- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
Yok dövmez öyle şeyler yapmaz bunu biliyorum sürekli kavga ederiz ki ben gidiyorum diye çıkacak bir durumda değilim maalesef burası Türkiye değil, beni arabayla götürmesi lazım, hadi babam kardeşim geldi ben aldı diyelim bu seferde olay boşanmaya kadar gidebilir zaten diyorum sen görüşmezsin olur biter diye ama anlamıyor inan, daha önce hiç böyle görmemiştim onu ilkkez böyle bir huyuna şahit oldum. 2 haftadır evde kavga etmekten huzurum kalmadı ne düşüneceğimi şaşırdım ne düşünecek halim kaldı ne dayanacak
aileme söylemek zorunda kaldım başka çarem kalmadı gelemeyecem ben söze diye, tabii babam çok sinirlendi telefonda bağırdı çağırdı epey
Etsin adamdan nefret ediyosa ama sana ne ?Yok kız meselesi değil ama epey bi kavga etmişler onun yüzünden eşimin bursunu filan kesmişler kaldığı yerden atmaya kalkmışlar, eski hlinden pişman olduğunu söylüyormuş eşimde pişmansa hiç olmazsa bir özür dileseydi diyor.
Eşim gitmeme engel oluyor maalesef gidemiyorum aslında herşey gayet iyiydi bugüne kadar ailemle ilgili hiç birşeyde sorun çıkarmadı ailem izne Türkiyeye gittiğinde hergün annemlerin evine gidip eve bahçeye baktık, ailem ne zaman gelecek olsa çocuklar şunu sever annen bunu sever baban bunu sever diye aldı yaptı. Ama bu adamdan nefret ediyor yüzünü görünce cinleri tepesine çıkıyor
Ama o adam için gidilmiyoSimdi topa tutulacagim ama.
Kendimi esinin yerine koyuyorum. Universitede biriyle kavga etmis olsam, bursum kesilse, kaldigim yerden atilacak noktaya gelsem vs vs. Bir sekilde ileride bana bunlari yasatan kisiyle kaynim-gorumcem evlenecek olsa esim de dugunune nisanina vs misafir olmak disinda bir sey yapamaz. Ortaligi yikarim.
Pismansa ozur dilesin madem.
Uzaktan uzaga pisman olmakla olmuyor oyle.
Yok kız meselesi değil ama epey bi kavga etmişler onun yüzünden eşimin bursunu filan kesmişler kaldığı yerden atmaya kalkmışlar, eski hlinden pişman olduğunu söylüyormuş eşimde pişmansa hiç olmazsa bir özür dileseydi diyor.
Eşim gitmeme engel oluyor maalesef gidemiyorum aslında herşey gayet iyiydi bugüne kadar ailemle ilgili hiç birşeyde sorun çıkarmadı ailem izne Türkiyeye gittiğinde hergün annemlerin evine gidip eve bahçeye baktık, ailem ne zaman gelecek olsa çocuklar şunu sever annen bunu sever baban bunu sever diye aldı yaptı. Ama bu adamdan nefret ediyor yüzünü görünce cinleri tepesine çıkıyor
Yarın birgün eşinle aran bozulsa sana destek olan kardeşin ve diğer aile bireyleri olacaktır
Bu kadar kocacı olmayın lütfen
Sanki direk eşinizin hanımı olarak dünyaya gelmişsiniz, bi evveliniz yok?
Benim ablamın bi sorunu olmuştu eniştemle
Haberim yoktu, telefonda konuşurken ağladı zorladım öyle anlattı
İşteydim izin aldım, gittim ablamı ve yeğenlerimi almaya
Kendi evime getirecektim, annemler duymuş aradılar bize getir diye. Babamlara gittik
Eniştem şok oldu çünkü ablam fazla duygusal ağlar geçince unutur
Burnu sürtüldü özürler diledi yapması gerekenleri yaptıktan sonra 1,5 ay sonra ablama dönebilirsin dedim
Kardeş dediğin et tırnak gibi olmalı
Eşimin icazetini almadan gittim, yine olsun yine giderim ki böyle bi durum 'söze katılmak'tan daha zor bi durumdur.
Sen benim ablam olsan, sözüme gelmiyosan düğünüme çağırmam. Kocanla başbaşa bırakırım
Çıkıp gitse boşamaz bile bence alışmış işine gelmeyince boşama ile tehditeYa şu durumda "Elin adamına duyduğun öfke, koynuna aldığın karının sevgisine - mutluluğuna bu kadar baskınsa zaten ben boşayayım seni!" deyip resti çekse bile yeri.
Seni alttan alttan boşanmayla mı tehdit ediyor eşin? Bu kadar korkak oldukça köşeye sıkıştırırlar, kardeşinin düğününe bile izin istersin gitmek için işte.
Aman aman ne kinmiş, hamile karısını boşayacak kadar kinli adam... Vay...
Ama o adam için gidilmiyo
Öz kardeşi için gidiyo, gitmeli. Ablam eniştem istemiyo diye benim özel günlerimde destekçim olmasa gözümden düşer mesafe sokarım araya
Ki konu sahibi söze bile gidemem o halde demiş, misafir gibi bile yani gitmiyo şaştım
Benim eşim karışsa ben müsaade etmem
Ablamda etmemeli
Kardeşlik başka birşey, herkes kendi kardeşi ile olan ilişkilerine kendi karar vermeli
Damadı bilmiyorum özür dilesin dilemesin beni kardeşim bağlarımBelki de haklisindir.
Tek cocugum ben kardesim olmadigindan bu konulari kardesi olan biri gibi idrak edemem.
Yorumumu da ona gore yapmistim aslinda.
Ben en son misafir gibi gidecek konu sahibi sadece yardim kisminda olmayacak diye okudum sanki, oyle ise hala hak veriyorum.
Bu arada ikinci damat pismansa niye ozur dilemiyor?
Çıkıp gitse boşamaz bile bence alışmış işine gelmeyince boşama ile tehdite
Boşasın ayrıca bu sebepten boşayacaksa, saçmalığın dik alası
Kendi de Türkiye'ye adım atmasın kayınvalide zamanında sana çektirmiş nasılsa sende annenle görüşme madem de, damat adayıyla aynı ayarda : )
Söze gidecem sonunda ikna olduydu zaten, ama misafir gibi gidecem kardeşimin sözüne, annemde buna çok üzülüyor, diyor kardeşin senin sözünde neler yaptı bir tanecik kız kardeşin diyor, dedim ya iş boşanmaya kadar gidebilir dedim ama eşim beni boşanmayla tehdit etmedi ama sana karşı olan sevgim azalıyor sana karşı içimde soğukluk oluyor dedi eşimi seviyorum onunla problemim olsun istemiyorum. Bana diyorki herkes kendi evinde mutlu olsun annem babam bana bağırmadı baban neden bana bağırıyor diyor, babam ben ağlayınca dayanamadı ondan bağırdı söze gitmeyecez ikimizde dedi önce bende mecburen aileme gelemiycem diye söylemek zorunda kaldım Şimdi ise misafir gibi gidecem söze. Annem babam eşim oturup konuştular dedim ya o zaman annemin ilerde herşey düzelir akraba olacaz yarın öbür gün yüz yüze bakacaksınız demesini kafasına takmış şimdide diyor ben niye onunla muhatap olayım onunla muhatap olmak istemiyorum annen baban yine annem babam ama ben kız kardeşinin evine gitmem o annenlerin eve gelirse ben gelmem diyor yarın öbür gün ailem baskı yaparsa daha kötü olacak herşey
Bak zor durumda kalmışsın anlıyorum ama bir kardeş olarak yazayım sana.Söze gidecem sonunda ikna olduydu zaten, ama misafir gibi gidecem kardeşimin sözüne, annemde buna çok üzülüyor, diyor kardeşin senin sözünde neler yaptı bir tanecik kız kardeşin diyor, dedim ya iş boşanmaya kadar gidebilir dedim ama eşim beni boşanmayla tehdit etmedi ama sana karşı olan sevgim azalıyor sana karşı içimde soğukluk oluyor dedi eşimi seviyorum onunla problemim olsun istemiyorum. Bana diyorki herkes kendi evinde mutlu olsun annem babam bana bağırmadı baban neden bana bağırıyor diyor, babam ben ağlayınca dayanamadı ondan bağırdı söze gitmeyecez ikimizde dedi önce bende mecburen aileme gelemiycem diye söylemek zorunda kaldım Şimdi ise misafir gibi gidecem söze. Annem babam eşim oturup konuştular dedim ya o zaman annemin ilerde herşey düzelir akraba olacaz yarın öbür gün yüz yüze bakacaksınız demesini kafasına takmış şimdide diyor ben niye onunla muhatap olayım onunla muhatap olmak istemiyorum annen baban yine annem babam ama ben kız kardeşinin evine gitmem o annenlerin eve gelirse ben gelmem diyor yarın öbür gün ailem baskı yaparsa daha kötü olacak herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?