Eşim Topuklu Ayakkabımın Topuğunu Kırdı :(((

Benim safligim konulari okumamisim ve arastirmamisim konu sahibini. Mesajimi duzeltiyorum

Son düzenleme:
kocan sana 50 tlyi geçme diyo sen ayakkabı peşine düşüyorsun. üstelik ayakkabıyı öyle bir mitleştirmişsin ki..sanırsınki dünya yararına bir şey...altı üstü bi ayakkabı..

adam senin pazara gitmene izin veriyor..pazara giderken izin almak da nedir..

adam aldıklarını kontrol ediyor..bu nasıl bir şeydir. meyvenin sebzenin kontrolü mü olur.

çocuğun altına kaçırıyor ama sen kocanı ne kadar sevdiğini söylüyorsun..

saçını eline doluyor sen hala başka bir şey yapmadı allahtan diyip şükrediyorsun..

tüm bunlar oluyor ve sen neden böyle yaptı diyosun: kocan normal değil ve maalesef seni de zamanla anormal hale getirmiş..eminim şu yaşananları kısa zamanda unutursun hiç korkma ülser migren kanser meselelerinden. çünkü senin aklın hala ayakkabında..bunu nerden anladın diyeceksin: olay olalı bir kaç gün olmuş sen hala o ayakkabıyı bize harika betimlemişsin..

son olarak allah yardımcın olsun..

Keşke burası amerika olsaydı da..sosyal hizmetlere ihbar edip,
şu çocukları daha da psikolojileri bozulmadan o evden kurtarabilseydik..

neden türkiyede edilemezmi?? kanunlar olsa dahi bu tür kadin düsüncesi ki yorumlarda gördügümüz kadar KOCAN ISRARLA 50 TL GECME DEMIS NEDEN aldinki niye mis mus lar dolu ..ne yani alsa neolur tamam maddi sorunlar var demis arkadas ama bir ayakkabiyi bukadar olay yapacak durumdaysa erkeklik taslamicak o adam , adam olcak, kadin dayak yemis acaba baskasi mi var diye soruyor saka gibi cocuklari korkutan ne hale gelmis , eger erkekse gücü siddet de degil ailesini dogru sartlarda yasatcak yok yapamiyorsa biyerini biyerine sokup oturcak, kadin yüz vermis daglarda ucuyor adam , bukadar passiflik bir anneye hic yakismiyor ,

Konuyu acan arkadas
-yavru kediyi sineklikle dovdum kocam camdan atiyodu zor aldim elinden.

-annem bana ters cevam verdi diye ona vurdum.

-oglum dort paket hosbes yemis cok kolori tuketti acaba kustursam mi?

-oglunu korkudan altina iseticek kadar siddet dolu....

Gibi konulara imza atmis ustelik diger konularinda onun tarafina gecip savunanlara bile ters cevap vermisti.
Simdi bizde mecburen bu konuya kocasini savunarak cevap veriyoruz.
Gayette normal yani inatla neden 50tl yi gectin diye sormamiz:)

siz neye üzülüyosunuz

1:topuklu ayakkabının topuğunun kırılması
2:evlatlarınızın psikolojılerinin bozulması
3:kocanın evden gitmesi ve telefona cevap vermemesi
4:başka kadın olma ihtimali
5:tartaklanmanız

siz galiba bu beş maddeden sadece ikinci maddesini rest geçtiniz.çocukların psikolojısı bozulmus daha ayakkabı ve topuğunun derdindesiniz.

benim bu maddelerde üzüleceğim tek şey çocuklarınızın bozulan psikolojıleri

Son düzenleme:
Sahi ne oldu o kediye ya hu?:26:

Sahi ne oldu o kediye ya hu?:26:

Kediyi aldiklari kisiye geri goturmusler ama kedi o kadar hircinlasmiski sahibinin gozunu tirnagiyla cizmis.
Adam ameliyat olmus ve %60 gibi bir gorme bozuklugu olusmus.
O adamda kediyi sokaga atmis kedinin son hali bu..

Bende kendimi bi tuhaf hissettim simdi bak sanki butun vaktimi buraya harcamis konulari ezberlemisim gibi:)
Birde natlusben i takip ederim:)

inanmıyorum
Günah almayayım neyse yorum yapacaktım ama vazgeçtim.

bilgi için teşekkürer bu arada :)

inanmıyorum
Günah almayayım neyse yorum yapacaktım ama vazgeçtim.

bilgi için teşekkürer bu arada :)
ben kedinin bunu yaptığına asla inanmadım.
neyse..

bir ek. kedi adamı ısırıyor. akabinde sahibine veriliyor ve yine akabinde kedi adamın gözünü parçalıyor. kaç milyonda bir ihtimal..
tepkileriden sonraki cevaptı bu bence...
umarım o hırsla bu adam kediyi sahibine götüreceğim diye birşey yapmamıştır yavruya..

Son düzenleme:

hm anliyorum ama bir yanlisi tasvip etmek gibi sanki olmus , bir anne baba cocuklarina bunlari yasatmamali, herkes biraz duyarli olsa , emanete ihanet gibi hikayeler var olmazdi maalesef , hayatin kurali desek allah bize akil da vermis beyin de vermis , kullanim hatasi ....

ben kedinin bunu yaptığına asla inanmadım.
neyse..

Aslında doğru olabilir de canım.
Hayvana böyle davranıldıysa sürekli o da kendini koruma içgüdüsüne kapılıp tırmalamış olabilir.

Son düzenleme:

O zaman bilemem tabi.
Ayrıntıları okumamıştım hiç:26:

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş!

Sineklikle bir canı yakmaya benziyor muymuş dayak yemek?

Yok canim tasvip etmek degilde cocuklardan dolayi herkezin sinirle verdigi cevaplar.

eşınız cımrı mı yoksa psıkolojık bı rahatsızlığı mı var?
Belkı durumu yoktur şuan, sız çalışıyormusunz bılmıyorum ama eğer o gün sadece 5O TL harcayabılcek bütçesı varsa
daha fazla harcamak çok gereksız olmuş.
İnadına yapar gıbı...

Ayrıca ayakkabının pulunu taşını güzellığını bırakıp çocuklarınızın yaşadığı travmayı düşünün bence.
Belkı bı süre sonra sız bu kavgayı unutursunuz ama çocuklar asla unutmaz

Konu başlığı bunun cevabını peşinen veriyor zaten.

böyle konularda ne kadına ne de adama zerre üzülmüyorum da o çocuklar için canım yanıyor.gerçi anneleri bile hala topuklu ayakkabının topuğunun derdinde orası da ayrı..

kedili konuyu hatırlıyorum kediciğe yaptığınız sadistçe muameleyi hatırladıkça karı-koca sizi boğasım geliyor.şiddeti niye yadırgadın ki gayet doğal sizin ev için.

Büyü var üzerinizde bozdurun.. Yoksa gayet güzel bir ailesiniz eşiniz melek gibi evliliğiniz gayet iyiyken bu oluyor büyü olayınız. Çocuk korkmuş altına yapmış diğer ağlamış komşular duymuş rezil olmuşsunuz önemli degil bunlar asıl dramatik olan oo canım topuklu ayakkabınızın gitmesi yoksa gerisinin ne önemi var. Ama kocanız melek kendi yapmış olamaz kv büyü yaptırmıştır ondan yapmıştır. Ne diyeyim bilmiyorum ki yani ya da size ne denilebilir ki..

çokenteresan bi ailesiniz vallahi bizimde evde kedimiz var nasıl kıyarsınız hayvancağaza keşke döveceğinize sokağa salsaydınız
bu konu içinde yorum yapacak olursam almasaydınız ayakkabıyı eşiniz sizi sıkıca tembih etmiş bakın sonucunda evinizin huzuru kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…