Eşim Topuklu Ayakkabımın Topuğunu Kırdı :(((

Tamam sızı tembıhlemıs keske bıraz o tembıhlere uysaydınız fakat hadı uymadınız verdıgı tepkı ve soyledıgı sozler oldukca agır bence. Ozellıkle de bunun ıcın eve gelmemesı. bazı kadınlar da ozellıkle tembıhlemıs ıyı olmus gıbısınden konusmus. Hırsızın hıc mı sucu yok yahu ? Bu adam manyak belli su adamlara yuz vermeyıp bır taraflarını kaldırmazanız cok iyi olur artık.

Kaldı ki size gelınce asla bosanmam demıssın o zaman o cocuklarının altına ısemesını daha cok goreceksın. Bunlar hep ekonomık ozgurluklerı olmayan kadınların basına gelen seyler.

Burada bu konuyu okuyan bekar kızlarımız varsa gorsun gorsunler kı ders alsınlar. Okuyup ayaklarının uzerıne bassınlar ekonomık ozgurlugu erkege baglı olan kadın her daim böyle kıvranıp durur. Aklınızı basınıza alın asla kımseye guvenmeyın buna ben de dahil.

O konunun sadece başlığı idi. derdim yoksa ne topuk ne mopuk. konuyu çarpıtma. iyi anla. anlama özürlümüsün?
bayram gezmesine gitmesi değil derdim! derdim benim yaptığı hareketler. vede haber vermemesi, insafsızca davranması.
onun davranışlarına rağmen, çocuklarımı gayet güzel yetiştiren, etkilenmemeleri için elinden geleni yapan bir anneyim! sen neden bahsediyorsun hemşire!!!
ayrıca kediyi sineklikle eşşek gibi dövmüş değilim. çocuğumun kolunu çok fena ısırıp bırakmadığı için hafifce vurmuştum. o minicik pısırık masum bir kedicik değildi maalesef. bunları tekrar tekrar açıklamak zorunda değilim. konumuz bu değil. yazılanlara göre son kez açıklıyım dedim. bu son yazışım iyi okuyun iyi anlayın. bu konulara birdaha dönmek istemiyorum. kendinize çok aykırı buluyorsanız okumayın da yazmayın da. şimdi işim var kızımla ilgelenmem gerekiyor. hepinize hayırlı bayramlar dilerim. bayramı bayram gibi yaşamanız dileyi ile...

canım, kediye resmen düşman olmuşsun
' minicik,pısırık, masum değildi ' ne demek
hayvanın aklı ne erer yahu.
hayırlı bayramlar

Deyiminizle biz Opera'cılar bağırmayız,şarkı söyleriz... Hayırlı bayramlar

Son düzenleme:
Herkes kendi yaşadığını bilir , uzaktan göründüğü gibi degil demişsin
İste tam da bu yüzden kızdım sana. Çünkü belki yanlış ifade ettin ama boşanma bir çözüm bazen. Allah korusun boşanmam demişsin kesinlikle .
Babam annemi pek cok kez aldatti , kızdı bağırdı sizinkine benzer kavgalar ettiler gözümüzün önünde .
Aynı senin gibi "kaynanam büyü yaptı " dedi annem , bazen iyice abarttı nazardan dedi. Çünkü babam masum olmalı ve o asla boşanmamalıydi.
İste bu yüzden kızdım sana, biz cok çektik kardeşim sen cocuklarına çektirme. Gerci belki düzelir eşin , ama boyle giderse gözünü ac ve kendini yıllarca bu adam düzelecek diye kandırma, ki büyüdükleri zaman cocuklarının sana saygısı olsun.
Allah hakkında hayırlısını versin , insallah hersey düzelir ama düzelmezse de insallah dimdik yoluna devam edebilirsin

öf yazdım sildim

bu konuda anlama özürlü olan iki insan var o da sen ve kocan.

o çocukların psikolojisini bozduğunuzu anlamayacak derecedesiniz hem de.

bu arada kocasız kalma korkusu olan tüm kadınlara selam olsun.

Son düzenleme:

Benim garibime giden şu kızçeler. hiç biriniz dikkat etmemişsiniz. Kocası nevrestenin saçını çekiyor, tartaklıyor. Ve nevreste fazla birşey yapmadı diyor.
Kuzum özür dilerim ama dayak arsızı gibi davranıyorsun. Ne demek o öyle, fazla bir şey yapmadı. Ohh bee fazla dövmedi, yırttık gibisinden. Bu işin azı çoğu mu olur yahu? Senin hiç ruhun acımıyor mu?
Hee annene vurmanı kınıyorum, aynı şekilde kedi meselesi için de aynı teessüflerimi bildiyorum buradan.
Bak güzelim ben de korkudan altıma etmiştim çocukken. O çocuğu en iyi ben anlarım. Şimdi bayram gezmesiydi, bir ayakkabı bizi batırmazdı muhabbetini at kafandan. Madem çocuklarım için katlanıyorum diyorsun. Madem onları önemsiyorsun, o halde git çocuklarınla ilgilen. Bozuk psikolojisi ile yalnız bırakma bari. Sizde sevgi saygı aşk durumları zaten bitmiş. Bari önem sıranı belirle.
Hadi selametle canım

eşinde sende hiç ama hiç normal değilsin.
evdeki kavganızdan yavrunuz altına kaçıracak kadar etkileniyor ama sizin açtığınız konun başlığı:''eşim topuklu ayakkabımın toğunu kırdı'' oluyor.
ikinizde karşılıklı hatalısız.
eşiniz sizi sıkı sıkı tembihlemiş,siz ona rağmen gidip ayakkabı almışsınız.
eşinizse tepkisini(tepki vermekte haklı esasen) abartmış.
size değilde o çocuklara üzüldüm.
kendiniz için olmasa bile o çocuklar için psikoloğa gidin.

Korkudan altına yapan çocuğa cok üzüldüm!
Tmm ayakkabiyi fazladan almissiniz ama eşinizin tepkisi cok abartılı, bilemiyorum derdi para olsaydı "bu ayakkabiyi hemen yarin iade edip parasını geri alacaksin " olurdu. Maddiyatin yanında başka sıkıntıları da var sanırım.keşke ekonomik özgürlüğünüz olsaydı.o cocuklara yazık günah, bu saatten sonra ben adamin değişeceğini hiç sanmiyorun, kendinize bir yol cizmeniz lazim, bir hayat plani hazırlamanız lazim

O kadar saçma sapan şeyler yazıyorsun kimse sana özürlü demiyor ama sen diyorsun. İnsanlatın fikirlerini önemsemiyorsan burada konu açma. Aslında kimse seni önemsemese ve cevap vermese böyle hakaretler edemezdin sanırım. O yüzden artık senin konularına cevap vermeyeceğim.

Bu kadar olayda en çok ayakkabının topuğu mu sorun oldu.. Bidahakine dolgu topuk al...

sen kocanı yola falan koyamazsın adam ağır psikopat bu arada kedi meselesini bilmiyordum şimdi okudum o konunu, hayvanı alıp eve hapsedip bir de işkence etmişsiniz madem böyle tahammülsüsünüz neden eve aldınız o kediyi de günahına girdiniz Allah yanınıza koymaz o hayvanın çektiğini böyle işte.

umarım bütün konuların sahtedir inşllah öyledir çünkü bu dünyada ne bir insan olarak, ne bir eş ne de baba ve anne olarak sizin gibilerinin var olduğu düşüncesi beni üzüyor.

baba anneyi döverken,anne-baba birlikte eve alınan yavru bir hayvanı döverken çocuklarını gayet güzel yetiştirip bu olaydan etkilenmemelerini sağlıyorsan mucize gerçekleştiryorsun bravo sana hemşire!!

ancak oğlun senin gibi düşünmüyor yavrum korkudan altına yapmış.daha yazacak çok şey var da anlayana

hayvana eziyet eden her türlü işkenceye maruz kalsın şu hayatta...başka da bir şey demiyorum.

Evet hatta annesinin koluna vurmuş , hayır anne- babanın kalbini kıran kim mutlu olabilmiş ki şu dünyada.

Aranizdan bazilari her olayda hatta en basit olaylarda bile bosa, aman bosa gitsin, bosanma korkusu olan kadin diye yorumlar yaptigindan bir derdim varda kimse konu acmayacak bu gidisle..
Yaaa siz hepiniz mukemmel misiniz ki durmadan elestiri bombardimanina tutuyorsunuz...
Siz esinizle ailenizle sorun yasamiyor musunuz hic
Cozum odakli olun lutfen
bakin konu sahibi diyor ki son 6 aydir boyle..
O halde bosan demektese esiyle kendisinin psikolojik destek almasini onersek daha dogru olmaz mi?
Biraz duyarli olun lutfen..
Bende esimle cok sorunlar yasadim ama bosanmadim
hersey yoluna girdi zamanla
mutlu bir evliligimiz varr...

Baska konularda yapici yorumlari anlarim da, kadin dayak yemis cocuklar altina yapicak kadar korkmus. Pollyannaciliginda bir siniri vardir diye dusunuyorum.

Buyrun lutfen simdide beni elestirin bol bol
nede olsa kocan manyak,2evladin olsada,9 senelik evliligin ve mutlu bir gecmisin olsada bosa gitsin demedim yaa
ama beni elestirenlere cevap yazmicam bilginize..

Buyrun lutfen simdide beni elestirin bol bol
nede olsa kocan manyak,2evladin olsada,9 senelik evliligin ve mutlu bir gecmisin olsada bosa gitsin demedim yaa
ama beni elestirenlere cevap yazmicam bilginize..

bazen zaman herşeyin ilacı gibi geliyor
birine sorun çok büyükse diğerine hafifi gelebiliyor

Konu sahibi arkadasim
esine tepkini belli et uzun sure konusma tavir al ona karsi
sonra uygun bir zamanda psikologa gitmesini oner belli ki esinin psikolojik sorunlari var yaptiklari hic dogru degil..ama boyle sorunlar icinde yuva yikilmaz..
Ancak zerre kadar umut kalmadiginda evliligin bitirilmesi gerekebilir canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…