Eşim şizofren hastası

Eşin ilaç kullanmıyor mu? Uyguladığı şiddet hastalığı ilemi alakalı, yoksa hastalığının arkasına mı saklanıyor?

Sabırmı??? Kimse zor şartlara sabretmek zorunda değil. Yok böyle bir şey! Bu sabrın sonunda öldürülmekte var!

Benim bir tanidigimin kizi evleniyor sizofreni hastasi bir adamla ancak adamin annesi evlenmeden once kizim benim oglum hasta uzulme sonra diye soylemis rahatsizligini ancak kadin ben onu sevgimle iyilestiririm demis.evlendiler adam da ilaclarini bir sure almamis kadin spordan gelmis dus almis sen niye dus aliyorsun aldatiyorsun beni diye banyoda defalarca bicaklamis.tatli sevgi dolu bir kadin canindan oldu.sevgi ilgi yetmiyor iste bikac gun ilaci unutsa degisiyor insan.konu sahibi adina cok sevindim bosandigina.

biraz bilinçli olun lütfen ya..
hadi evlenince sonradan öğrendiniz de ne demeye çocuk yaptınız..
şizofreni genetik bi hastalık hiç mi bişey okumuyosunuz şu hayatta..
yazık o çocuğa olmuş olan.

Çok üzücü gerçekten. Eşimin akrabası bir adam şizofren. Karı koca kahvaltı yapıyorlarmış, adam masada gerçekte olmayan bir adamın kendileriyle kahvaltı yaptığını görüyor. O kişiyi eşinin gizli sevgilisi sanıyor. Ama hayal gördüğüne ikna ediyor neyseki.

Nisanlilik ya da tanisma donemlerinde belirtileri ya da size garip gelen davranislari oldu mu? Belirtileri var miydi?

Yemeginin icine karistirin ilaclarini cok uzuldum cok zor olmali onunla konusun bu boyle devam etmez ilaclarini icmezsen yollarimizi ayiririz diyin tabiki zor ayrilml

Eşin ilaç kullanmıyor mu? Uyguladığı şiddet hastalığı ilemi alakalı, yoksa hastalığının arkasına mı saklanıyor?
Böyleleri hastalığını kabul etmez ama herhangi bi suç işlediklerinde ise ben hastayım der cezayı hafifl
Allah icin sabretmek nereden cikti ya kocanin evlenme ehliyeti dahi yok. Edit: konu sahibi hayirli olsun bosanmissin
sağolun. Nihayet kurtuldum ondan. Geç bile kalmışım

biraz bilinçli olun lütfen ya..
hadi evlenince sonradan öğrendiniz de ne demeye çocuk yaptınız..
şizofreni genetik bi hastalık hiç mi bişey okumuyosunuz şu hayatta..
yazık o çocuğa olmuş olan.
Çocuktan önce bilmiyordum ki

Allah yardımcınız olsun
çok üzüldüm
rabbim herkese ruh ve beden sağlığı versin
çok zor bir durum gerçekten
ama size şunu söyleyeyim
bir tanıdığımız eşinden şiddet görüyor kızı 1 yaşına girecek
o kadar etkilenmiş ki annesine biri sarılsa ağlamaya başlıyor

Bu durumdan en çok çocuklar etkileniyor

kızınizda hastalık çıkma ihtimali yüzde elli çıksa bile eski eşiniz kadar şiddetli olmaz.bende dün öğrendim erkek kardeşimde de manik depresif çıktı benim gibi.bizde genetik babamda vardı mesela onda da çıkınca kardeşimi pek sevmesem de üzüldüm açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…