- 6 Nisan 2018
- 277
- 181
- 103
Bu tanıyı siz mi çevreniz mi pskiyatri mi koydu ?Şizofreni değilse bile size ağır şeyler yaşatmış tedavi görüyor mu ayrışmak istemiyorsanız iyileşme yolunda adımlar atın.Terapi tedavi birlikte seanslar falanEvlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Evlenmeden once hastalığını bilmiyormuydunuz bakın bu insanlar cok rahat katil olabiliyor birde bebek sahibi olmuşsunuz korkmuyormusunuz gerçektenAldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Kadın boşanmış zaten böyle korkutmak neden?Evlenmeden once hastalığını bilmiyormuydunuz bakın bu insanlar cok rahat katil olabiliyor birde bebek sahibi olmuşsunuz korkmuyormusunuz gerçekten
Insanlar kotu huylarini bile ne kadar istese de gizleyemiyor. Yillarca psikologa gidip yine de duzeltemiyor. Mumkun degil gizlemesi veya duzelmesi. Kotu davranislarini dengelemek adina hediye falan aliyordur ama yine de dengeleyemez. Sosyal medya veya disariya da bilerek oyle gosteriyorlardir adamin hastalikli veya sorunlu oldugu cevrede anlasilmasin diye. O kadinin mutlu olduguna kesinlikle inanmiyorum.Geçen yıl evlendi ama o evlendiği kişi de ondan boşanır korkusuyla iyi davranıyor sürekli gezdiriyor ev araba almış ona. Hasta olduğu kadar kurnazdı da aklı hep kötülüğe çalışırdı
Adamin size zarari olmasa bunu bu kadar kolay demezdim ama bosanin. Zaten ilaclarini da duzgun almiyormus. Size yazikAldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için Allah razı olsun inşallah sende hep mutlu olursunAy sizin adınıza o kadar sevindim ki. O küçük bebeğinizin yanında dayak yemeniz, öleceğinizi düşünmeniz. Kime ne yapıyorsa yapsın. İyi ki kurtuldunuz. Kimsenin hikayesi henüz bitmedi Allah bilir ne kadar mutlu olacağını. Siz çok mutlu olun inşallah
Görücu usulü evlenmiştim hasta olduğunu bilmiyordum ayrıca hasta olduğunu hamileyken öğrendim çocuktan önce kesinlikle bilmiyordumHata üstüne hata. Hatalar dağ olmuş gidiyor. Şizofreni hastası eşden çocuk yap, şizofreni bu çocuğa geçer mi diye korkmadan hemde!
Canım sen bu adamdan çocuk yapmaya korkmamışsın sen daha neden korkuyorsun anlamadım ki.
Bir mesleğin para kazanacağın bir işin varsa da bu hayattan korkma boşan bu adamdan vakit geçtikçe iyileşmeyecek tam tersi ağırlaşacak çünkü.
Boşandım çok şükür kurtuldumAdamin size zarari olmasa bunu bu kadar kolay demezdim ama bosanin. Zaten ilaclarini da duzgun almiyormus. Size yazik
3 yıl boyunca uğraştı sonra birini buldu evlendi uğraşmayı bıraktıBravo, iyi ki boşandın. Şimdi sizle uğraşıyor mu yoksa kendi halinde mi
Çocuktan sonra öğrendim hastalığı yoksa asla çocuk yapmazdımbiraz bilinçli olun lütfen ya..
hadi evlenince sonradan öğrendiniz de ne demeye çocuk yaptınız..
şizofreni genetik bi hastalık hiç mi bişey okumuyosunuz şu hayatta..
yazık o çocuğa olmuş olan.
Çocuğun velayeti bende o hiç görmedi çocuğu boşandıktan sonraAy çok büyük geçmiş olsun. Peki çocuk ne olacak ? Yanı velayet sendedir de ona kalmaya gidecek mi ? Ben tedirgin olurum
Siz de evlendiniz mi? Umarım çok mutlu olursunuzÇocuğun velayeti bende o hiç görmedi çocuğu boşandıktan sonra
Ben şuan 28 yaşındayım bekarım biri çıkmıştı karşıma çok iyi karakterli biriydi ama evi yoktu durumu kötüydü çevremdeki herkes birikim yapmamış biriyle evlenme dedi benim de aklım karıştı napcam bilmiyorumSiz napiosunuz evlendiniz mi? Çocuğunuz nasıl? İnş genetik geçişli olup onda bı sorun olmaz
Evlenmedim birini sevmiştim ama maddi durumu çok kötüydü diye kafam karıştı çevremdeki herkes bırakmam gerektiğini kendimi düşünmüyorsam bile çocuğumu düşünmem gerektiğini söyledi evi yok hiç bir birikimi yokSiz de evlendiniz mi? Umarım çok mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim boşandım kurtuldum çok şükür. Çocuktan önce bilmiyordum hasta olduğunucanım Allah sabır iradenin yanında akılda vermiş tamam kendini düşünmüyorsun peki ya çocuğun onu bu şekilde büyütmen onun bi şiddeti görmesi yaşaması Allah katında ne kadar doğru yazık gerçekten yazık Allah yar ve yardımcınız olsun ama kaç uzaklaş evini barkını herseyini taşı
Rabbim için katlaniyorum demişsiniz ama boşanmak günah değil ki. Ayrıca burada herşeyi geçtim sizin ve bebeğinizin canı söz konusu. O can da size emanet o zaman.Bende darp raporu aldım uzaklaştırma verdiler şimdi annemin evindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?