iş hayatında sorumlu,babalık olarak sorumlu hakkını yiyemem ama benim söylediklerimi kaale almıyor yada yapamıyor ben sana uymaya çalışıyorum elimden gelen bu dedi adam yani ne yapılabirki nu durumda,değişmez bende biliyorum kafam allak bullak ne öyle ne böyleBen anlamadım sorun ne. Dağınık ve pis -pasaklı olması mı?
Yoksa iş hayatında da mı sorumsuz? Tembel, eve katkı sağlamıyor, çocuğa babalık yapmıyor gibi
şeyler de mi var?
zaten bir çabada yok olsada hep dikkat ederim senin dediğini birdaha yapmam falan filan hep aynı şeyler birde yaptığını kabul etmeme gibi bir huyu varAnladığım kadarıyla sizin kafanızda , gönlünüzde olay bitmiş eşiniz size batmaya başlamış malesef bunun çaresi yok adam şu an zınk diye düzelse size yine yaranamaz bu soğuma mevzusu var ya çooook kötüdür...
biraz umursamaz olun,neden esinizin sorumlulugunu ustunuzde hissediyorsunuz ki..banyo yapmiyorsa birakin koksun,insan icinde ayiplansin biraz..o kendini saldikca siz kendinize daha cok bakin..erkekler cocuk gibi,soylendiginde yapmazlar biseyi,ornek davranis gorduklerinde yapiyorlar..giyinin suslenin mutlu olun ama yonetmeyin onu..banyosuzluktan kokuyorsa kendi sorunu kendi ayibi olsun,bunun sorumlulugunu alsin uzerine..duzensizse birakin utulemeyin esyalarini ne de olsa duzensiz..yani laf kavgasindansa biraz daha pratik ve sizi yormayan tarzda savasin..umursamayin bi sure..
cok haklisiniz ama inanin bunu ben cok denedim 1 ay sabir sabir ama adam degimeyi birakin daha da rahatina duskun olup cikiyor .cunku bu tavirlar bize inattan degil karakterleri boyle..(en azindan biz de oyle baya da benziyoruz konu sahibiyle) biliyorum karakter asla degismez ama insan evlilik sorumlulugu alamayacaksa niye evlenip milleti yakar ki..Eşinizi sürekli eleştirdiyseniz, annesi gibi sürekli hayatına müdahale ettiyseniz tepkisel yaklaşıyor olabilir.
Bu durumda yapılacak en güzel şey sanırım, aşağıdaki mesajda...
Eşimle 7yıllık evliyim o kadar geçimsiz bir çiftiz ki..33 yaşında ama çocuk gibi herşeyini söylüyorum.banyo yapmasına kadar herşeyi tekrarlatıyor.düğüne gidiyoruz odun gibiyiz tartışmayı bile bilmiyoruz ben a diyorum o b anlıyor,sorunların farkı da değil bıktım artık 3 yaşında çocuğum var çalışıyorum bide eşimle uğraşamıyorum.şu gerçek ki yapıma çok ters birisi şimdiki aklım olsa evlenmezdim.çocuğum beni hep bağırırken görüyor dayanamıyorum artık,evlilik ayrılığa gidiyor farkında değil çocuk yaşta değil ailesinin eğitemediğini ben düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor bu kez çeneci oluyorum.herşeyi ben düşünüyorum hiç birşey umrunda değil.ben elimden geleni yapıyorum diyor ama incelik beklenicek biri değil.hep istedim beni yönlendiren bağırmayı bırak kobuşurken bile beni anlayan bir eş ama olmadı tartışmayı bile yapamıyoruz.dayanamıyorum yoruldum artık ne olur bana akıl verin
cok haklisiniz ama inanin bunu ben cok denedim 1 ay sabir sabir ama adam degimeyi birakin daha da rahatina duskun olup cikiyor .cunku bu tavirlar bize inattan degil karakterleri boyle..(en azindan biz de oyle baya da benziyoruz konu sahibiyle) biliyorum karakter asla degismez ama insan evlilik sorumlulugu alamayacaksa niye evlenip milleti yakar ki..
Tam da ustteki arkadasin anlattigi gibi 2 kisilik hayat kurdum kendime cocugumla, yurtdisindayim aile, arkadas yok (ki onun icin gelmistim buraya ama tabi ki kendi kararim suclayamam ) gercekten tasima su ile degirmen donmuyor adama zorla bisi yaptiramiyorsun icinden gelmiyor akil edemiyor..Siz nasıl bir yol izliyorsunuz peki
Canım biraz örneklendirsen, ne istiyorsun da yapmıyor mesela, 4-5 örnek ver.iş hayatında sorumlu,babalık olarak sorumlu hakkını yiyemem ama benim söylediklerimi kaale almıyor yada yapamıyor ben sana uymaya çalışıyorum elimden gelen bu dedi adam yani ne yapılabirki nu durumda,değişmez bende biliyorum kafam allak bullak ne öyle ne böyle
insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Değişmez ya da çok zordur değişmesi..Eşimle 7yıllık evliyim o kadar geçimsiz bir çiftiz ki..33 yaşında ama çocuk gibi herşeyini söylüyorum.banyo yapmasına kadar herşeyi tekrarlatıyor.düğüne gidiyoruz odun gibiyiz tartışmayı bile bilmiyoruz ben a diyorum o b anlıyor,sorunların farkı da değil bıktım artık 3 yaşında çocuğum var çalışıyorum bide eşimle uğraşamıyorum.şu gerçek ki yapıma çok ters birisi şimdiki aklım olsa evlenmezdim.çocuğum beni hep bağırırken görüyor dayanamıyorum artık,evlilik ayrılığa gidiyor farkında değil çocuk yaşta değil ailesinin eğitemediğini ben düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor bu kez çeneci oluyorum.herşeyi ben düşünüyorum hiç birşey umrunda değil.ben elimden geleni yapıyorum diyor ama incelik beklenicek biri değil.hep istedim beni yönlendiren bağırmayı bırak kobuşurken bile beni anlayan bir eş ama olmadı tartışmayı bile yapamıyoruz.dayanamıyorum yoruldum artık ne olur bana akıl verin
Malesef bazı erkekleri eğitim istiyo.
Buna benim eşimde dahil. Ben konus konuş çözemedim 2yıldır. Son çare heryere not yazmakta buldum.
Mesela eskimiş kıyafetleri dışarı çıkarken yenileri yatarken giyiyo. Kaç kere sağ taraf dışarısı sok taraf ev desemde yok ben seviyorum diyip giyiyodu.
Şimdi sağ tarafa dışarda giymelik sol tarafa evde giymelik yazdım.
Bunun gibi birsürü not.
banyo yap,dişlerini fırçala,bakımlı giyin vs. vs. evde bir iş olsun ben söyleyince yapıyor ama işine gelen şeyleri hiç unutmaz.ben bunları söyleyincede ben elimden geleni yapıyorum diyor.adam kabul etmiyor zaten.ne kendine has bir düşüncesi var ne bileyim birisine kızar yüzünden konuşmasından belli olmaz,sevinir yüzünden belli olmaz anlatamıyorum ki bana yapmacık geliyor ben istiyorum diye sanki herşey.düğüne gideriz bir dansa çıkarken takıya çıkarken bir dikkat edersin ama yok olmuyor.herşeye tamam dikkat edicem diyor ama olmuyor.söylediğimdede buna mı kızdın bunla mı evlilik tehlikede diyor kabul etmiyor çatlıcam artıkCanım biraz örneklendirsen, ne istiyorsun da yapmıyor mesela, 4-5 örnek ver.
Bir insanı farklı bir kalıba sokup yeniden biçimlendiremeyiz. Senin tanıdığından çok mu farklı çıktı evlenince eşin? Ve yaptıkları senin için kabul edilemez şeyler mi?
Canım giydirmek falan çok sorun değil bence, bir çok erkeği eşi giydiriyor. Sabah seç koy önüne de, sen adamı genel olarak kendine yakıştırmıyorsun sanki. Öyleyse kötübanyo yap,dişlerini fırçala,bakımlı giyin vs. vs. evde bir iş olsun ben söyleyince yapıyor ama işine gelen şeyleri hiç unutmaz.ben bunları söyleyincede ben elimden geleni yapıyorum diyor.adam kabul etmiyor zaten.ne kendine has bir düşüncesi var ne bileyim birisine kızar yüzünden konuşmasından belli olmaz,sevinir yüzünden belli olmaz anlatamıyorum ki bana yapmacık geliyor ben istiyorum diye sanki herşey.düğüne gideriz bir dansa çıkarken takıya çıkarken bir dikkat edersin ama yok olmuyor.herşeye tamam dikkat edicem diyor ama olmuyor.söylediğimdede buna mı kızdın bunla mı evlilik tehlikede diyor kabul etmiyor çatlıcam artık
evet çook ruhsuz ne birşeye sevindiği belli nede üzüldüğü.evlenirkende böyle zaten şimdiki düşüncem olsaydı evlenmezdimCanım giydirmek falan çok sorun değil bence, bir çok erkeği eşi giydiriyor. Sabah seç koy önüne de, sen adamı genel olarak kendine yakıştırmıyorsun sanki. Öyleyse kötü
Bir de çok mu donuk, ruhsuz diyorsun? Uff bilemedim. Sonradan mı böyle oldu? Sorunlar varsa bir çeşit bunalımda, kendini salmış olabilir mi?
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?