Eşim ufak bir tartışmada beni boşayacağını söylüyor

selin986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
100
4
46
Ankara
Eşimle saçma sapan sebeplerden bile tartıştığmızda hemen boşanmak istediğini söylüyor.
Ve ben artık kavgasız olduğmuz durumlarda bile bunun korkusuyla yaşıyorum.
Normalde beni çok sevdiğni söyler ama seven bi adam bu şekilde davranırmı.
Off neden bu kadar herşeyi kolay silebilecek kapasitede bu adam..

Sizi öyle tehdit ettiğinde tamam boşanalım de hatta bir kaç gün konuşma aklı başına gelsin...

1 kaç kez yaptım onuda 1 hafta boyunca surat 5 karış dolaştık evde
ama sonra ben dayanamadım konuştum
oda bişey olmamış gibi devam etti
aklınca tehditmi ediyo anlayamadım

Size evliliğe saygı duymalı eşiniz. Bu saygısızlıktır. Bunu sürekli dile getirin.

aslında bu durum sana mahsus bişey değil hemen hemen her erkeğin eşine bir defa bile olsa söylediği bir kelime
genelde sinirlendiklerinde söylerler tehdit ederler ama asla bunu yapmayı düşünmezler
zamanla alışkanlık haline getirenler var malesef
eşin sadece senin canını acıtmak yada seni sindirmek için kullanıyodur
eşinin sakin bir anında konuş bu sözün seni çok kırdığını söyle gerçekten böyle bir niyetin varsa açık açık söyle de bak o zaman nasıl kıvırıyo

burda genelde hep olumlu tavsiyeelrde bulunuyorum ama bu konuda bişey söyleyemeyeceğim,
benimde bazen çok küçük şeylerde bile kan beynime sıçrıyor,gözüm bi anda hiç birşey görmüyor.bende önce söylüyorum, sonra pişman oluyorum :) zaten bilinçli ve mantıklı bişey değilki o an ne söylenildiginde mantık aramayın.

gerçekten çok canımı yakıyor ve defalarca söyledm duymak istemedğmi
ama değişen bişey yok
sinirlendiğim bişey olunca 'yakında bunu bile arayacaksın,yanımda olsada yapsa 'diyeceksin
istemiyorum seni gibi laflar ediyor

AynEn benim esimde son bir yildir her tartismamizda ( findik kabugunu doldurmayacak seylerden tartiaiyoruz) cik git dedi kac defa. Bosanalim dedi . O zamanlar nedense korkuyordum uzatmiyordum lafi. Simdi ise en son tartismamizda gene bosanma mevzusu ben tamam dedim. Once is bulmam lazim vs. Oturup uzun uzun kunustu tabii isine gelmedi her anlamda zararli cikan kendisi oldu.. Simdi uzatmalari oynuyoruz inceldigi yerde kopacak. Bunun cok iyi farkinda.. Daha bi sakin mulayim son gunlerde :)

evliliğimin ilk yılında eşimle galatasaray fenerbahçe maçı yüzünden çok kötü tartıştık. ben ona boşanmak istiyorum demiştim:)) sonra bana dediki: evli çiftler zaman zaman tartışır bazen küsebilirler bile. ama her kavgada boşanma kelimesi kullanılmaz bir dahakine alttan almam. aşkından ölsem bile geri adım atmam ona göre bir daha asla bu kelimeyi duymak istemiyorum. kendini tart biç ona göre kelimeler kullan dedi. o gün bugündür hiç bir tartışmada asla kullanmam. bana ders oldu. tartışma olmasa evliliğin tadı tuzu kalmaz aslında. o yüzden bence sen de eşine söyle bir daha ki boşanma kelimesini laf olsun diye söyleme benim de bir gururum var. bir dahakine affetmem de. bak bir daha söylemez bence.

canım o zaman otur eşinle ciddi ciddi konuş sinir anında mı söylenen sözler yoksa gerçekten mi sizi istemiyor
aslında siz bunu hereketlerinden anlarsınız normalde size karşı davranışı nasıl

En başta ipleri eline vermekle ben çok büyük hata yaptım
Şimdide istediği gibi oynuyr benle

Seni istemiyorum dediyse yavas yavas yolunu yapiyor gibi geldi bana.. Bende en son soyledim esime onu sevmedigimi boylelikle ayrilmak daha kolay olur diye .. Ama olmadi..bosanalim diyen kendisiydi ama is ciddiye binince kivirmaya basladi.

Bu düşünceye katılmıyorum..Bu kelimeleri kullanan, bu zayıflıkta bulunan çoğunlukla kadınlardır.Erkekler mümkün olduğunca kaçıyorlar, kaçması gerekir.

Kadınlar sıkıştıklarında, duygusal olarak yoğunluk yaşarlar ve tek kaçış yolunun bu oılduğunu düşünür, kullanır. Yapmaması gerekiyor ama yapıyorlar.

Erkekler kriz çözücü olmalıdır evliliklerde..Eğer bu kelimeye kullanabiliyorsa rahatça o evlilik hep sorunlu olur.Yorulan, en çok yorulan kadın olur.

Gözlemleyin bakın, ayrılık kelimesini kolay dile alan erkekler mutlu olan yoktur.

bende yaşadım ayrılık kelimesi sadece eşimden çıkmıştır ama herşey normale döndüğünde sinirden söyledim yoksa ben seni bırakmam diyor sen beni bırakmadığın sürece
kadınlar bu sözü söylediklerinde ters tepki alırlar bir erkek bu kelimeyi duymayı istemez nedense terk eden yada terk etmek isteyen hep onlar olmak isterler
tabi benim gözlemlediğim bu yanlışda olabilir

Çok yanlış bişey eşinizin yaptığı evlilik kurumuna saygısızlık bir kere...
Kaç yıllık evlisiniz?

adam kendini fasulye gibi nimetten sayıyo belli ki beni arıcaksın falan dediğine göre, hoş bişey değil sen sinik durdukça alışmış adam

bende böyle düşünüyorum. boşanma lafını erkek söylüyorsa durum ciddi demektir. bende eşime gereksiz bir tartışma sonucu boşanıcam senden dediğimde, bunu affediyorum bir daha dersen gidip ben boşarım seni, ciddiysen böyle söyle, bu laf öylesine denmez dedi. bende bir daha kullanmadım. ama eşim bana deseydi çok üzülürdüm ve ondan soğurdum.

o size bu şekilde konuştuğunda
eğer siz alttan alıyor ve üzüldüğünüzü belli ediyor iseniz bunu koz olarak kullanıyor olabilir

restine rest diyin
bunu söylediği zaman
"nasıl istersen" diyip başka bir işle ilgilenin, (evden falan ayrılmayın sakın hemen)
bakalım o zaman nolucak

Benim bundan 1 ay önce böyle bir kavgam olduu boşanalım dedi iyi dedimm ben çıkıyorum dedi.çıktı gitti neyse 1 saat sonra eve geldi açmadım kitledim kapıyı defol git dedimm ben çocuklarımla yoluma bakarımm hadi sana kolay gelsin dedimmm neyse sonra kaynanam geldi üstünede annemler gelmedimi annem benim ilk evliliğimden çocuğum olduğu için ben kızımı alırım 2.öksüz istemiyorum yani kaynanama al çocuğunu torununu git dedi bi baktım kaynanam alttan alıyoo niye böyle kavga ediyosunuz bilmemneee falan heee bu ara problem yok ama bana bir daha derse böyle bişeyyy al çocuğu git dicemm her dak çocuk oyuncağımı bu boşanalım boşanalım bi yere gitmek istesem gelmezz çocukla rahat edimiyomuş falan e ozaman niye çocuk istedin benden be adam ??? yeterr artık ben sınırlardayımm baksınlarr bakalım böyle zor bir çocuğa kolaymıymışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…