eşim ve ailesi hayatımı mahvetti :(((

13 yıl boyunca maddi olarak hiç mi birikim yapmadınız peki ?

Yazınızı okuduğum zaman o kadar sinirlendim ki eşinizi el üstünde tutmak için kim bilir neler yaptınız neleri yutmak zorunda kaldınız merak etmeyin bu yapılanlar onların yanına kalmaz...

Onların haberi tıkırız zamana ihtiyacım vat ben sadece kendi kendine söylediklerini dike döktüm kızıyorum kendime en çokta ama hem. Olmuyor işte

Yazınızı okuduğum zaman o kadar sinirlendim ki eşinizi el üstünde tutmak için kim bilir neler yaptınız neleri yutmak zorunda kaldınız merak etmeyin bu yapılanlar onların yanına kalmaz...
Aynen Allah büzük bakalım

Böyle evliliklerin o kadar çok örneği varki çevremde yurtdışına gelin diye alınıp hizmetçi muamelesi gören ana kuzularini görünce çok üzülüyorum
Genç kızlara burdan söylemek istediğim yurtdışı diye aldanip buralara gelin gelmesinler,çünkü aile özlemi,dil bilmemek,pismanlik bir zaman sonra insanı psikolojik hasta yapıyor.
Allah yar ve yardimcin olsun kardeşim çok üzüldüm durumuna bundan sonra hersey güzel olur inşallah...❤

Hicbirsey icin gec degildir. Once nasil bir hayat istiyorsunuz ona karar verin ve ona gore harekete gecin.
Esiniz anladigim kadariyla ailesinden ayrilmaya niyeti yok. O hayatindan mutlu. Cunku karni doyuyor, disarda da gonlu oluyor. Kayinvalide ve kayinpeder de bu durumdan memnun cunku evlerinde bedava bir hizmetcileri var. Sizi kole gibi kullaniyorlar. Cocuklar ve siz evde emanet gibi yasiyorsunuz. Ya bu duruma katlanacaksiniz ya da bosanmak istiyorsaniz bosanacaksiniz. Esinizi ikna edebilirseniz ayri bir eve cikin. Aldatma konusuna hic girmek istemiyorum cunku bir kez aldatan hep aldatir. Kisilik bozuklugu cunku.
Belki artik konusma zamani gelmistir. Susarak daha cok ezilirsiniz.

Dil şu an hala bilmiyor musun ? Ayrılma imkanın yok mu ? Türkiye'ye Dönme imkanın yok mu ?
Dil biliyorum kendimi geliştirdim ama kızlarım okulda çok başarılı buranın en iyi okulunda ikiside sınıf birincisi Türkiye'ye dönsem Türkçe yeterki olmayacak onların geleceği ile oynatmam burada eve çıkmak mesele sığınma evi olacak ilk seçenek ama parasına Suriyeliler ve Bulgarlarla dolu çocuklar etkilenecek geleceklerini riske atacağım biraz Zaman işte benim bitti hayatım onlar içim bekliyorum allahım büyük inşallah yardım etsin bana

4 aylık hamileyim, kocayı boşuyorum, hemde sadece son 2 ay baskı kurmaya kalkıştı diye, değil 13 koca yıl.

Tamam maddi gücüm var, adama eyvallahım yok da, olmasaydı da en kötü gelir babamın evine sığınırdım. Çocuğumda türkiyede bi ilkokulda okurdu en aZından annesi elin hizmetçisi olmaZdı. Yok kızları okulda başarılıymış, düzeni bozulurmuş falan filan. Gelir burda da okurdu.

Ben küçükken anne babamın şiddet içermeyen 2 kavgasına şahit oldum, bugün bile mıh gibi aklımdadır o günler ne kadar kötü hissettiğim. Asıl çocukların için kaçman lazım o huzursuz ortamdan, kandırma kendini.

Birde kız çocuklarına böyle mi örnek oluyosun ablacım? Yarın birgün onlar da elin hizmetçisi olursa ne diyeceksin? Yapma mı? Hangi yüzle?

Çok yanlış yapmışsın tabi ki ablacım. Ayrıca 13 sene nasıl dil öğrenmedin. Nasıl sosyal haklarını almadın.

Çok yanlış yapmışsın tabi ki ablacım. Ayrıca 13 sene nasıl dil öğrenmedin. Nasıl sosyal haklarını almadın.
Dil öğrendim kendi çabamla kızlarım okula başlayınca tvden onlarla öğrendim şükür

Peki orada bir işe gitme imkanın yok mu ?

13 yilda insan 13 dil ogrenir
3 cocugu memnun olmadiginiz kocadan yapana kadar yapilacak sey coktu.
Ben kendimi geliştirdim dil biliyorum ehliyetini alın çocuklarımla bende öğrendim dilimi kocamın beni aldattığını yeni öğrendim en başta bilsem daha farklı olurdu

Ben olsaydımları çok duydum ben keşkelerin var zaten sizin söylediklerinizi ben kendime hep söylüyorum ama olmayınca olmuyor işte Hepinize teşekkürler saygılar ben Zaman bıraktım Zaman'ı gelince olacak bazı şeyler benimki sadece bi iç dökmeydi

A
Ah canim yurt disina gelin gidince farkli bir dunya farkli insanlar farkli mukemmel bir hayat seni bekliyor sandin degil mi? Ama sen bir turkle evlisin..seni hizmetci diye almislar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…