• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Topuklu Ayakkabımın Topuğunu Kırdı :(((

Nevrestee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
112
1
116
istanbul
Hepinize hayırlı bayramlar olsun arkadaşlar. geçen cumartesi yaşadığım olayı sizlerle paylaşacağım. cumartesi günü pazara gidilcekti genelde eşim gider ama işi çıktığı için bu sefer benim gitmeme izin verdi. kredi kartını verdi. dikkatli harca 50 lirayı geçirme sakın dedi. çocukmuşum gibi sıkı sııkı tembih ediyor bide 50 lirayı geçirmiceksin diye :ssz: neyse, yaptım pazarlığımızı eve geliyorum bi mağazanın önünden geçerken bi ayakkabı gördüm. inanılmaz çokk beğendim. bi görseniz taşlı taşlı. dayanamadım girdim içeriye ve ayakkabıyı denemek istediğimi söyledim. 38 numara giyerim ve 36 dan başka numarası kalmamış. vitrindekini de denedim olmadı. satıcı adama çok ısrar etmem üzerine adam gidip depoya baktı. 5 dakika sonra elinde bir kutu ile çıktı o an çok sevindim. tek bir 38 numarası kalmış. denedim ve ayağıma şıp diye oldu. allahın işine bak kesin bu işte bir hayır vardır dedim ve maalesef zaafıma yenik düşerek ayakkabıyı aldım. çok mutluydum taki eve gelene kadar...
akşam eşim geldi. ne kadar harcadığımı sordu, aldığım pazarlıklara baktı eleştirmeye başladı işte efendim marulu fazla almışım. elmayı az almışım. sinirler gerilmeye başlamıştı. ben neyse hepsine tatlı dille cevap verdim geçiştirdim. tam kapıdan çıkarken ayakkabı torbasını gördü o torbadaki ne? dedi. bende sevinçli bir ses tonuyla bayram için ayakkabı aldım hayatım bak dedim çıkarıp gösterdim. göstermez olaydııımmmm... bide güzelmi filan diye soruyorum. ilk dediği şey kaç para? dedi. pısırık bir sesle fiyatını söyledim. allah kıyamet koptu. ben sana öyle bir izin verdimmi? senin giyceğin ayakkabıya s*****m daha neler neler. biraz benide tartakladı saçımı eline doladı bağırdı ama allahtan başka birşey yapmadı. dediği şeyleri söylemek istemiyorum. meyveler sebzeler etrafa dağıldı. ben hüngür hüngür ağlıyorum tabi :50:bangonun altından çekiçi aldı ayakkabının topuklarına vurmaya başladı ben yapma diye bağırıyorum duyanda adam kesiyolar sanıcak. hep onun yüzünden elaleme maskara oluyoruz. oğlum geldi mutfağa korkudan altına işedi. kızım beşiğinde bangır bangır bağırıyor. :43:hele ben, beni kim sustursun? en sonunda kırdı topuklarını al güle güle giy diyor küfür ediyor. çekti gitti. gelmedi eve öküz :47:komşu teyze kapıya geldi. polisi arıyacaktım az kalsın neoldu kızım dedi kadın. sesimizi duymayan kalmamış. artık utançtan insanların yüzüne bakamıyorum.

Hayır anlamıyorum neden bu kadar delirdi? onu delirten ne? hiç böyle birisi değildi. son zamanlarda öfke kontrolünü kaybetti. 9 yıllık evliyiz. bu zamana kadar bana karşı aşırı bir şey yapmamıştır. ama son 6 aydır eşimi tanıyamıyorum. sevdiğim adam değişti. tamam biraz maddi sorunlarımız var ama bu insanı dellendirirmi? sevginin önüne geçebilirmi? güzelce konuşsaydı bari insanca. gidip geri verebilirdim. :43: bu yaptıklarına rağmen kötü laf söyleyemiyorum ona. ama af da edemem bu kaçıncı oldu. kalbimi çok kırdı. :45: acaba kaynana fesatlığından büyü filanmi yaptı diye düşünüyorum. keyfi yerine gelmiş gibi oldu birden :47:gidip hocaya baktıramıyorum.

2 gündür perişan oldum çocuklarında modu karıştı. ağlıyacak takatim kalmadı. güleceğim olanlara neredeyse. anti depresana başlamayı düşünüyorum. ya kafayı yicem yada hasta olacam artık ülser migren kanser ne gelirse aklına. dünden beri sayısını hatırlamıyorum birsürü ağrı kesici içtim. dün annem geldi sağolsun çocuklarla o ilgileniyor. 2 kere aradım açmadı telefonunu. kesin bir arkadaşında kalıyor. gelmedi hala eve. yarın bayram. kimseye gidemem artık bu halimle. kimsede umrumda değil zaten bayramlık halmi bıraktı insanda. bide beni bırakıp bayram ziyaretliğine gitmesin? düşünceden çatlıyacağım uyumuyorum sabahlara kadar.

kusura bakmayın çok dolduğum için baya yazmışım. annemden başka kimsem yok. size anlattım bunları çünkü bi akıl verin ne yapmalıyım sizce? evliliğim çok yıpranıyor? boşanma filan allah korusun asla bırakmam eşimi çocuklarımız var. eşimi nasıl yola koymalıyım? yardım edin..... :14: :14:

bırakmayın tabi
daha beşiğinde ağlayan korkudan altına işeyen çocuklardan çok daha kıymetlidir allahın cezası bir eş

Son düzenleme:
Esiniz hakli demiyorum ama,Maddi sorunlariniz varmis ve esinizde pazar icin tembihlemis sizi 50 yi gecme diye,
demekki sknti varki bol bol tembihliyor habersiz almasaydiniz keske ayakkabiyi,
tembihlerken cocukmuyum sanki demissiniz ama yinede sözünü dinlememissiniz ?
cocuklara üzüldüm korkudan altina isemis garibim :5: Belliki Esinizin canida skkinmis ayakkabiyla patlama noktasina gelmis,
sinirle ayakkabiyida halletmis ama zarar yine kendine..

bırakmayın tabi
daha beşiğinde ağlayan korkudan altına işeyen işeyen çocuklardan çok daha kıymetlidir allahın cezası bir eş

Öyle şıp diye olmuyorki bu işler 9 senemi verdim ben ona. 2 çocuğumuz var. tek başıma olursam ne yaparım nasıl bakarım o çocuklara. birbirimizi severken ne oldu anlamıyorum yabancı kadınmı var diye düşünmeye başladım. kafayı yicem. eğer öyle birşey varsa ikisininde ölümü elimden olur :14:

Arkadasim tamam esine hic birimiz hak veremeyiz ama kendimizi onun yerine koyabiliriz.onceden boyle degildi.maddi sikintilarimiz var diyosun.demekki o maddi sikinti baya bi buyuk ve esin cok kafasina takmis ve bu sinirlerini bozmus.belki sende son zamanlarda onu anlamaya calismadin ve biyerde patlak verdi.yoksa hangi eş istemez esine cocuguna bayramlik almayi.bence hic uzulmeyin.ve sakinlesince guzelce konusun ve destek olun.onu anlamadiginizi dusunmesin.ins duzelir sikintilariniz..

bence maddi sorunlardan dolayı strese girmiş ,sizin için zor bir dönem olacak ,harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gerekli görünüyor ve iyi bir zamanında eşinizle konuşun,umarım atlayırsınız ,sevgiler.

Öyle şıp diye olmuyorki bu işler 9 senemi verdim ben ona. 2 çocuğumuz var. tek başıma olursam ne yaparım nasıl bakarım o çocuklara. birbirimizi severken ne oldu anlamıyorum yabancı kadınmı var diye düşünmeye başladım. kafayı yicem. eğer öyle birşey varsa ikisininde ölümü elimden olur :14:

şıp diye olup olmadığını ben çok iyi biliyorum

valla yangına körükle gitmek istemem ama durup dururken böyle tepkiler verip 2 gün gidip gelmiyorsa baska kadın olabilir gibi geldi bana nedense.su an nerde kaldıgını da bilmiyorsun kesin olarak:( günahını almak istemem ama bilmiyorum yine de.

eşin çok büyük tepki göstermiş.bayram sonucta özenmiş almışsın ama cok mu pahalıydı ayakkabı.bilemedim.kadınız sonucta zaaflarımız var bu konuda.bence geldiğinde falan yüz vermeyin çektirin.hatasını anlasın.

Tamam durumlar kötü diye sinirlenmesini anlarım da topuğu niye kırıyor, bir kere almışsın.
Gerçekten çok üzüldüm.
Ama sizde de hata var tabi o kadar tembihe rağmen almanız olacakları da göze aldığınız anlamına gelir.
Her ne kadar bu, kocanın topuğu kırmasını haklı çıkarmasa da.

1- bu aralar eşinizin istemediği başka maddi açılımlarınız oldu mu ?
2- eşiniz bu tutumluluğunu kendi ailesi ve kendisi için de uyguluyor mu , maddi sorunlarınız olmadan önce aldıklarınızı eleştriyor muydu?
belli ki bu aralar sorunlarını fazla sıkıntı yapmış kendine ama dediğim gibi sizi haklı ya da haksız yapacak tek bir nokta var, erkeklerin genel özelliğidir, kendisi fazla israf ederken ya da ailesine harcarken herşey iyidir azıcık durumu sıkışsa karısından kısmaya başlar.. eğer durum böyle değilse hani adam elinden geldiğince çaba içindeyse ve sizde böyle davrandıysanız tek başınıza karar aldığınız için bence haklı değilsiniz.. ama tabi ki eşinizin verdiği tepki de hiç haklı bir davranış değil.. güçlü olmaya çalışın içinizde nefret barındırmayın bence...

bırakmayın tabi
daha beşiğinde ağlayan korkudan altına işeyen çocuklardan çok daha kıymetlidir allahın cezası bir eş

bana göre boşanmaktan korkulmamalı. çocukların yaşı küçük olduğu için ilerde unuturlar ama bu psikolojiyle büyürlerse pısırık,girişken olmayan bi çocuk olacaklar. katılıyorum size

Esiniz hakli demiyorum ama,Maddi sorunlariniz varmis ve esinizde pazar icin tembihlemis sizi 50 yi gecme diye,
demekki sknti varki bol bol tembihliyor habersiz almasaydiniz keske ayakkabiyi,
tembihlerken cocukmuyum sanki demissiniz ama yinede sözünü dinlememissiniz ?
cocuklara üzüldüm korkudan altina isemis garibim :5: Belliki Esinizin canida skkinmis ayakkabiyla patlama noktasina gelmis,
sinirle ayakkabiyida halletmis ama zarar yine kendine..

en azından keşke arasaydı :/

Uzun süreli ıslık çaldım konuyu okuyunca :19:

Ben sadece sizi yanlış buldum.

adam 50 lirayı geçme diyip özellikle tembih ediyorsa zor durumdadır, 2 de çocugu varsa, pazar alışverişinde bile onlara yetecek kadar birşeyler istemiş belli. Bunu düşünen bir adama ben 10 tlye ayakkabı bile aldım deseniz, batar.

Aynı adam iddia oynadı olayı olsaydı burda adamı yerin dibine sokup çıkarırdık çocukların rıskını kumara yatırıyor diye, e burda anne kendi zaaflarına yatırmıyor mu? Aynı şey değil mi?

Ha ben demedim, adam haklı süper harika diye ama, bu şekilde çocuklarının alışveriş parasını ayakkabıya veren ve tartaklanmasına çocugu şahit olup altına yaptığı halde boşanmak mı Allah korusun nasıl eve getiririm diyen bir bayan olunca işte, adama sıra kalmadı bende.

Çünkü o bir anne, baba değil. Önce çocuklar gelmeliydi.

bayramı karşıladığımız şu günlerde, maddi sorunları var diye bu kadar öfke kontrolsüzlüğü yapan ve tüm bunlardan sonra evden giden, telefonlara cevap vermeyen, geride bıraktığı iki çocuğunu düşünmeyen babaya vicdan ve merhamet diliyorum, umarım bayramlar amacına ulaşır.

bu arada eşiniz sıkı sıkıya tembihlediği halde, ayakkabıyı alışınız onun tarafından bakıldığında cansıkıcı bir durum ama bu kadar öfkeye, evden gitmeye, küçücük yavruları derinden yaralamaya haklı sebep değildir bence, evlilikler ve çocuklar bu denli kolay harcanmamalı.

Son düzenleme:
eşinin huyunu bildiğin halde ayakkabıyı almışsın.

allahaşkına bir ayakkabının sana nasıl bir hayrı olur? her magazada muhakkak depolarda ayakkabı numarası olur, olmak zorunda
orasının amacı o zaten.

canım hem maddi sorunumuz var dıyorsun, hemde gidip ayakkabı alıyorsun.
eşinin yaptıklarını asla doğru bulmuyorum, ama onu tetıkleyen sen olmuşsun :34:

ben olsaydım bu kadar tembihten sonra alıp, onun suratını asla çekmek istemezdim.

ne şamın şekeri
ne arapın yüzü:34:

Son düzenleme:
elmaya marula o ne karışıyomuş,bi eve neyin ne kadar lazım olduğunu sizden iyi mi bilecekmiş???
adam psikopat,kediciğe yaptıkları hala aklımın bi köşesinden gitmiyo zaten de neyse,oraya girersek hiç çıkamayız...
bence adamın derdi elma,armut,para vs değil.Öyle olsa herşeyi etrafa saçmazdı.
sanki evden gitmeye yer aramış,bahanesini bulmuş kavgasını çıkartmış ve kapıyı çekip çıkmış gibi geliyor..
Biraz takip edin,telefonunu internet geçmişini kurcalayın diyeceğim ama bunca dayağa şiddete boşanmayı düşünmeyen biri olarak başka kadını hatta çocuğu bile kabul edersiniz.O yüzden en iyisi hiç aklınızı bulandırmayın,oturup eşinizi bekleyin,ee kolay kurmadınız sonuçta bu yuvayı!!!
böyle berbat bi baba figürünü rolmodel almak zorunda kalan oğlunuz ve ileride babasından çok dayak yiyeceği daha bugünden belli olan kızınıza da gerçekten üzüldüm,
bi an önce ekonomik özgürlüğünüzü elinize almalısınız.Konfeksiyonda bile çalışsanız asgari ücret sekizyüz lira.Üstüne iki çocuk da eklenince azıcık daha artar.En azından ikiyüz gram fazla marul aldınız diye evde kavga çıkmaz!

Son düzenleme:
"hiç böyle birisi değildi/ama af da edemem bu kaçıncı oldu."

Böyle birisi değilse nasıl bu kaçıncı diyosun? Bu kaçıncı oldu diyebiliyosan bu adam hep böyle bir adam demektir.
Şiddete herkesin tepkisi aynıdır da hem çocuk gibi tembihledi deyip bozulup üstüne çocuk gibi davranman da tuhaf eşinin niye az harca diye tembihlediğini düşün bence bi'dahaki sefere.

Olan çocuklara oluyo. Bi'çocuk altına işeyecek kadar korktuysa ve sen hala kocam da kocam diyosan yorumluk bi'şey yok aslında.
Kavga ediyosunuz bari onların gözünün önünde saçmalamayın da psikolojisi bozuk bireyler yetiştirmeyin şu topluma.

Bu kadar kötü şey yazdıktan sonra "amaa" deyince tıkanıyorum ben kolay gelsin durup eşini daha az sinirlendirmen için öneride bulunamayacağım.

Bu arada sebzeye o ne karışıyo diyenler bizde de pazara hep babam gider "daha uygununu bulur, pazarlık yapar, gerekli ölçüde alır" çünkü annem bunların hiçbirini yapamaz ilk bulduğunu fazla fazla alır.

Kocişinle mutluluklar boşuna konu niye açtın merak ediyorum küte pata yuvarlanıp duruyosunuz işte :34: acaba nerde gününü gün ediyor :ssz:

bence konu senın sandığın kadar basit bir para sıkıntısı değil yada başka kadın var adam gitmiş gelmemiş 2oldu diyosun ya başka kollarda yada yaptınğından utanıyo gelemiyo .9 yıldır böyle değilse son 6 ay böyleyse sıkıntı büyük konuşmaya çalışın fazla üstüne gitmeyin .mümkünse çocukların yanında bu denli kavga etmeyin.çocuğunuzlada konuşun .yazık üstünde korku olarak kalmasın

Hepinize hayırlı bayramlar olsun arkadaşlar. geçen cumartesi yaşadığım olayı sizlerle paylaşacağım. cumartesi günü pazara gidilcekti genelde eşim gider ama işi çıktığı için bu sefer benim gitmeme izin verdi. kredi kartını verdi. dikkatli harca 50 lirayı geçirme sakın dedi. çocukmuşum gibi sıkı sııkı tembih ediyor bide 50 lirayı geçirmiceksin diye :ssz: neyse, yaptım pazarlığımızı eve geliyorum bi mağazanın önünden geçerken bi ayakkabı gördüm. inanılmaz çokk beğendim. bi görseniz taşlı taşlı. dayanamadım girdim içeriye ve ayakkabıyı denemek istediğimi söyledim. 38 numara giyerim ve 36 dan başka numarası kalmamış. vitrindekini de denedim olmadı. satıcı adama çok ısrar etmem üzerine adam gidip depoya baktı. 5 dakika sonra elinde bir kutu ile çıktı o an çok sevindim. tek bir 38 numarası kalmış. denedim ve ayağıma şıp diye oldu. allahın işine bak kesin bu işte bir hayır vardır dedim ve maalesef zaafıma yenik düşerek ayakkabıyı aldım. çok mutluydum taki eve gelene kadar...
akşam eşim geldi. ne kadar harcadığımı sordu, aldığım pazarlıklara baktı eleştirmeye başladı işte efendim marulu fazla almışım. elmayı az almışım. sinirler gerilmeye başlamıştı. ben neyse hepsine tatlı dille cevap verdim geçiştirdim. tam kapıdan çıkarken ayakkabı torbasını gördü o torbadaki ne? dedi. bende sevinçli bir ses tonuyla bayram için ayakkabı aldım hayatım bak dedim çıkarıp gösterdim. göstermez olaydııımmmm... bide güzelmi filan diye soruyorum. ilk dediği şey kaç para? dedi. pısırık bir sesle fiyatını söyledim. allah kıyamet koptu. ben sana öyle bir izin verdimmi? senin giyceğin ayakkabıya s*****m daha neler neler. biraz benide tartakladı saçımı eline doladı bağırdı ama allahtan başka birşey yapmadı. dediği şeyleri söylemek istemiyorum. meyveler sebzeler etrafa dağıldı. ben hüngür hüngür ağlıyorum tabi :50:bangonun altından çekiçi aldı ayakkabının topuklarına vurmaya başladı ben yapma diye bağırıyorum duyanda adam kesiyolar sanıcak. hep onun yüzünden elaleme maskara oluyoruz. oğlum geldi mutfağa korkudan altına işedi. kızım beşiğinde bangır bangır bağırıyor. :43:hele ben, beni kim sustursun? en sonunda kırdı topuklarını al güle güle giy diyor küfür ediyor. çekti gitti. gelmedi eve öküz :47:komşu teyze kapıya geldi. polisi arıyacaktım az kalsın neoldu kızım dedi kadın. sesimizi duymayan kalmamış. artık utançtan insanların yüzüne bakamıyorum.

Hayır anlamıyorum neden bu kadar delirdi? onu delirten ne? hiç böyle birisi değildi. son zamanlarda öfke kontrolünü kaybetti. 9 yıllık evliyiz. bu zamana kadar bana karşı aşırı bir şey yapmamıştır. ama son 6 aydır eşimi tanıyamıyorum. sevdiğim adam değişti. tamam biraz maddi sorunlarımız var ama bu insanı dellendirirmi? sevginin önüne geçebilirmi? güzelce konuşsaydı bari insanca. gidip geri verebilirdim. :43: bu yaptıklarına rağmen kötü laf söyleyemiyorum ona. ama af da edemem bu kaçıncı oldu. kalbimi çok kırdı. :45: acaba kaynana fesatlığından büyü filanmi yaptı diye düşünüyorum. keyfi yerine gelmiş gibi oldu birden :47:gidip hocaya baktıramıyorum.

2 gündür perişan oldum çocuklarında modu karıştı. ağlıyacak takatim kalmadı. güleceğim olanlara neredeyse. anti depresana başlamayı düşünüyorum. ya kafayı yicem yada hasta olacam artık ülser migren kanser ne gelirse aklına. dünden beri sayısını hatırlamıyorum birsürü ağrı kesici içtim. dün annem geldi sağolsun çocuklarla o ilgileniyor. 2 kere aradım açmadı telefonunu. kesin bir arkadaşında kalıyor. gelmedi hala eve. yarın bayram. kimseye gidemem artık bu halimle. kimsede umrumda değil zaten bayramlık halmi bıraktı insanda. bide beni bırakıp bayram ziyaretliğine gitmesin? düşünceden çatlıyacağım uyumuyorum sabahlara kadar.

kusura bakmayın çok dolduğum için baya yazmışım. annemden başka kimsem yok. size anlattım bunları çünkü bi akıl verin ne yapmalıyım sizce? evliliğim çok yıpranıyor? boşanma filan allah korusun asla bırakmam eşimi çocuklarımız var. eşimi nasıl yola koymalıyım? yardım edin..... :14: :14:

Cimri insanlardan nefret ediyorum :20: Yazik cocuklar kimbilir ne kadar korkmuslardir :14: Zaten 50 lira vermis ya alacagini almissin bi de ayakkabi almissin ne var bunda verdigi paradan daha cok harcamamissin ki. Ah bu erkekler :41: Seni ezebilecek durumda oldugu icin boyle yapiyor. Ezilmemen icin bir sebep olsa mesela calissan kendi parani kazansan ona muhtac olmasan yapamaz. Gerci bebegin var calisamazsin ki. Ne diyim canim yasadigin sey cok uzucu Allah yardimcin olsun insallah duzelir esin :(

Back
X