Eşim tatilimin içine etti

Bence kızlarla yüzmüyor, herkesin kocanızın peşine düşecek hali yok, orasını abartmışsınız. Sonuçta kaydırağa haremlik selamlık yapacak halleri yok insanların. Bir iki kaydı ne önemi var sonuçta yanınıza geliyor. Kızmaya yer aramışsınız.

Arkasinda bir erkek olsaydi daha mi iyiydi daha mi kotuydu.

Kocan eglenceli cocuk gibi, randevu vermis gibi bekleyen sensin.

konu sahibine sen de gidip kaysaydın diye yorumlar var da, kız yüzme bilmiyorum diyor, nasıl kaysın. tek başına havuza ayağını sokmaya bile korkmuş belli. ama ben olsam o sinirin verdiği özgüvenle giriverirdim o havuza. nolcak ki, küçücük havuzda boğulma riski falan olmaz. ama konu sahibi bunun yerine kaydıraktan kayan eşine kaymayı tercih etmiş

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bosveriiiin tatildesiniz bakin bu tatil anlari bir daha geri gelmeyecek.. birakin kayacak mi yuzecek mi ne yapqrsa yapsin. Alim oglunuzu bir guzel yuzun eglenin ya.. pervane olmayon su adamlarin cevresinde o zaman daha bir havalara giriyorlar

Herkes kadına yüklenmiş ama bence Adam ayıp etmiş.
Bi de demekki Zamanında güvenini sarsmışki kadının ilk dikkatini kızlar çekmiş.
Sevgili konu sahibi Bu konularda sorun yaşıyorsanız sakin koylarda öğretsin eşiniz size yüzmeyi, kızlardan uzak olursunuz böylece

Nasil yani kaydirakta kiz olmasimi sorun esinin yanina gelmemesimi ????? Insanlarin icinde nedir bu eslere bagirmalar esin sana bagirsa evet haklimi dicen milletin icinde biraz duzgun davranin su eslere bence senin degil esinin tatili berbat olmus

Aynen bende sizin gibi düşünüyorum xaten sizle benzer yorum yaptım ortada bir güvensizlik var kadına çok yuklenildi dalga geçen bile olmus üzüldüm ben

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla tutucu, kompleksli ve gerginsiniz. Tatil demek stres atmak demek. Eşinizin arkasındaki kızdan size ne? Sanırım bu tarz ortaçları daha önce hiç görmediniz. Bir de erkeklerin yanında kayamam ben demişsiniz o zaman muhafazakar otelleri deneyin isterseniz.

Size bişey anlatayım kızlarla güzel bi beach in terasında güneşleniyoruz bi karı koca geldi
Yanımıza tam o sırada bizim güzel kılardan biri ayağa kalktı
Kadın kocasına döndü bağıra bağıra yürü yürü yürü yaptı sanki o kız onun gebeş kocasına bakcam bu Ne özgüvensizliktir arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…