- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi uglyDucking
-
5-6 gün ailesi ile birlikteydi evet. Bu arada 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var. Bunu yazmayı unutmuşum. Otobüsle yolculuk nasıl zordur tahmin edebilirsinizEşiniz Tekirdağ'da sizi bırakıp geri İstanbul'a dönmüş zaten. Ailesiyle birlikte olmadı mı? Niye özlüyor anlayamadım.
Hayır kurban bayramında Aksaray da kalmayı teklif ettim. Hiç bir yere gitmemeyi. O İstanbul’a gidicem ailemi göremiyorum diye tutturduKurban icin İstanbul’a gitmenizi istiyor da Aksaray’a ne zaman döneceksiniz ki? Siz bayramda da mı Tekirdağ’da olayım dediniz. Bermuda şeytan üçgeni gibi oldu
Siz Aksaray’a döndünüz şuan ordasınız yani. Esiniz de kurban bayramında tekrar İstanbul’a gelmek istiyor , doğru anladım insallah bu sefer. Siz haklısınız iki çocukla o kadar yol çekilmez, ama eşiniz de haklı. İnanın aile özlemenin yaşla ilgisi yok, eşinize çocuklarla gözüm kesmiyor yolu ama sen git özlem gider demeniz daha doğru gibi.Hayır kurban bayramında Aksaray da kalmayı teklif ettim. Hiç bir yere gitmemeyi. O İstanbul’a gidicem ailemi göremiyorum diye tutturdu
Fakat 10 sene İstanbul’da oturduk. 6 sene altlı üstlü şekilde. Devamlı yanyanaydık. Kendi aileme de gitmek istemiyorum çünkü 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var. Gece de olsa 10-11 saatlik yolculuk ne zordur tahmin edersinizSizi haklı bulduğum nokta benim ailem git kal 5-6 gün demesi ama onun haricinde sizi haklı bulamadım.Ailesini bayram bayrama görüyor çok normal özlemesi. Aile özlemenin yaşla ilgisi yok bence. Ayda bir ailemi özledim hafta sonu gideyim diye yola çıkmıyor ya. Eğer istemiyorsanız siz gitmemeyi önerin kalın Aksaray’da. Eğer kendi ailenizi görmeye gidecekseniz bir iki gün istanbulda kalıp gidin ailenizin yanına kimsenin sizi istemediğiniz bir yerde tutmaya hakkı yok
6 sene altlı üstlü oturduk. Böyle birşey diyorlarsa ne diyim kiailesi gelmiyorsun gitmiyorsun diye baski kuruyor olabilir. torunlari göremiyoruz hep orda kaliyorlar falan diyorlardir. genelde oluyor bu muhabbetler cogu ailede.
Fakat 10 sene İstanbul’da oturduk. 6 sene altlı üstlü şekilde. Devamlı yanyanaydık. Kendi aileme de gitmek istemiyorum çünkü 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var. Gece de olsa 10-11 saatlik yolculuk ne zordur tahmin edersiniz
Ben kendi aileme de gitmek istemiyorum. Çocuklarla 11 saat yolculuk çok zor oluyor. Bayram da evde kalmak istiyorum. Gitmeyeceğimi söyledim geleceksin diye diretiyorGiderseniz 1 gün eşinizin ailesinde kalın sonra hemen kendi ailenize geçin o ailesini özlüyorsa siz de özlüyorsunuz. Yada hiç gitmeyin. Eşiniz gitsin .
Maalesef eşim için de bu değil çözüm. Kafa yapısı olarak çok elit değil bu konularda. Eski kafalıdırAile özlemenin yaşla ilgisi yok ama 2 çocukla 10-11 saat otobüs yolculuğu yapmakta kolay değil.
Siz kalsanız eşiniz gitse nasıl olur? Benim için uygun bir teklif değil ama tek çözümünüz bu olabilir.
ucak biletlerine baksaniz. kampanyali biletler bazen otobuse yakin oluyor. bazi siteler var oralardan uygun oluyor.Ben kendi aileme de gitmek istemiyorum. Çocuklarla 11 saat yolculuk çok zor oluyor. Bayram da evde kalmak istiyorum. Gitmeyeceğimi söyledim geleceksin diye diretiyor(
Benim içinde değil çünkü eşler orta yolu bulabilmeli kendi arasında, çocuklar küçük ve yolculuk uzun olduğu için eşiniz bu sene bayramda gitmeyebili burada biraz ödün vermesi gereken eşiniz, çocuklar büyüdükçe beraber gitmeniz kolay olacaktır.Maalesef eşim için de bu değil çözüm. Kafa yapısı olarak çok elit değil bu konularda. Eski kafalıdır(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?