Eşimi bekliyorum
Agua parkta kayıyor Beklediğimi görüyor
Gelmiyor
Sonra tekrar kaydı arkasında kız
Ben seni sıcağın altında bekliyorum
Sen bekar gibi kayıyorsun
Hem çağırıyorsun dedim
Keşke kadının ifadelerine takılmayıp ne dediğine odaklansaymış en azından 3-5 kişi...
20 sayfa dalga geçilecek bi durum yok ortada.
Biraz empati lütfen...
Yok yobazsın, yok asıl sen berbat ettin adamın tatilini, yok özgüvensizmiş vs. vs.....
Adam kadını hem kendi çağırmış, hem de gördüğü halde eğlencesine devam etmiş.
Kadın zaten yüzme bilmediği için çekingen davranmış ve kendini dışlanmış gibi hissetmiş ve eşinin kızların arasında onun bu hissini pekiştirmesi kadının zoruna gitmiş.
ki çok normal bi durum ben de ilk öğrendiğimde birilerinin desteğine çok ihtiyaç duymuştum..insan o anda suya adım atmaya bile korkabiliyo..
Neyse beni geçelim geleyim konuya....
eşi hödük değilse okadar çağırdıktan sonra kadını görür görmez sevecen bi şekilde karşılamalıydı...
Hadi okadarını düşünemiyo eşini gördüğü vakit geliyorum hayatım demeli, en kötüsü bi işaret çakıp yanına çağırmalı, kadını orda sap gibi bekletmemeliydi.
Bunun özgüvenle bi ilgisi yok.
Benim eşim de önce ısrarla beni çağırıp sonra bi türlü yanıma gelmese kırılırdım.
Bekar gibi kaymaktan kastı ise "sanki eşi orda onu beklemiyormuşçasına yalnız imajı çizmesi" ki bu da kırıcı bi durum kadının o anki psikolojisini göz önünde bulundurursak..
Benim tek eleştirdiğim nokta otel seçiminin yanlış olduğu.
Keşke muhafazakar otele gitselermiş.
Onun dışında genel olarak kadına hak verdim.
Kısacası konu sahibine anlayışsızlık ve alay edilerek saygısızlık yapıldığını düşünüyorum.
Sevgiler....
Ya biz eşimle birbirimize çok duygusal yaklaşıyoruz, ya da herkes çok spontane yaşıyo...
Hangisi tam olarak iyi bilmiyorum...ama bu konuyu okurken bunu farkettim.ikimiz de alıngan karakterleriz ve belki de oyüzden bu tür incelikleri düşünüyoruz...
Konu sahibi de bize çekmiş anlaşılan :) o nedenle hemen empati kurdum