi yok. Edit: konu sahibi hayirli olsun bosanmissinAldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Konu sahibi bosandi mutlulugunu paylasiyor bizimle onceki mesajlarda var mujdesi.Allah icin sabretmek nereden cikti ya kocanin evlenme ehliyeti dahi yok. Ailesi biliyordu ve sana soylemedilerse onlar da cik buyuk gunaha girmis. Öldurulmeyi bekleme cocuguna yazik olur.
Yaaaaaaaa sagol ya hahahhaha konu sahibi tebrik ederim gercekten cok korktum konuyu okuyunca.Konu sahibi bosandi mutlulugunu paylasiyor bizimle onceki mesajlarda var mujdesi.
Varsa bir sorun aile olarak uyarmak görevleri.böyle insanlarun hayatlarıyla oynuyorlar.Gerçekten ne kadar bilinçsizce davranışlar... Sanki ortaya çıkmayacak.
Sadece gelinleri değil damarlara da yapıyorlar. Bizim toplumumuzun cikmazlarindan birisi... Yakın bir akrabamiz 3 ay evli kalabildi. Kadın kocasına bıçak çekiyordu eşi çok iri yapılı birisi olmasına rağmen... Çok üzülerek boşandı adam ama kadin tedaviye asla yanaşmıyordu. Hayat bu.
Varsa bir sorun aile olarak uyarmak görevleri.böyle insanlarun hayatlarıyla oynuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?