Herkese merhaba. Yorumlarınız benim için çok önemli vakit ayırdığınız İÇİN teşekkür ederim herkese.
Öncelikle eşimle 10 seneye yakındır evliyiz. Ve Aksaray da oturuyoruz, 4 aydır Aksaraydayız. Eşimin ailesi İstanbul’da. 10-11 saat otobüsle.(uçak bize uygun değil maalesef maddi açıdan) ayrıca 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var.
.
Ramazan bayramından otobüsle ziyarete gittik, malumunuz 9 gün tatil. 4 gün eşimin ailesinde kaldık sonrasında Tekirdağ’a geçtik (benim ailem) eşim 1 gün kalıp tekrar İstanbul’a döndü. Ben kalmaya devam ettim Tekirdağ’da. Okullar açılıyor ve bidaha uzun kalamayacağım diye. Ayrıca köy olduğu İÇİN cocuklar çok mutlu orda.doğal yaşam vs. Neyse. Kurbana 1.5 ay var ve benim tekrar 10-11 saat mesafe ile 1 hafta İÇİN gitmeye hiç niyetim Yok. Eşim ile tartıştık. Ailesini göremiyormuş vs vs. Özlüyormuş. Ben neden annemde 20 gün kalmışım o 5-6 gün kalmış. Tekirdağ’dan Aksaray’a dönüşte annemlere de git orda kal 5-6 gün diye tartışmıştık. Bana böyle konular inçe hesaplar çok anormal geliyor. Hayat şartları ve zorlamaya hiç gerek Yok diyorum. 35 yasında ve aile özlemi çekmesi anormal değil mi? Bana mı öyle geliyor? Hatam varsa lütfen hatamı yazın, fikirlerinize ihtiyacım var.