Eşim sürekli arkadaşlarıyla

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
Merhabalar eşim hemen hemen her gün arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor motorla geziyorlar ben evde yalnız kalıyorum ikimizde arada çıkıyoruz ama onlarla vakit geçirmeyi daha çok seviyor. Bazı günler halı saha maçları oluyor zaten Bu konuyu açtığım da evde canım sıkılıyor sen de kendine planlar yap çık gez falan diyor hep bu durum normal mi

Merhabalar eşim hemen hemen her gün arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor motorla geziyorlar ben evde yalnız kalıyorum ikimizde arada çıkıyoruz ama onlarla vakit geçirmeyi daha çok seviyor. Bazı günler halı saha maçları oluyor zaten Bu konuyu açtığım da evde canım sıkılıyor sen de kendine planlar yap çık gez falan diyor hep bu durum normal mi
Bence normal değil. Tabi gezip eğlenmeye hakkı var ama her gün bu şekildeyse sıkıntı yani. Ben olsam kabul etmezdim

Hemen hergun olmasa da arada arkadaslarla takilmak guzel oluyor..

Neden evlenmiş bir sorun bence. Siz artık hem arkadaş hem eşsiniz. Arkadaşlarıyla haftada iki çıkıyorsa geri kalanında sizinle beraber olduğu için olmalı. Vakit geçirmeyi sevmiyorsanız beraber çözülmesi gereken bir sorun var demektir.

Ne kadar oldu evleneli?
Her gün arkadaşıyla çıkıyorsa onla evleneydi, çok saçma.
O zaman siz de akşamları çıkıyor ve sosyal medyada paylaşıyorsunuz yada whatsapta.
Bir kafede takılsanız bile büyük bir şey gibi reklam edin. Gece de geç gidin. Böyle saça böyle tarak...

Neden evlenmiş bir sorun bence. Siz artık hem arkadaş hem eşsiniz. Arkadaşlarıyla haftada iki çıkıyorsa geri kalanında sizinle beraber olduğu için olmalı. Vakit geçirmeyi sevmiyorsanız beraber çözülmesi gereken bir sorun var demektir.
Evliliğimizin ilk yılları böyle değildi 7 yıllık evliyiz son 1 yıldır böyle

Her gun , her gun ben de cekmezdim. :deli:

Haftada maximum 3 gun ayri ayri takilabilirsiniz. Kendinize gore plan yapip arkadaslarinizla bulusun ya da kendinize gidecek kurslar ayarlayin.

Erkeklerin arkadasliklari daha uzun omurlu nedense. Kadinlardan haftada 3-4 gun ben gidiyorum diyeni gormedim cunku. :confused:

Hiç te normal değil benimle de eşimle sorunum bu sürekli arkadaşları ile ne yapıyım işi gücü bırakıp dizinin dibindemi oturuyum diyor 10 dkk önce dışarı çıktı hatta tartıştık kapı önünde gelirken kendime tasma alıcam dedi neymiş ortamda kimsenin karısı rahatsız değilmiş işi stresliymiş deşarj oluyormuş arkadaşlarını kıramıyormuş ortama ayak uydurmak zorundaymış bıktım Yoruldum artık arkadaşlarından nefret eder oldum..bi yolu varsa kurtarmanın banada söyle.. Benimle sorununmu var neden dışardasın diyorum seninle sorunum yok evimide özlüyorum ama be yapıyım karım kızıyor mu diyiyim diyor anlamıyorum. Kavga çıkacağını bile bile evinde de sorun yokken dışarda ne var

Ne kadar oldu evleneli?
Her gün arkadaşıyla çıkıyorsa onla evleneydi, çok saçma.
O zaman siz de akşamları çıkıyor ve sosyal medyada paylaşıyorsunuz yada whatsapta.
Bir kafede takılsanız bile büyük bir şey gibi reklam edin. Gece de geç gidin. Böyle saça böyle tarak...
[/
Hiç te normal değil benimle de eşimle sorunum bu sürekli arkadaşları ile ne yapıyım işi gücü bırakıp dizinin dibindemi oturuyum diyor 10 dkk önce dışarı çıktı hatta tartıştık kapı önünde gelirken kendime tasma alıcam dedi neymiş ortamda kimsenin karısı rahatsız değilmiş işi stresliymiş deşarj oluyormuş arkadaşlarını kıramıyormuş ortama ayak uydurmak zorundaymış bıktım Yoruldum artık arkadaşlarından nefret eder oldum..bi yolu varsa kurtarmanın banada söyle.. Benimle sorununmu var neden dışardasın diyorum seninle sorunum yok evimide özlüyorum ama be yapıyım karım kızıyor mu diyiyim diyor anlamıyorum. Kavga çıkacağını bile bile evinde de sorun yokken dışarda ne var
Çıksın gezsin tamam da işte dengeyi sağlasa yine karışmıcam erkekler pek evde durmayı sevmiyorlar bu bi sorun mu ben de anlamadım

Ya al işte 3 gündür sevgilimle yaşadığım sorun yemin ederim bu erkekler insanı sinir hastası yapar ya. Arkadaş ben asla demiyorum ki bu adam evde otursun sürekli ama durması gereken noktayı da bilmeli insan. Asla kısıtlayıcı bir insan değilimdir de 3 gündür bu durum benimde canımı sıkıyor :duduk::duduk: neyse ben çok sinirlendim konuyu kendi konum sandım birden yorumuma gelecek olursak bence sizin evli oluyor olmanız ve böyle yapması yanlış. Yani tabiki arkadaşları ile en azından haftada 1 gün dışarı çıksın kafa dağıtsın ama evinin de sorumluluğunu bilmeli eşiniz ona da bir kırmızı kart veriyorum :duduk:

Çıksın gezsin tamam da işte dengeyi sağlasa yine karışmıcam erkekler pek evde durmayı sevmiyorlar bu bi sorun mu ben de anlamadım
Ayda yıl bi tmm sözüm yok ams herfırsatta olması sıkıntı yada benim için sıkıntı bana göre evli barklı bi adam zamanının çoğunu eşine evine ayırmalı zaten tüm gün yok bide akşam eve gelmeyince delleniyorum ben bekar lar bile bu kadar gezmez benim evliliğimde tek sorun bu ama ne yaptıysam vazgeçiremedim

Arkadas cevresi yanlis. Adam akilli olsa arkadasi her gun hergun cikarmaz evli barkli bir adami.

Back
X