Eşim ufak bir tartışmada beni boşayacağını söylüyor

Ben hemen siniyorum malesef bu lafı duyunca
İstediğin gibi olsun diyorum
galiba bu yüzden kaybediyorum hep

"DEFOL GİT BOŞA" de aynen böyle büyük harflerle bak nasıl kuyruğunu kıstırıp geri gelio

İnsanın çok zoruna gidiyoo bende yapıştırıyorum lafıı ahh şu çocuk olmasa ben senii istermiyim çekermiyimmm

Şiddet bile gördüm hemde çok ağır
ama hala boşanmaktan çok korkuyorum

neden korkuyorsun? onunlamı geldin dünyaya?
hadi onu geçtim, sen bir birey değilmisin.
kimse boşa demiyor ama bu şekilde tepkisiz kalırsan pişman olursun.
zaten oda seni sürekli bu noktandan vuruyor.
eşin seni senden iyi tanıyor

Şiddet bile gördüm hemde çok ağır
ama hala boşanmaktan çok korkuyorum

Düzenli olarak uygulanan şiddet insanı sindirir, özgüvenini yok eder. Silkinmek ve kendinize gelmek icin neyi bekliyosunuz? Kocanızın sizi boşamasını mı, dayaktan öldürmesini mi?

Yapmayın bunu kendinize, siz de ana kuzusunuz ve cok değerlisiniz.

nereye kadar cekmeyı dusunuyorsunuz esınızı ?
emın olun 10 yıl da gecse 20 yılda gecse bu adam degısmez
bıle bıle lades deyıp hayatınızı mı mahfedeceksınız ...
neden bosanmaktan korkuyorsunuz , pekala calısıp kendınıze bakabılırsnz bence
kımse kımseye mecbur degıldır bence...

bende bu cümleyi 4 gün önce duydum ailesi yüzünden tartıştık we çocuk olmasaydı kesin boşanırdık dedi.daha bebeğim 2.5 aylık ben henüz doğum sitresini üzerimden atamamışken bunu duymak çok üzdü beni bende çocuk bahane olmamamalı dedim boşanalım sorun değil.bebeğimide aldım çocuk odasına geçtim orda yatıcağımı söyledim artık bunları duymaktan üzüldüğümü yorulduğumu dedim.geldi yanıma sen geç dedi ben burda yatarım kızımıda alda odamıza götürdü bende kızımı uyuturken uyuyakalmışım oda gitmemiş.ertesi gün çiçek yolladı uzunca bi mehtup yazmış hatasını belirten.hatasını anlamasına çok sewindim ama kırgınlığım hala geçmedi.her sinirlendiğinde buna benzer şeyler söylüyor ailesinin dolduruşuna geldiği için we beni üzende biz aşk ewliliği yaptık bi anda bu duruma geldik.ortak arkadaşımızıaa'lanet olsun çok üzgünüm dolduruşa geldim demiş' ondan böyle dawrandm demiş.

İnsanın çok zoruna gidiyoo bende yapıştırıyorum lafıı ahh şu çocuk olmasa ben senii istermiyim çekermiyimmm

sızın konunuzdan hatırlıyorum cok severek evlenmıstnz ıkıncı esınızle
ama ask sevgı bıryere kadar degıl mı ?

Aynen katılıyorum. Bizde de kullanılamaz. Yasak kelimedir.

Son derece saygisiz ve onur kırıcı bir kelime. Normalmiş gibi yorum yapanları da kınıyorum resmen. Kendinize saygı duyun biraz.

Esini cok sevmen her dedigini her yaptigini sineye cekmeyi grektirmeZ... Sen boyle davranarak onun gozunde kucukuyorsun.. Kayderim diye korktugunu biliyor o yuzden boyle rahat davraniyor. Bende ilk baslarda hep susardim ama oyle yaptikca haksiz duruma dusen ben oldum. Erkekler ozguveni olan kadinlari bas taci ediyor. Bizim gibi hersyi sineye cekenlerede degersizmisiz gibi davraniyorlar.. Ben siddet gormedim hic ama keske olsada ayrilmak icin elle tutulur bahanem olur diyorum bazen..

haklısın galiba
her defasında haklıyken haksız duruma düşürüyor beni korkutarak
ve gözünde değersiz olduğmu hissediyorum bazem

bende artık son bi şans werdim bi daha bu kelimeyi duyduğumda kapıyı wurup çıkACAĞIM.bi kaç kez duydum bu lafı defalarca özür diledi pişman olduğunu söyledi ben gerçekten sewdiğini bilmesem bi dk bile durmam ne yazıkki çok çabuk dolduruşa geliyor.oda farkında bensiz yapamayacağının.çünkü beni ewliliğe o ikna etti.boşaması gereken benm aslında :)

Neyseki ortada cocuk yok.. Once sen kendine guvenip dik durmalisin. Boyle ezilmeye devamedersen kaybedersin. Hee diger turlu davranirsamda kaybederim diyorsan . En azindan dik durmus kendini ezdirmemis olursun..

Hata yapıyosun ama selincimm aileninde haberi yokmu pekii seninde etrafında kimseyi destek görmüyorsa ondanda yapabilir.
Birisinin benim annem gibi demesi lazım
Benim evladım bana fazla değil istemiyosan alır giderim evladımmıı

Kapiyi vurup cikma. O gitsin evden bana bi defa cik git diye bagirdi o kadar sinirliydiki nerdeyse kolumdan tutup kapiyo goturecek ..bende yapsa diye bekliyorum. Sen git dedim ben neden gidiyorum :) bi hisimla cikip gitti. Bi kac saat gelmedi eve. Neredeyse avukata gidiyormus :) ama yemedi tabii... Kendini ezdirme ama o an ofkene yenilme.. İki dusun bi cevap ver

arkadaşım psikolog her zaman kendine güwenin tam olsun der.asla kendinden ödün werme çok fazla konuşma geren cvbı wer yeter. bende öyle yapıyorum işe yaradı.gözümün içine bakıyor beni mutlu etmek için hafta sonuna planlar bile yapmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…