gerçekten çok canımı yakıyor ve defalarca söyledm duymak istemedğmi
ama değişen bişey yok
sinirlendiğim bişey olunca 'yakında bunu bile arayacaksın,yanımda olsada yapsa 'diyeceksin
istemiyorum seni gibi laflar ediyor
aslında bu durum sana mahsus bişey değil hemen hemen her erkeğin eşine bir defa bile olsa söylediği bir kelime
genelde sinirlendiklerinde söylerler tehdit ederler ama asla bunu yapmayı düşünmezler
zamanla alışkanlık haline getirenler var malesef
eşin sadece senin canını acıtmak yada seni sindirmek için kullanıyodur
eşinin sakin bir anında konuş bu sözün seni çok kırdığını söyle gerçekten böyle bir niyetin varsa açık açık söyle de bak o zaman nasıl kıvırıyo
Bu düşünceye katılmıyorum..Bu kelimeleri kullanan, bu zayıflıkta bulunan çoğunlukla kadınlardır.Erkekler mümkün olduğunca kaçıyorlar, kaçması gerekir.
Kadınlar sıkıştıklarında, duygusal olarak yoğunluk yaşarlar ve tek kaçış yolunun bu oılduğunu düşünür, kullanır. Yapmaması gerekiyor ama yapıyorlar.
Erkekler kriz çözücü olmalıdır evliliklerde..Eğer bu kelimeye kullanabiliyorsa rahatça o evlilik hep sorunlu olur.Yorulan, en çok yorulan kadın olur.
Gözlemleyin bakın, ayrılık kelimesini kolay dile alan erkekler mutlu olan yoktur.
Bu düşünceye katılmıyorum..Bu kelimeleri kullanan, bu zayıflıkta bulunan çoğunlukla kadınlardır.Erkekler mümkün olduğunca kaçıyorlar, kaçması gerekir.
Kadınlar sıkıştıklarında, duygusal olarak yoğunluk yaşarlar ve tek kaçış yolunun bu oılduğunu düşünür, kullanır. Yapmaması gerekiyor ama yapıyorlar.
Erkekler kriz çözücü olmalıdır evliliklerde..Eğer bu kelimeye kullanabiliyorsa rahatça o evlilik hep sorunlu olur.Yorulan, en çok yorulan kadın olur.
Gözlemleyin bakın, ayrılık kelimesini kolay dile alan erkekler mutlu olan yoktur.
Eşimle saçma sapan sebeplerden bile tartıştığmızda hemen boşanmak istediğini söylüyor.
Ve ben artık kavgasız olduğmuz durumlarda bile bunun korkusuyla yaşıyorum.
Normalde beni çok sevdiğni söyler ama seven bi adam bu şekilde davranırmı.
Off neden bu kadar herşeyi kolay silebilecek kapasitede bu adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?