Eşim şizofren hastası

Bu da çok acı bir hayatmış. Akraba dediğin akreptir diye boşuna söylememişler istisnalar hariç elbet.
Geçmiş olsun...

Bu da çok acı bir hayatmış. Akraba dediğin akreptir diye boşuna söylememişler istisnalar hariç elbet.
Geçmiş olsun...
Sagolun. Allah razi olsun. Şifa Allahtan. Malesef baskaca bir tedavisi yok su an tipta sizofreninin. Ben de bu yuzden kadinin bosanmak hakki diye dusunuyorum.

Size siddet uygulayan birini nasil sevebiliyorsunuz? Bence esinize resti cekmeniz lazim. Ilac kullanmazsa cok tehlikeli durumlar olabilir. Ya duzenli tedavisini olsun ya da biter diyin.

Konu sahibi nerede acaba? Herkes yazıyor ama hava da kalıyor herşey.
Ve cidden konu sahibi siz ve sizin gibi cahil diyeceğim kusura bakma inanılmaz sinirimi bozuyorsunuz.
İçinde bulunduğun duruma bakmadan dünyaya bir evlat getiriyosun ve onu bile bile ateşe atıyorsun!!
Hala da düşüncesizlik yapıp bulunduğu cehennemden kurtarmak için çabalamıyorsun!

Yapmayın yahu yapmayın sizin gibiler çocuk yapmasın. Günah o çocuğa.

Neden bosanmaktan korkuyorsunuz?Bu hastalık hastanın kendisine olduğu kadar çevresine de tehlike yaratabilecek bir hastalık. Birgun kafasında kurduğu birşey yüzünden hem size hemde çocuğunuza zarar verebilir.
Benim kizimin arkadasinin annesinde başladı bu hastalık hemde daha üç dört ay önce. Geçen hafta kadın eline makası alıp evdeki perdeleri kesmiş,kocasının pantolon düğmeleri filan.Onları camera sanıyor.eşinin gizlice onu kayda aldığını düşünüyor.Toplamış hepsini bir poşete bana gösterdi..aksini söylesende kabul etmiyor. Kızı bizimle kaldı bir hafta kadar. Çünkü onlarada saldırıyor bazen.Şimdi tedavi olacak inşallah biraz iyiye gider.

Eşimin hastalığını hamileliğimin 2.ayında öğrendim çocuğu aldırmayı düşündüm ama yapamadım. Ailesi hasta olduğunu bize söylemedi evlenirse düzelir düşüncesi içersindelermiş. Eşim ilaç aldığı zaman iyi oluyor ama ilaç almayı reddediyor. Şimdi annemin evindeyim uzaklaştırma verdiler bir daha dönmeyecem eve. Doktoruyla konuştuk hemen hastaneye yatırılması gerektiğini söylediler. Doktor boşanmayı eşinin alevli zamanında yapma dedi hastaneye yatışı sağlandıktan sonra hep beraber konuşuruz dedi

Nasıl anladın şizofren olduğunu

Keşke çocuk yapmasaydınız büyük hata malesef.

Annemin yazlık komşusu vardı, kadının oğlu şizofreni hastasî sonuç annesini öldürdü çocuk babası evden kaçarak kurtuldu jandarma iki gün sonra yakaladı tabi bu hastalar bildigim kadarı ile ceza almıyor .

Allah yardımcınız olsun kardeşim , ama ilaçlarını bir şekilde verseniz iyi olur , yemeklerine farketmeden karıştırmaya çalışın , meyva suyu, ayran gibi içeceklere karıştırmaya çalışsanız . Belki hergün yapamazsınız ama ne içerse kar sayacaksınïz .

Doktoruna sorsanız belki bu ilaçların damla olanı vardır .

Bi ara ilaçlarını 27 gün boyunca düzenli almıştı o zaman çok iyiydi bambaşka biri olmuştu banada iyi davranıyordu. Anladımki elinde olmadan yapıyor ona acıdım. Onun bana ihtiyacı olduğunu düşündüm
Ama şu durumda ne onu nede kendimi düşünmeliyim ilk önce kızımı düşüncem ve evime geri dönmeyecm

Bi tanıdığımiz için doktor kesinlikle evlenmesin evlenirse kafasında kurdulariyla karısını öldürebilir demişti ve nisanliyken nişanı attılar mecburen ben ne olursa olsun boşanin derim can güvenliğiniz için evladinizin güvenliği için boşanin lütfen ilaç kullanmazsa ilerleyecek böyle yürümez

Kesinlikle boşan.
Bunu söylemek kolay değil ama senin ve kızın için en doğru karar bu.arkana asla bakma.senin ve kızınında bir hayatı var.huzurlu bir hayat sür kızınla.bu hastalar asla iyileşmiyor malesef...

Allah için çekiyorum, imtihan bu nasıl diyebiliyorsunuz ? Allah akıl vermiş, boşanabilirsin de demiş. Adam ruh hastası, o ilaçlar sadece bastırıyor işe yarayacağı kesin değil...O derece ezik misiniz siz, hem dayak yiyor hem seviyorsunuz öyle mi ? İmtihan diyemezsiniz buna. sizi öldürebilir çocuğa zarar verebilir her şey olabilir. sinirim bozuldu...her şeyi Allah'a havale etmeyin artık yeter ya

Yani çok zor. Şizofreni dendiğinde içim acıyor onların hayatları berbat sürekli endişe korku paranoya içinde yaşıyorlar. Ama asıl hata asıl insafsızlık düzelir diye bu insanları evlendirenlerde. Bir yakınım da böyle biriyle bilmeden evlendi aile saklamış. Adam gözümün önünde kendi bir yaşındaki kızını kendini öpmesi için tokatlayıp sonra da kız ağlıyor diye o da oturup bir saat ağlamıştı.

Cnm ablası sızofren bırı olarak söylüyorum. Mucızevı bırsey olmadığı sürece malesef duzelmek söyle dursun yas ılerledıkce kötüler
Karar senın..

Hastalıkta sağlıkta lafı söylenirdi eskinden var mı hala o laf

Sizin için üzüldüm, güçlü olmanız gerekiyor malsefki.

Eşimin hastalığını bi tanıdığım sayesinde öğrendim. Tanıdığım kişi eşimin gittiği hastanede çalışıyordu orda karşılaşmış

Umarim fake konudur.

Eger gercekse çok uzuldum. Allah yardımcınız olsun. Cocugunuzun saglıgı için bence boşanmalısınız.

Dayak yediği halde seviyorum diyen birine ne denir bilemedim. Üstelik o adamdan koştura koştura çocuk sahibi olmak ve o günahsızı da bu berbat duruma sürüklemek.
Bence çocuğunuzun psikolojisi ve geleceği için korkup kaçın an başta..

Umarim fake konudur.

Eger gercekse çok uzuldum. Allah yardımcınız olsun. Cocugunuzun saglıgı için bence boşanmalısınız.
Keşke fake olsaydı da bu çileleri yaşamasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…