Siz tartışmayı bile beceremeyen çiftlerdensiniz galiba?
Her kavgada defol git diyen bi eş, ve gel beni babamın evine götür diyen bir de sen?
Küçücük şeyleri abartıyorsunuz
bu zamana kadar gitmmekle hata etmişsin. bi kere o kuyruk acısını yaşatsaydın biraz zor kurardı o lafları. o alışmış küfür etsin kovsun seni ama sen ona sen kararını ver de ne yani senin fikrin yokmu onun kararıyla hareket ediceksin. bekara boşamak kolaydır ama salla gitsin yaa böyle terbiyesiz adamla ömür geçmez. git annenlerin evine seni almaya gelirse senindr yok gelmezse zaten olay bitmiştir...
eşinin her tartışmada git demesine çözüm bulmalı.bir daha git dediğinde valizini hazırlayıp, gidiyoruym yeter artık kovduğun diye tepki göstersen tepkisi ne olur acaba:26:
Yok kızmıyorum doğru söylüyosun.Ben de ağzımdan çıkanları duymuyorum sinirlenince.Ama haklıyım biraz alttan alması gerekirken hala üstüme gidiyo..Yapacak şeylerin varmış gibi göründü bana :)
Yani sen de az değilsin. O halde bile adama laf sokmuşsunKızma bana olur mu? Kavga ederken kontrolümüzü kaybedebiliyoruz. Sen onun üstüne gitme o da seni dışlamasın. Salak salak; babanın evine git demesin.
Ben de bilmezdim kavga etmeyi. Şimdi uslu uslu tartışıyorum. Belden aşağı vurmuyorum, derdim neyse direk söylüyorum ima etmiyorum vs vs.
Ama eşinle oturup adam akıllı konuşman lazım. Azıcık gözünü korkutmanın vakti gelmiş. Ne o öyle iki de bir git?
Arkadaşlar merhaba..Aslında konuya nasıl ve nereden başlayacağımı bilemiyorum...Ama gerçekten ne yapmam gerektiği konusunda bir akla ihtiyacım var.Konuyu özet geçip hemen fikirlerinizi duymak istiyorum..Biz eşimle 1.5 yıl önce evlendik..Çoğu zaman kavgalarımız oldu ,çok küçük şeyler.Ama her zaman git,defol git diye kovuyor beni.Konustuktan sonra da öyle demek istemedim v.s diye kendine inandırıyor.Öyle ki küçük birşey de bile bana kapıyı gösteriyor.Mesala geçen haftaabim asker ve annemler oraya gideceklerdi,ben de biraz ısrar ettim gitmek için..Sırf bu yüzden bile benim sözüme itaat etmiceksen defol git ,senden karılık istemiyorum ailen sana karılığı öğretsin tarzında şeyler söyledi..Neyse biz barıştık ,tekrar ben onu demek istemedim falan dedi.Geçen gün ; saat 3.30 gibi aradım telinden .Normalde işten 1.3 da çıkıyor.Merak ettim nerelerde diye.Kendi özel telini açmadı.Ben de iş telefonunu aradım.İş telefonunu iş arkadası açtı.Havaalanında olduklarını patron için bilet aldıklarını söyledi( iş arabası eşimde servis olarak kızı sonra evine bırakacakmış) .Kız dediki eşimin çantası falan arabadaymış hiçbişeyini almamış.Ben normal olarak konustum sonra kapattım teli .Sonra eşim aradı.Gezmelerdeymişssin dedim.Yaa sorma dedi sinirli bi şekilde sonra niye aramıyosun beni dedim sonra konusuruz dedi tamam diyip kapattım.Sinirden tekrar arayıp yaa saat kaç niye aramıyosun söylermisin dedi ..Sonra konusuruz dedi ,iyi dedim tekrar kapattım yüzüne..Sonra kızı indirdikten sonra aradı beni..Telefonda nasıl bağırıyo ama sen beni nasıl böyle küçük düşürürsün.Bıktım artık .S.git ...defol git...babanı arıcam alsın seni vs diye... Bende tamam gidiyorum gel götür dedim ...O hala bağırmaya devam ediyo. S...git diye...sonra annemle konustum.. annemde kayınvalidemi aramıs .(altlı üstlü oturuyoruz biz) yukarı çıktı..Sonra eşim geldi..Eşim aynı şekilde annesinin yanında yine bağırıyo..Ben helal süt emdim sen güvenmiyosun bana s.git ...boşanıcam senden diye...Bende dedim ki senin yaran var herhalde ben kız hakkında tek kelime bişey söylemedim..Siz gün boyu aynı odada çalısıyosunuz olsa bu iki saatte mi olucak sen niye gocunuyosun diye...Ama dinleyen mi var çabuk hazırlan gidiyoruz diye bağırıyo..Bu arada 5 aylık hamileyim..Çocugu da aldıralım dedi...DEdimki çocuguma ben bakarım dokundurtmam onu sana..Neyse araya kayınvalidem girdi ..Onu dışarıya gönderdi...Gelince ona dedim ki iyice düşün taşın yetti artık senin git demelerin...Ya git de ya kal de...şuan konusmuyoruz ..Sanki o haklıymış gibi davranıyo..
BEn şimdi ne yapayım ?? 5 aylık çocugum var ..Üstüne bir de seviyorum.Ama artık onun bana adım atmasını bekliyorum.? bana birşey diyin lütfen..
Bir de sizce o kadın eşimin çantasından teli alıp nasıl açabiliyor? Bu da kafamı karıştırıyor? sizce aralarındaki muhabbet nasıl bir boyutta? Ben gerçekten isgilenmeye başladım? sizce bu durum boşanılacak bir durum mu ?
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim ...
Arkadaşlar merhaba..Aslında konuya nasıl ve nereden başlayacağımı bilemiyorum...Ama gerçekten ne yapmam gerektiği konusunda bir akla ihtiyacım var.Konuyu özet geçip hemen fikirlerinizi duymak istiyorum..Biz eşimle 1.5 yıl önce evlendik..Çoğu zaman kavgalarımız oldu ,çok küçük şeyler.Ama her zaman git,defol git diye kovuyor beni.Konustuktan sonra da öyle demek istemedim v.s diye kendine inandırıyor.Öyle ki küçük birşey de bile bana kapıyı gösteriyor.Mesala geçen haftaabim asker ve annemler oraya gideceklerdi,ben de biraz ısrar ettim gitmek için..Sırf bu yüzden bile benim sözüme itaat etmiceksen defol git ,senden karılık istemiyorum ailen sana karılığı öğretsin tarzında şeyler söyledi..Neyse biz barıştık ,tekrar ben onu demek istemedim falan dedi.Geçen gün ; saat 3.30 gibi aradım telinden .Normalde işten 1.3 da çıkıyor.Merak ettim nerelerde diye.Kendi özel telini açmadı.Ben de iş telefonunu aradım.İş telefonunu iş arkadası açtı.Havaalanında olduklarını patron için bilet aldıklarını söyledi( iş arabası eşimde servis olarak kızı sonra evine bırakacakmış) .Kız dediki eşimin çantası falan arabadaymış hiçbişeyini almamış.Ben normal olarak konustum sonra kapattım teli .Sonra eşim aradı.Gezmelerdeymişssin dedim.Yaa sorma dedi sinirli bi şekilde sonra niye aramıyosun beni dedim sonra konusuruz dedi tamam diyip kapattım.Sinirden tekrar arayıp yaa saat kaç niye aramıyosun söylermisin dedi ..Sonra konusuruz dedi ,iyi dedim tekrar kapattım yüzüne..Sonra kızı indirdikten sonra aradı beni..Telefonda nasıl bağırıyo ama sen beni nasıl böyle küçük düşürürsün.Bıktım artık .S.git ...defol git...babanı arıcam alsın seni vs diye... Bende tamam gidiyorum gel götür dedim ...O hala bağırmaya devam ediyo. S...git diye...sonra annemle konustum.. annemde kayınvalidemi aramıs .(altlı üstlü oturuyoruz biz) yukarı çıktı..Sonra eşim geldi..Eşim aynı şekilde annesinin yanında yine bağırıyo..Ben helal süt emdim sen güvenmiyosun bana s.git ...boşanıcam senden diye...Bende dedim ki senin yaran var herhalde ben kız hakkında tek kelime bişey söylemedim..Siz gün boyu aynı odada çalısıyosunuz olsa bu iki saatte mi olucak sen niye gocunuyosun diye...Ama dinleyen mi var çabuk hazırlan gidiyoruz diye bağırıyo..Bu arada 5 aylık hamileyim..Çocugu da aldıralım dedi...DEdimki çocuguma ben bakarım dokundurtmam onu sana..Neyse araya kayınvalidem girdi ..Onu dışarıya gönderdi...Gelince ona dedim ki iyice düşün taşın yetti artık senin git demelerin...Ya git de ya kal de...şuan konusmuyoruz ..Sanki o haklıymış gibi davranıyo..
BEn şimdi ne yapayım ?? 5 aylık çocugum var ..Üstüne bir de seviyorum.Ama artık onun bana adım atmasını bekliyorum.? bana birşey diyin lütfen..
Ben özel şirkette çalışırken bazen ofisten arkadaşların telefonu ısrarla çalınca açardım ama bu tamamen samimiyetten. O arkadaşın eşini tanırdım ve arkadaşlarım da çalarsa aç derlerdi. Keza benim telefonum için de geçerli.
Sonuçta beraber çalışıyorlar ben çok görmüyorum aynı ortamda çalışınca telefon açmayı falan.
Boşanmak için geçerli bi neden yok bence. Eşin biraz terbiyeli olmayı öğrenmeli? Orası senin de evin kimin evinden kimi kovuyor.
Bir de sen her tartışmada aileni falan arama olur mu? Siz barışırsınız onların aklı sizde kalır
neyine güveniyosa beyfendi kim kimi kovuyomuş yaptığı çok büyük hata ayrıca hamile bayana hemde 5 aylık aldır diyo yuh diyorum kendinize gelin ve ona iyi bi ders verin derim
Ewet ben de aynısını diyorum..Hatta sinirden biraz daha ağır konuşuyorum..Sen erkek misin?? erkek olan 5 aylık karısına kapıyı göstermez diye ....EŞİMDE habire beni evden kovardı bir dönem;
işine gelmedi mi defol git ananın evine deyiverirdi...
bu ara duruldu biraz;aman nazar değmesin...
canım bak ben eşime diyorum ki;
erkek adam karısını evden kovmaz,çok isterse evi kendi terkeder....(anlarmı bilemem ama)
yani aslında ilişki laçkalaşınca bu durumlar oluyor işte...
evliliğiniz oturuşunca bunlar kalkar ortadan zamanla...
karar senin,hayat senin.....zor olduğunu bilirim..
"Ewet bence de bir ders vermek lazım .Ama nasıl ?"
Bence ailenin yanına git pişman olup yalvarana kadar da dönme o eve.
O kadar pişman olsun ki bir daha sana defol git diyemesin.
Ben olsam bu kadar defol git s. git demesine çoktan gitmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?