Eşim tatilimin içine etti

Villa kiralayın canım, böyle zor olur, oteller hep içli dışlı.

Siz adamin tatilini mahvetmissiniz.

Seneye ya gitmeyin ya da islami usul otellere gidin. Ne demek onlu arkali? Adam kayacak diye kaydiragi mi kapatsalardi? Sizin alginiza gore havuzda da ciplak kadinlarla yuzuyor bu adam. Tatilin her yeri bastan asagi sorun sizin icin.

Esin kayarken arkada kiz vardi diye kizlarla mi kayiyor oluyor? Kizin umurunda olmamistir eminim, herkes herkesle denk gelir. Arkada kiz var diye kaymicak mi? Asil erkek var diye kaymama dusunceniz anlamsiz, sorun sizde esinizde degil. Bu derece sacma kiskancliginiz vardiysa kadin erkek ayri olan tatilleri tercih etseydiniz.
"Bekar gibi kaymak" cümlesine zaten bittim. Bellerinize ip bağlayin bari evliler birbirlerinden 1 metre uzaklasamaz cunku cok yanliş. Tatili zehir eden sizsiniz.

şaka mı bu? ya da sinirlerinizi bozuk. bu mu derdiniz yani? adam erkeklerin kaymasını mı beklesin.

Ya böle saçma kaprislerle adamların hayatlarını zehir etmeyin tatilde otelde güneşin altında beklemek nedir uzanıp güneşlenseydin eşin gelene kadar en kötü havuza ayaaklarını soksaydın suya alışmış olurdun eşin adına üzüldüm adamın tatilini zehir etmişsin

Eşimi havuz oyunlarına gönderiyorum . Bi de üstüne fotoğrafını cekiyorum:) kaydiraktan korkuyorum ben biraz yüzmem iyi değil, ikili binilene beraber biniyoruz , bana yeter diyip onu bırakıyorum o tek devam ediyor ben de guneslenip onu izliyorum ya da boyumu gecmeyen havuzlarda takiliyorum sonra o gelince beraber yüzüyoruz onun mutlu olmasıyla mutlu oluyorum ben

Belki eşi ters bi hareket yaptı ya da çapkın biri ondan o an sinir olmuş olabilir yoksa durduk yere insan böyle sorun çıkarmaz ben öyle düşünüyorum hiç bu açıdan baktiniz mi arkadaslar?

Anladiniz peki eşinizden özür dilediniz mi? "Tatilimizin icine ettim, af edersin." desiniz mi?

senin tatilin içine ettiresin varmış. yoksa bi sıkıntı görmedim ben.

Kadını gördüğü halde bekletmiş bu bile sorun .
Herkesde konu sahıbıne yuklenmış.
Kadın derdını actıgına bin pişman edilmiş bir konu daha

Tek derdin bu olsun :))))

Bence bize anlatmadigi şeyler olabilir bir güvensizlik durumu var bence yoksa problem kaymak değildir sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…