eşim sorumluluk sahibi değil.

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimle 7yıllık evliyim o kadar geçimsiz bir çiftiz ki..33 yaşında ama çocuk gibi herşeyini söylüyorum.banyo yapmasına kadar herşeyi tekrarlatıyor.düğüne gidiyoruz odun gibiyiz tartışmayı bile bilmiyoruz ben a diyorum o b anlıyor,sorunların farkı da değil bıktım artık 3 yaşında çocuğum var çalışıyorum bide eşimle uğraşamıyorum.şu gerçek ki yapıma çok ters birisi şimdiki aklım olsa evlenmezdim.çocuğum beni hep bağırırken görüyor dayanamıyorum artık,evlilik ayrılığa gidiyor farkında değil çocuk yaşta değil ailesinin eğitemediğini ben düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor bu kez çeneci oluyorum.herşeyi ben düşünüyorum hiç birşey umrunda değil.ben elimden geleni yapıyorum diyor ama incelik beklenicek biri değil.hep istedim beni yönlendiren bağırmayı bırak kobuşurken bile beni anlayan bir eş ama olmadı tartışmayı bile yapamıyoruz.dayanamıyorum yoruldum artık ne olur bana akıl verin

Kimse cevap yazmamış bu kadar mı önemsiz bir konu

Yok yahu önemsizliğinden değil de ben şahsen ne diyeyim bilemedim. Burada çat diye "boşan" demeyi sevmiyorum ama başka da yolu yok gibi. Bu kadar anlaşmazlık içinde konuşmaya otursanız iyice zararlı çıkıp kalkacaksınız. Yani ya böyle kabul edip, arkadaş gibi birbirinizin damarına basmadan yaşayacaksınız ya da ayrılacaksınız.

Bence ciddi bir şekilde konuş.malısınız
Eşinizi sirkelemelisiniz bazı eşler cocuk gibi olabiliyor

evlilik terapistine falan mı gitseniz acaba? iletişim probleminiz var belliki.

Esinle ciddi bir sekilde konusmalisin...
Belkide böyle alisti , sert tepki göster belki kendine gelir...
Degismesi icin gercekten gözünü korkut...

Valla karakter farklıysa ne kadar konuşursan konuş değişeceğine inanmıyorum ben..
Hep sen sırtlanacaksın işi..bu işi yine sen götüreceksin gibi

Evlenmeden önce böyle değil miydi ?
ailesinden alamadığı eğitimi 33 yaşındaki insana siz hiç veremezsiniiz.

7 senedir böyle bu herif neden şimdi zor geldi ? Bırak umursama çocugun için gerekli bir esya olarak gör onu evde, cocugun bir esyası malzemesi gibi ..

Malesef bazı erkekleri eğitim istiyo.
Buna benim eşimde dahil. Ben konus konuş çözemedim 2yıldır. Son çare heryere not yazmakta buldum.
Mesela eskimiş kıyafetleri dışarı çıkarken yenileri yatarken giyiyo. Kaç kere sağ taraf dışarısı sok taraf ev desemde yok ben seviyorum diyip giyiyodu.
Şimdi sağ tarafa dışarda giymelik sol tarafa evde giymelik yazdım.
Bunun gibi birsürü not.

Sen zaten çocuğunla iki kişilik bir hayat yaşıyorsun.Yani herşey madem senin omzunda ,o zaman o yokmuş gibi davran. Umursama ,neyi yapmıyorsa yapmasın,boşver hiç aldırış etme.Eğer eşin seni kaybetmek istemiyorsa inan sessiz kaldığında çaba gösterecektir.ona bişeyleri dikte ettiğin zamanı kendine ayır.

Annemde aynısını söylüyor onun tartışmadan sonra hiç bir şey yokmuş gibi olmadı beni çıldırtıyor.bakıyor benim yüzüm asık moralim bozuk adamın umrunda değil bu kadar kötü evlilik

Ayni sorun bende de var malesef terapist fln hicbi ise yaramaz adamin yapisin bu omur boyuda boyle olacak ya katlanacaksin yada ayrilacaksin..diyen olacak simdi umursama ama olmuyor.ayni evnicinde insan dayanamiyor allah yardimcimiz olsun

biraz umursamaz olun,neden esinizin sorumlulugunu ustunuzde hissediyorsunuz ki..banyo yapmiyorsa birakin koksun,insan icinde ayiplansin biraz..o kendini saldikca siz kendinize daha cok bakin..erkekler cocuk gibi,soylendiginde yapmazlar biseyi,ornek davranis gorduklerinde yapiyorlar..giyinin suslenin mutlu olun ama yonetmeyin onu..banyosuzluktan kokuyorsa kendi sorunu kendi ayibi olsun,bunun sorumlulugunu alsin uzerine..duzensizse birakin utulemeyin esyalarini ne de olsa duzensiz..yani laf kavgasindansa biraz daha pratik ve sizi yormayan tarzda savasin..umursamayin bi sure..

Anladığım kadarıyla sizin kafanızda , gönlünüzde olay bitmiş eşiniz size batmaya başlamış malesef bunun çaresi yok adam şu an zınk diye düzelse size yine yaranamaz bu soğuma mevzusu var ya çooook kötüdür...

Şimdi hem çalışıyorsunuz hem çocuğunuz, hem eşiniz ağır geliyor tabii. Eğer boşanırsanız tek fark artık eşinizin yükü omuzunuzda olmayacak, daha rahat bir hayatınız olacak.

Ama boşanırsanız eşiniz pisliğinde boğulur ben söyleyim.

Ben anlamadım sorun ne. Dağınık ve pis -pasaklı olması mı?

Yoksa iş hayatında da mı sorumsuz? Tembel, eve katkı sağlamıyor, çocuğa babalık yapmıyor gibi
şeyler de mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…