Eşin ilaç kullanmıyor mu? Uyguladığı şiddet hastalığı ilemi alakalı, yoksa hastalığının arkasına mı saklanıyor?Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Sabırmı??? Kimse zor şartlara sabretmek zorunda değil. Yok böyle bir şey! Bu sabrın sonunda öldürülmekte var!Evet . Çok çetin bir sınav bu . Allah için sabrettigin sürece de Rabbim elbet bir gün sınavının karşılığını verir ben inaniyorum . Tabi nereye kadar dayanabilirsin onu da bilemiyorum . Çünkü mücadele ettiğin şey dünyanin en zor hastalıklarindan biri .
Çok üzücü gerçekten. Eşimin akrabası bir adam şizofren. Karı koca kahvaltı yapıyorlarmış, adam masada gerçekte olmayan bir adamın kendileriyle kahvaltı yaptığını görüyor. O kişiyi eşinin gizli sevgilisi sanıyor. Ama hayal gördüğüne ikna ediyor neyseki.Benim bir tanidigimin kizi evleniyor sizofreni hastasi bir adamla ancak adamin annesi evlenmeden once kizim benim oglum hasta uzulme sonra diye soylemis rahatsizligini ancak kadin ben onu sevgimle iyilestiririm demis.evlendiler adam da ilaclarini bir sure almamis kadin spordan gelmis dus almis sen niye dus aliyorsun aldatiyorsun beni diye banyoda defalarca bicaklamis.tatli sevgi dolu bir kadin canindan oldu.sevgi ilgi yetmiyor iste bikac gun ilaci unutsa degisiyor insan.konu sahibi adina cok sevindim bosandigina.
Nisanlilik ya da tanisma donemlerinde belirtileri ya da size garip gelen davranislari oldu mu? Belirtileri var miydi?Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Yemeginin icine karistirin ilaclarini cok uzuldum cok zor olmali onunla konusun bu boyle devam etmez ilaclarini icmezsen yollarimizi ayiririz diyin tabiki zor ayrilmlAmin. Çok sağolun. Allah razı olsun. Eşim hastalığını kabul etmiyor ilaçlarını alınca biraz olsun iyi oluyor fakat ilaç almayı da kabul etmiyor bi ara gizli vermiştim ama yakalandım akabinde yine dayak....
Ailesi biliyordu tabiAllah korusun ama şizofreni hasta sana ve bebeğine zarar verebilir öldürebilir yani hastalık cunku ceza ehliyeti bile yOk ailesi biliyor mu?
Tedaviye ikna edemedim boşandım bundan sonra beni sadece kızım ilgilendiriyorsizin ve kızınızın psikolojisi ne olacak peki.bence o adamın hastanede yatması lazım.uzun yıllar tedavi görmesi lazım.
Böyleleri hastalığını kabul etmez ama herhangi bi suç işlediklerinde ise ben hastayım der cezayı hafiflEşin ilaç kullanmıyor mu? Uyguladığı şiddet hastalığı ilemi alakalı, yoksa hastalığının arkasına mı saklanıyor?
sağolun. Nihayet kurtuldum ondan. Geç bile kalmışımAllah icin sabretmek nereden cikti ya kocanin evlenme ehliyeti dahi yok. Edit: konu sahibi hayirli olsun bosanmissin
Çocuktan önce bilmiyordum kibiraz bilinçli olun lütfen ya..
hadi evlenince sonradan öğrendiniz de ne demeye çocuk yaptınız..
şizofreni genetik bi hastalık hiç mi bişey okumuyosunuz şu hayatta..
yazık o çocuğa olmuş olan.
canım ne diyeyim senin adına sevindim galibaTedaviye ikna edemedim boşandım bundan sonra beni sadece kızım ilgilendiriyor
Bu durumdan en çok çocuklar etkileniyorAllah yardımcınız olsun
çok üzüldüm
rabbim herkese ruh ve beden sağlığı versin
çok zor bir durum gerçekten
ama size şunu söyleyeyim
bir tanıdığımız eşinden şiddet görüyor kızı 1 yaşına girecek
o kadar etkilenmiş ki annesine biri sarılsa ağlamaya başlıyor
İnşallah yacanım ne diyeyim senin adına sevindim galiba
inşaallah bebeğinde görülmez hastalık
pek bilgim yok ama genetik olduğunu yazmışlar arkadaşlar yaa o yüzden söyledimİnşallah ya
İnşallah. Çok teşekkür ederimpek bilgim yok ama genetik olduğunu yazmışlar arkadaşlar yaa o yüzden söyledim
Rabbim sana bağışlasın yavrunu
güzel günleriniz olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?