5 aylik cocugumu aldir diyo sana esin?
bu durumda ben giderdim bi yoklugumuda anlasin bakalim diye
gel beni götür demekde garip kendiniz gidemiycekseniz ya bi arkadasinizdan
yada ailenizden birinizden rica edin olmadi binin taksiye gidin
geldiginde evi bi bos görsün bakalim ne hissedicek
Konu Sahibeciğim, Merak Ediyorum Senin Hiç Suçun Yok mu ?:26:
Adam Durup Dururken mi Bunları Söylüyor..:26:
Bu Konuyu Eşinize Sorsak Sizin İçin Ne Der Mesela ?:26:
Gerçi Hiç Bir Sebep Bunları Söylemesini Gerektirmez, Sonuçta Siz Onun Bebeğini Taşıyorsunuz..
Mesela Benim Eşim, İmadan ve Kinayeden Hoşlanmaz Çıldırır..
Eşiniz Hasta mı ?:26:
Ya da Siz Hamilesiniz Hassas Bir Dönemde Eşinizi Çok mu Sıkıyor ve Kıskanıyorsunuz ?:26:
Ailenizin Bu Konudaki Düşüncesi Nedir ?:26:
Çok Soru Sordum Kusura Bakma :78:
Allah Bebişini Sağlıklı SıhhatliKucağına Almayı Nasip Etsin, Onu Sana Bağışlasın Canım Benim..
Arkadaşlar hepiniz çok çok sagolun...Fikirleriniz gerçekten benim için çok önemli..Tek tek alıntı yapmadan hepinize yazıyorum.biliyorum aslında gidilmesi gerekiyor böyle bi durumda ...Ama ben bu gücü bulamıyorum kendimde..Bilmiyorum niye ama yüreğim kopacakmıs gibi geliyor.Hala seviyorum belki de ondan...
Gitmekten başka bir çözüm var mı ki diye beynimi yiyorum ...Bir çıkış yolu olsa..Ama gururumuda kurtarmış olsam...
Eşim çok inatçı sevse bile gelmez ...Sanmıyorum...Zaten eve bir gidersem aileler falan duyduktan sonra iş daha da büyür...sana bir daha böyle birşey derse topla valizini evden çık git canım.eğer seni seviyorsa zaten yanına gelir o zamanda bir psikiyatra gitsin eşin belli ki sinirlerini kontrol edemiyor.yoksa bunun sonu gelmez böylede evlilik yürümez
Yok görücü usuluyle evlendik ama kendisi beni çooook seviyodu güya...Aynen dediğin gibi ..Gidemeyeceğimi düşünüyor..Ona söyledim aslında sen böyle diyosun ben bigün en sonunda gidecem diye ama tabi lafta kalıyoo benim bu güçsüzlüğümden dolayı....şuan bende 5 aylık hamileyim seni de çok iyi anlayabilecek psikolojideyim ama sen ipleri eşinin eline çok vermiş gibi duruyorsun.birincisi eşin şöyle düşünüyor ben buna defol da desem s...git de desem gitmez...çünkü bu zaman kadar gitmedi yada affettti...ikincisi zaten karnında çocuğum var onun içinde gidemez...
erkelere yüz verdin mi astarını isterler biraz ders vermenin zamanı gelmiş çoktan da geçiyor.hangi cürretle bebeği aldıralım diyebilir bu kadar kolaymı allah bilir büyük bir aşkla evlenmişsinizdir.
Ailem hep arkamda aslında .Bunun da farkında .Ama sindirmeye öyle bir çalışıyor ki bu da çok umurunda değil.Dediklerini mutlaka yapıcam.Hasta numarasını yaptım.Ama sadece dr.a götürüyo giderken bile konusmuyo.Sonrada beni suçluyor sen yaptın böyle oluyo diye..Dediğiniz gibi son kez alıp konuşmalıyım belkide.Ama onun sanki o haklıymıs gibi bana trip atması iyice sinirimi bozuyo...Vazgeçiyorumnedendir bilinmez..tabi genelleme yapmayim ama cogu zaman hamilelik doneminde erkeklerde bi tuhafli oluyor..zaten cekilmez olan huylari hamileyken iyice ortaya cikiyor..hamilelik zamaninda sindirimeye calisiyor erkek kadini.zaten hamile ne yapabilrki diyor..gercekten bi tarafi yiyosa arasin babani..yapmicagi icin bos bos konusuyor akli sira firsattan istifade seni sindirecek..
ayni seyleri bircok kadin yasamistir..bende yasamis olarak sana nacizhane birkac tavsiyede bulunacagim..dene bakalim..
ilk oncelikle kesinlikle korktugunu sindigini belli etme..ne olursa olsun,, BEN istersem giderim imajini ver..ama sakin onunla tartismaya girme..birak kendi kendine soylesin dursun..
baktin yine kucuk biseye patladi sindirme oyunlarina girdi..yat balalim yere kivran sancin varmis gibi bagir biraz bana bisey oluyor diye..hicbir erkek buna kayitsiz kalamaz..vicdani kabul etse bile aman bisey olurda ben sorumlu olurum millete ne derim dusuncesi yani..iyice korksun gerekirse hastaneye gidin hic cekinme..sonucta doktorda derki sinirden kasilma olmus..bu onun biraz aklinin basina gelmesine yardimci olur emin ol.. ha ben oyun yapamam deme..sonucta bu onun biraz insan gibi davranmasi gerektigini hatirlatan bi yontem..neden dersen ben hamileyken bircok sey yasadik ve erken dogum yaptim..yani simdi korkutmassan ve boyle devam ederse hamileligin istemedigin seyler yasayabilirsin..tabiki insallah saglikla kucagina alirsin bebegini ama iyice bi korksun bakalim..
kavga ettiginizde ailene ya haber verme..eger veriyorsanda ve bundan esinin haberi varsada ailenin buna ciddi bi tavir koymasi gerekir..ailenin haberi oldugunu ama buna ragmen bi tepki vermediklerini anlarsa ailendende cekinmez hale gelir..zaten destegi yok diye dusunur ki buda daha rahat davranmasina yol acar..herkes ailesini bilir..eger babam annem esimin kulagini cekemez..korkutamaz diyorsa hic bisey soyleme..
su an soyle dusun canim..ben hamileyim..herseyi yaziyorum bi kenara dogumumu yapayim ben yapacagimi bilirim..birak esini ne hali varsa gorsun..sunada hazirlikli ol..dogumdan sonra olan durumardada bu defa git ama cocugumu vermem diye sindirmeye calisacaktir..ben bunu anladim..
esine karsi az ve oz onus..evet zor..insanin sinirlenince sakin kalmaya calismasi..ama az soylenen akilda kalir unutma bunu..esine sadece sunu soyle..sessiz atin tekmesi agir olur..beni sakin gondermekle veya cocugumla tehdit etme..bir gun hi unmadigin bir zamanda bu evden mutlu mesut gulucuklerle gonderirim seni ise..ama aksamina beni bulamassan..ruhun bile duymaz..sonra butun turkiyede karis karis beni ararsin..ya akilli ol beni tehdit etme..yada ektigini bicersin de..unutma herzaman senden akillisi vardir de..ayrica babani ariyacagim filan derse bidaha..babami ara arama farketmez..ben ne olursa olsun..babam bana ne kadar destek ciksada hayatima kendim devam edebilecek gucteyim..ama eger cok istiyoran ara bakalim babam sana ne diyecekmis bi sor diye blof yap..ama bunlari oyle bi sekilde soyleyeceksinki..gayet sakin..kararli ve kendinden emin bi sekilde..yani bos sozler olmadigini anlasin..
Insalah en kisa zamanda duzelir hersey..bunlar zor zamanlar..hamilelik donemi cok zor..ve esinde henuz cok toy..aklini basina alir umarim..Hayirlisiyla dogumunu yaparsin insallah..
Eşinizle konuşarak bu sorunu çözebilirsiniz.
Birlikte karar alıp her tartışmada birbirinize bu şekılde konuşmayacagınıza dair söz vermelisiniz. İşe yarıyor.
Ama ortada başka şeyler yoksa. Aldatma vs.
5 aylık çocuğu almazlar zaten eşiniz biraz abartmış...
İş boşanmaya kadar vardıysa sizde de hatalar var sanırım tek taraflı suçlama yanlış bana göre...
Sanirim su an konusmuyorsunuz küssünüz...
Bence yapilabilecek tek mantikli sey karsiniza alip konusmak ...
Gayet soguk kanli ve kendinizden emin bir konusma yapin ona...
Eslerinin tartismasinin normal oldugunu ancak, evden kovmanin çok buyuk hata oldugunu anlatin...
Sizinle alakali hosnutsuz oldugu seyleri ogrenin...
Siz de onunla alakali beklentilerinizi ve sikayetci oldugnuz seyleri soyleyin...
Sakin ve net konusun...
Onu kaybetmekten korktugunuzu ve zayif oldugunuzu sakin belli etmeyin...
Onun surekli sizi kovmasinin hata oldugunu ona ogretin ki hatasindan geri donsun...
Belli ki o yaptiklarinda kusur gormuyor...
Kusurlu oldugu seyleri duzeltmesi için once kusurlari gorup anlamasi lazim...
Bu konuda biraz çabalayin bakalim olumlu bir sonuc elde edebilecek misiniz...
Allah yardimciniz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?