Sana kimse bir şey yapmamış. Şartları kabul etmişsin gitmişsin. Hiç bir düzelme olamamış, kendin de çabalamamış, üstüne çocukları da yapmışsın. 13 yılda dil bile öğrenenemişsin. Kendi hayatını kendin mahvetmişsin, başkası değil. Bari bu saatten sonra hayatının sorumluluğunu üstüne al da iyileştirmeye çabala. Koca koca insanların kendi yaşadıkları hayat için başkalarını suçlamasını alamıyorum. Olduğun yerde sayıyorsun sonra böyle işte. Hayat senin, tercih senin, kötü bir hayatın varsa kendi suçun. Düzeltmek de sein görevin. Bunu kabul etmekle başla.
Size ne yahu? Kendi yorumlarınızla ilgilenin.Ne iyi anlatmışsın vaaayyy be olayi cozmussun resmen..yargilamayin ya biraz da destek olunnnnnnnnnnn..sinir oldum yine
Almanca biliyorum kaç kere söylenme gerekliSana kimse bir şey yapmamış. Şartları kabul etmişsin gitmişsin. Hiç bir düzelme olamamış, kendin de çabalamamış, üstüne çocukları da yapmışsın. 13 yılda dil bile öğrenenemişsin. Kendi hayatını kendin mahvetmişsin, başkası değil. Bari bu saatten sonra hayatının sorumluluğunu üstüne al da iyileştirmeye çabala. Koca koca insanların kendi yaşadıkları hayat için başkalarını suçlamasını alamıyorum. Olduğun yerde sayıyorsun sonra böyle işte. Hayat senin, tercih senin, kötü bir hayatın varsa kendi suçun. Düzeltmek de sein görevin. Bunu kabul etmekle başla.
Evet ettim çünkü bi çabaladık ve oldu ben çocuklarımı kendimi mahkum eden bi kadın değilim anlatamıyorum galiba dilimi öğrendim ama olmayınca olmuyor .. Türkiye'de tüm kadınlar istediği anda boşanacaktır ü açanaher yorumda kizlarinin sinif birinciliginden bahsetmis.
Size ne yahu? Kendi yorumlarınızla ilgilenin.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir ben Almancamı biliyorum süresiz oturumu aldım küçük çocuğum olmadan çalıştırmada ama kimsem yok öyle kolay deği bi kadjnı tek başına hayata tutunmasıSana kimse bir şey yapmamış. Şartları kabul etmişsin gitmişsin. Hiç bir düzelme olamamış, kendin de çabalamamış, üstüne çocukları da yapmışsın. 13 yılda dil bile öğrenenemişsin. Kendi hayatını kendin mahvetmişsin, başkası değil. Bari bu saatten sonra hayatının sorumluluğunu üstüne al da iyileştirmeye çabala. Koca koca insanların kendi yaşadıkları hayat için başkalarını suçlamasını alamıyorum. Olduğun yerde sayıyorsun sonra böyle işte. Hayat senin, tercih senin, kötü bir hayatın varsa kendi suçun. Düzeltmek de sein görevin. Bunu kabul etmekle başla.
sen neyi cabaladn pqrdon? he cocuklar senin sayendemi sinif birincisi? :)) simdi bunun senin evliliginle hayattaki mutsuzluklarinla ne ilgisi varEvet ettim çünkü bi çabaladık ve oldu ben çocuklarımı kendimi mahkum eden bi kadın değilim anlatamıyorum galiba dilimi öğrendim ama olmayınca olmuyor .. Türkiye'de tüm kadınlar istediği anda boşanacaktır ü açana
Aynen iyili var onlar benim can dostum dert ortağım umudum onlar .. Anne sabret az kaldı diye en büyük destekçim onlar kimsesizliğimin annesi babacı can dostu onlar olmasa kafayı iyice yerdim en beni onlardan başka düşünün yok zatenKim boyle bır hayatı hakederkı ?? Sonunu bılseydı evlenırmıydı boyle bır adamla herkes hata yapar arkanda yanında kımse olmams anlayıp destk olcagjnza yargılıyorsunz sızene kactane cocuk yapmıs ıyıkıde yapmıs herkz hakeder anne olmayı umarım o evlatlarınz elınızden tutar ınsallah hayrlı evlat olurlar. Biraz empatı kurun yazıktır ya!
İlgilendim hanım efendi evet ben onlarla ilgi alaka gösterdim öyle durdum yere olmuyor !!! Fedakarlık yaptım onlarla herşeyi beraber yaptım öyle saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor zorlandıkları yerde kütüphane kütüphane dolandı. Kitaplar aldık ders yaptım !! Bu ne kin bu ne nefretsen neyi cabaladn pqrdon? he cocuklar senin sayendemi sinif birincisi? :)) simdi bunun senin evliliginle hayattaki mutsuzluklarinla ne ilgisi var
Kim boyle bır hayatı hakederkı ?? Sonunu bılseydı evlenırmıydı boyle bır adamla herkes hata yapar arkanda yanında kımse olmams anlayıp destk olcagjnza yargılıyorsunz sızene kactane cocuk yapmıs ıyıkıde yapmıs herkz hakeder anne olmayı umarım o evlatlarınz elınızden tutar ınsallah hayrlı evlat olurlar. Biraz empatı kurun yazıktır ya!
Sağol canım ibşallah bende kızlarımı bekliyorum az kaldı onlarla beraber kurtulacağız çıkacağız bu işin içinden inşallah .. Tek başıma kalkamam altınfan değilse katlanırmışım ben bunlara ama olmayınca olmuyor işteValla ablacim sen bosver. İcime isledi benim senin anlattiklarin..ben Türkiyede avukatlik yapıyorum bosanma islerine bakiyorum daha cok inan ne durumda kadinlar yeri geliyor barisiyor. Bekara kari bosamak kolay gelirmis. Hayatlari tikirinda insanlara konusmak kolay.
Daha önce cikolata yememis insana cikolatayi nasıl anlatacaksin. Caresizlik bilmiyorlar ki seni eleştirenler. Maddi gucun mu var ayrilip ev acasin anan baban mi var siginasin.
Sen en dogrusunu yapiyorsun bosver katlanmissin zaten allah o kocani da bildigi gibi yapsin kızların senin en büyük mukafatin. Allah seni onlardan güldürsün.
Kadın a yardımcı olunacağına daha çok yükleniyor herkes . Bekara kadın boşamak kolaymış . Tabiki hiç kimse aldatilmayi haketmez ve kabul edilebilecek bişey değil bu. Ama şartlar her zman hemen boşanmaya uygun olmayabilir . Hrkes bi yurtdışı diye evlendin tabi diye konuşup suçlayıp durmuş , kadın belki sevdi kocasını. Kim isterki doğduğu yeri ailesini bırakıp , yalnız olduğu dilini bilmediği kültürü n farkli oldugu bi yere gitmek. Yaşamayan bilmez tabi...demekki yurtdışı deyince herkesin aklına bu geliyor ...Aynen sorun dil bilmemek değil Almancamı geliştirdim ıpluk olmayana önce bi temizlik işinde çalışıyordum ..' Gene çalışırım işim hazır patronum benden memnun !! Direk linç ettiniz beni ben Nesimi geliştirdim kütüphaneye gidip kitaplar aldım kızlarımla okula bende başladım bi nevi öğrendim dil !! Boşanmak öyle kolay değil işte almaya olunca imkanlar çok gibi gözüküyor ana öyle değil yalnız eve çıkan a hemen mümkün değil ilk etap sığınma evi irşada dediğim gibi çocukların geleceği be olcak ? Türkiye'ye gelsem çocuklarım Türkçe biliyor ama çok iyi değil çünkü okulda sürekli Almanca konuşuyorlar !! Başarılı öğrenci ikiside önleri açık öğretmeleri çok aöa çok memnun ikiside sunu birincisi !!!! Şu anda boşanmam zor ama ileride kIlarım en büyük desteğin benim anne sabret Zaman'ı gelcek seni kurtaracağız diyorlar can dostum dert ortağım onlar benim !!! Ben sadece içindeki sıkıntıyı paylaştım sizinle .. Azar aşalanmayı haketmedim ama yok doğurmuşsun yok şu yok bu !! Ailemden bi akrabam yakınım olsa burda yok işte maalesef hiç kimsem yok !! Yalnızlığımın sessiz çığlığım benimki .. Teşekkürle hepimize dahada üzdünüz beni kendimi dahada salak hissettim
Arkadasim almanyadaysan dil bilmene gerek yok buyukelcilige git vatandasligin varmi onu ogren eger varsa ev veriyorlar co uklar icinmaddi yardim aliyorsun bunu arastir bu sekilde kurtulabilirsinBi ne ara bukadar kötü insanlar olduk ya yazık çok yazık TÜRKİYEDE YAŞAYAN ER KADIN İSTEDİĞİ ANDA BOŞANABİLİYIRMU ?? Zaman gerekli bende herşeyin farkındayım .. Kızlarım büyüsün beraber onların desteği ile kendime bi hayat kuracağım inşallah ... İçimi döktüm güya rahatlayacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?