nasıl ya. konu sahibi mi bunu yapmış.Ufacık kediyi sineklikle döven, annesine eli kalkan bir kadın yuvasında mutlu mesut yaşamasın bi zahmet.
Bir kez daha inandım ilahi adalete!!!!
nasıl ya. konu sahibi mi bunu yapmış.
ay siz yazınca okudum. kedinin canını çıkarmışlar. adam camdan atmaya çalışmış.Burdaki yorumları okurken dikkatimi çekti, sonrada eski konularına baktım ama bakmamayı tercih ederdim, özellikle de karı-koca kediciğe yapılanlar bayram günü beni alt üst etti
ay siz yazınca okudum. kedinin canını çıkarmışlar. adam camdan atmaya çalışmış.
en sevindiğim aldıkları yere bırakmışlar kediyi. neyse hayatı kurtulmuş,,ellerinde kalacakmış yoksa..
ama adam o sinirle umarım sahiplendirene vermiştir. ya birşeyler yaptıysa kediye..
.zaten bir kedi çocuklar oynasın diye alınmaz eve. bu ne ya. can bu. oyuncak sanki. adam çocuklar oynasın diye aldım kediyi demiş. önce kedi neden sahiplenilir bunu bilse herkes.sevgi vermek,ona bir sıcak yuvada yaşatmak adına sahiplenilir:
ve küçük yavrular yaramaz olur. onların oyun anlayışıdır bu. tırnaklarını kontrol etmeyi bilemezler. oynamak isterken çizeler. kedi besliyorum. besledim. bilirim.
o konuyu okumamışım. sabah sabah canımı sıktı.
şimdi konuyu sonuna kadar okudum.canım okumamışsın devamını, aynen bende senin gibi burda yazılanları görünce geri döndüm kedi olayına. Kediyi başkasına verin diye tepki gelince konu sahibinin eşi kediyi arkadaşına vermiş. kedi de o gün o kişinin gözünü çıkarmış sözüm ona. hayatım boyunca bir kedinin bir insanın gözünü kör ettiğini duymamıştım. Allah ım sen akıl fikir ver bu insanlara ellerim titriyor resmen yazarken.
şimdi konuyu sonuna kadar okudum.
ben inanmadım ona zaten arkadaşım. tepki alınınca söylenen bir yorum olarak geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?