Eşim ufak bir tartışmada beni boşayacağını söylüyor

aileme söylesem ne çekeceksin çık gel diyecekler
saolsunlar yanımdalar ama,benm gücüm yok gitmeye
Çok alımlı kendine bakan,çalışan bi bayanım
herkes tarafından çok takdir edilirim ama eşim hariç

bende aynı senin gbyım cnm ama sakın ödün werme kendinden şuana kadar hiç çıkıp gitmedim ama bi daha duyarsam yeminliyim gidicem sende millet ne der diye bakma millete ne sanki.öyle düşündüğümüz için katlanıyoruz zaten boş yere acı çekiyoruz

Hem bakimli hemde calisan bi bayansiniz. Neden bu guvensizlik ? Siddet uygulamasina asla izin vermeyin. Kendi ayaklari uzerindeduran guclu bir bayansiniz. Belki esinizin kendinde gordugu eksiklikleri vardir. Size boyle davranarak egosunu tatmin ediyordur... Ben ne yapayim hem caliamiyorum hem bi meslegim yok

Çok seviyor olsam bile benim bi kadınlık gururum var beni istemeyeni bende istemem
Bence her kadın benim gibi düşünmelidir.

haklısın bnde senın gbı dusunuyorum...
ama en buyuk askla seven adam bıle zamanı gelınce gıt dıyebılıyo sanırım
kımseye guvenemıyorum artık off off

Bilsem arkadaşım söylerim 2 evlilik geçirmiş biri olarak ama tanıyorum diyosun tanımıyosun (

bundan 1 sene öncesine kadar benim sözlerim seni tek ederim ,boşanırım olurdu eşimin sonunda tepesi attı boşanalım dedi e bende istemedende olsa tamam dedim.sonra gönlümü aldı barıştık o gün bu gün asla kullanmam ağzımın payını aldım.sende deneyebilirsin benim koçiş denedi işe yaradı...ama kocana güveniyosan

bende çok sinirlendiğimde bu böyle gitmez vs. diyorum biliyorum yanlış birşey ama eşim birgün onu bırakıp gidebilecegimi düşünüyor ama suanki aklımla onu asla bırakmam....

merak etme yanlız değilsin

bende her tartışmada anamın evine gönderilenlerdenim

bildiği tek laf

beğenmiyorsan ananın evine git

artık bu lafa karşı bağılışklık kazandı sinir sistemim

Cok yalnis bir cümle oldugunu bile bile, bir ara bende cok fazla kullanirdim bu sözü. "Ay keske seninle evlenmez olaydim, cok büyük bir hata etmisim, degmezmis senin icin, bosayacagim seni"

Iyyyyyy yazarken bile felaket bir cümle. Baristiktan sonra hep pisman oluyordum zaten, bu sözleri sarf ettigim icin. Sonra kendi kendime dedim: "Bu ne yaa, tartisacaksan adam gibi tartis"

Artik kullanmiyorum bu cümleyi ve bakiyorumda barismamiz daha kolay oluyor. Kücük bir gülücük bile yetiyor barismak icin.

Esinizin sizi sevmedigini düsünmüyorum, sahsen ben esimi coook sevdigim icin, kirildigimda kullanirdim bu agir sözleri, aklimca canini yakmakmiydi amacim bende bilmiyorum. Ama dedigim gibi cok sacma geliyor ve artik yapmiyorum

bnde eşmle sık sık tartışıyorum her evlilikte oluyo sanrm bu tartışmalar bazen birbirimzn canını yakmak için kırıcı kelmeler kulanablyoruz ama bu sorunları kendi aramızda çözeblyo olmamzda bence eşimize duyduğumuz sevgden kaynaklanyo yani ben byle düşünyorum ama braz oto kontrollü olmalıyız sanrm özellklede bz kadınlar çnkü tartışmaların boyutları bizm elmezde ister kestrp atablyoruz istersek günlerce srdüreblyoruz buda bzm yeteneğmz sanrm canım :)

korkunun ecele faydası yoktur,bu korkuyla yaşama,sende bir bireysin,bırak üstüne düşme,canını sıkma

yorumlarınız için çok teşekkr ederim
Yanlız olmadığmı bilmek beni hem üzdü hemde olabilecek şeylermiş diye rahatlattı

Merhaba

Yeni üye oldum.

Sizlere beni çok inciten bir olayı paylaşmak istedim. Şuan nişanlıyım ama 1.5 sene önce nişanlımla çıkarken daha önceden kazak gömlek almıştım farklı ve özel olsun diye özel el yapımı albüm aldım. Ablası da evdeydi ve bana bu çok özel incinir kırılır bizim evimizde biliyorsun tıka basa yer yok diyerek geri verdi. O günden sonra zaten aramız soğudu. Sevgilimin telefonunu karıştırmış ben onun erkek ark. şimdi eşi :) hakkında şakalar yapmıştım onları okumuş tabi kıyamet koptu. En son bana sen artniyetlisin ben o gün incinmesin diye sana verdim dedi. nişan öncesi bi ihtiyacın var mı diye bile aramadı. Ne yapabilirim Diktatörlük kurmak istiyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yazdıklarınıza çok üzüldüm.boşanma kelimesi bu kadar basit olmamalı.ben yeni evlendim inşallah yaşamam böyle şeyler

Bence çeşitli nedenleri olabilir bunu yapmasının ama ciddi olduğunu sanmıyorum.. bu nedenler şunlar da olabilir, olmayadabilir;

1. Anne/Baba ilişkisinde sürekli kavgalı bir ortamda büyümüştür ve hep anne ve babasının boşanacağından endişe etmiştir.. Ya da ailesi zaten boşanmıştır.. Terkedilme ve yalnız kalma korkusu yüzünden "Eğer bu bir gün olacaksa hemen olsun" tavrıyla, en ufak bir tartışmada tetikleniyordur ve hasarı aza indirmek için "Boşanırım" lafını söyleyen kendisi oluyordur..

2. Ona olan sevginizin kuvvetini hissediyordur. Zayıf yanınızın da bu kuvvete bağlı olduğunu keşfetmiştir. İş yerinizde başarılı ve güçlü bir kadınsanız, tartışmalarınızda da iradeyi elden bırakmıyorsunuzdur. Dolayısıyla bu da kendini zayıf hissettiriyordur eşinize. O da sizin zayıf tarafınıza dokunup "Sizi boşamakla" tehdit ediyordur. Böylelikle onu kaybetme korkunuzu depreştirip kendini asıl patron gibi hissedebiliyordur/hissettirebiliyordur. (Erkekler evin reisi olmaktan gurur duyarlar... Yakışıyor da ama)

3. Sürekli tartışmaktan yorulmuştur (ya da ara ara ve fakat kuvvetliyse vs.) ve tartışma anlarında sizden gerçekten bıkıyordur ve evlilikten bir an soğuyor, bu fikrin cazibesine kapılıyordur bir an.. E tabi sinirle de telaffuz ediyordur. Yumuşayınca tahmin ediyorum ki fikrin kendisinden vazgeçiyordur, evliliğin iyi yönlerini hatırlayıp.

4. Gerçekten boşanmak istiyordur ancak size de kıyamadığı için bu fikrinden tartışma akabinde vazgeçiyordur.

5. Boşanmak falan istemiyordur, hırslı adamın tekidir. onu sinirlendirdiğiniz zaman tartışmayı olabilecek en kötü seviyeye çekip, kimin buna cesaret edebileceğine bakmak istiyordur. Kimse de cesaret etmeyince, kendince mutlu oluyordur. Bir nev'i garanti sorgulaması, kalite kontrol gibi bir şey.. Tabi yanlış...

Yukarıdakilerden biri, bir kaçı veya hiçbiridir mutlaka...
Karşınıza alıp bu konuyu konuşmanız gerekir. Evliliğin 5. senesinde bu lafın tartışma esnasında telaffuz edilmesi bence doğru değil.. Bir yerden sonra beyninizde yer edecek ve taraflar belki ara ara kendilerini "acaba boşanmaya doğru mu gidiyoruz" fikrine sokacaklar..

Selamlar,

ben 2. ve 3. maddenin olduğnu düşünüyorum ve çok mantıklı şeyler yazmışınız.
Çok teşekkr ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…