Gittik biraz düzelir gibi oldu sonra bıraktık kafayı yicem artık saygıda kalmıyorevlilik terapistine falan mı gitseniz acaba? iletişim probleminiz var belliki.
Gittik biraz düzelir gibi oldu sonra bıraktık kafayı yicem artık saygıda kalmıyor
Annemde aynısını söylüyor onun tartışmadan sonra hiç bir şey yokmuş gibi olmadı beni çıldırtıyor.bakıyor benim yüzüm asık moralim bozuk adamın umrunda değil bu kadar kötü evlilikSen zaten çocuğunla iki kişilik bir hayat yaşıyorsun.Yani herşey madem senin omzunda ,o zaman o yokmuş gibi davran. Umursama ,neyi yapmıyorsa yapmasın,boşver hiç aldırış etme.Eğer eşin seni kaybetmek istemiyorsa inan sessiz kaldığında çaba gösterecektir.ona bişeyleri dikte ettiğin zamanı kendine ayır.
Ayni sorun bende de var malesef terapist fln hicbi ise yaramaz adamin yapisin bu omur boyuda boyle olacak ya katlanacaksin yada ayrilacaksin..diyen olacak simdi umursama ama olmuyor.ayni evnicinde insan dayanamiyor allah yardimcimiz olsunEşimle 7yıllık evliyim o kadar geçimsiz bir çiftiz ki..33 yaşında ama çocuk gibi herşeyini söylüyorum.banyo yapmasına kadar herşeyi tekrarlatıyor.düğüne gidiyoruz odun gibiyiz tartışmayı bile bilmiyoruz ben a diyorum o b anlıyor,sorunların farkı da değil bıktım artık 3 yaşında çocuğum var çalışıyorum bide eşimle uğraşamıyorum.şu gerçek ki yapıma çok ters birisi şimdiki aklım olsa evlenmezdim.çocuğum beni hep bağırırken görüyor dayanamıyorum artık,evlilik ayrılığa gidiyor farkında değil çocuk yaşta değil ailesinin eğitemediğini ben düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor bu kez çeneci oluyorum.herşeyi ben düşünüyorum hiç birşey umrunda değil.ben elimden geleni yapıyorum diyor ama incelik beklenicek biri değil.hep istedim beni yönlendiren bağırmayı bırak kobuşurken bile beni anlayan bir eş ama olmadı tartışmayı bile yapamıyoruz.dayanamıyorum yoruldum artık ne olur bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?