- 1 Şubat 2018
- 4
- 3
- 1
- 30
Abla nasıl bosanacaksın benimde ablamın basına geldi bişeylwr. benzer ana çocukların var Allah’a yalvar dua et bence Allah onları ıslah etsin sabada dayanma gücü versin...Selam HANIMLAR aramıza yeni katıldım .. Üyeliğim teni ama uzun süredir takip ediyordum sayfayı uzaktan .. Bende içimi dökmek istedim sadece kimseye anlatamadığım şeyleri paylaşmak bellide geçmişle yüzleşmek .. Yurtdışına gelim geldim ve burda kimsem yok sadece eşimin ailesi var ... Bende eşimin ailesi i ile yaşıyorum halende böyle malasef... 13 sene 2 oda bi salon kiralik evde evliliğimin il başları cahillik döneminde bide görümcem evlendi kocasını getirdi ... Görümcem eşi , bb eşim ve kaynanam kayınpederim beraber yaşadık 5 ay !!!! Tek banyolu evde( sonda görümcen ev tuttu gitti ama bi yine o evde yaşamaya devam ettik ... İki kızım oldu halen o evdeyiz !!!! Koskoca 13 sene ömrümün en güEl yılı geçti gitti .!!! 2 oda 1 Salon tek banyolu evde 13 denen geçti gitti ... Çocuklarımın odası olmadı kayanımın evi daha büyüktü ama diyorumya kimse seni kendi ailen gibi düşünmez !! Hiç biri demedi yazık bu kıza !! Bende dil bilmiyorum iz bilmiyorum be derlese evet dedim ( aileme bile anlatamadı. Annem hasta zaten... Şimdi ev aldık ..2 katlı eşim illa bırakmak istmedi malasef yine beraber yaşıyoruz !! İstemiyorum aalında ama elimden gelen bişe yok!!! Kayınpederim sinirli kibirli herşeyi ben bilirim Java'larında çok konuşan ve herkesi küçümseyen biri.. Kaynanam ise hastalık hastası hiç bi iş yamaz yok belim ağrıyor yok yanım ağrıyor... Kocasının yemeğini bile koymaz önüne..! Not: yemek ütü bulaşık çamaşır ev temizliği hepsi bende ... Ocakta pişen yemeği bile koymaz kocasının önüne !! Eşim kafasına göre gezer çıkar ben evde sürekli ailesi ile gelen misafir giden misafir .. Ne gezmem var nede sosyal bi faliyeti !!!! Derken 11 seneden sonra bir tanedaga doğum yaptım oğlum oldu ... Ve bebeğim 3 aylıkken eşimin beni aldattığını öğrendi. ... Çok zoruma gitti çok ağladım ama hiç bişe yapamadım küçük bebeğim vardı çünkü kimsem yoktu burda mecbur kabullendim olayı ....sizce yanlışmı yaptım çok pişman oluyorum bazen !! Birde Hakkı'mı helal etmiyorum hiç biriisine günahmı giriyoum..
Ne yapsın , belki de bu yaşadığı hayatta onun gurur duyduğu, mutlu olduğu tek şey budur. Evden ayrılırsa kızlarının hayatını karartır diye korkuyor, onların başarılarını engeller diye endişelenip katlanıyor. Bırakın da mutlu olduğu şeyi her yorum da paylaşsın.her yorumda kizlarinin sinif birinciliginden bahsetmis.
Nerden biliyorsun sen boş bol konuşuyorsunuz ? Şu anda hepimizin birden sorumluluğunu alacak durumda değilim sadece onlar için bekliyorum !! Ben kimseden alkış beklemiyorum zaten ama yüreğiniz buz tutmuş kötüleşmiş iyice bunu anladım be.Kusura bakma ablacım, aman ne çilekeş kadınsın diyip ellerini öpmedik, bunu bekliyordun sanırım.
Sen hayatını bu kadar değersiz görüp bi adam ve ailesine feda ettin madem, kurtulmaya da niyetin yok, keşke burada konu açmasaydın.
Yazık birde el kadar çocukların üzerine şimdiden o yükü yüklemişsim, onlar beni kurtarır büyüyünce diye. Ah be ablacım ana babanın görevi mi çocuklarının geleceğini şekillendirip, onları kurtarmak, çocukların mı?
Dil biliyorum anlatmadı. Ya hey allahım alaca biliyorum hanım efendi Almancam varKendi hayatını kendin mahvetmişsin 13 senede insan nasıl dil öğrenmez sürekli çocuklar ve ailesine hizmet etmeye adamışsın kendini sonra Benim hakkıma girdiler diyorsun yahu sen ben bir dil öğreneyim ben de çalışayım bir yardımım olsun diye davranmalıydın. 13 sene boş yere tabi geçer. Şimdi iş gün sahibi olsaydın da nerdee 13 sene öncede çocuk bakıyordun hala çocuk bakıyorsun. Sana tavsiyem çocuğu bırak kvye bir işte çalışmaya başla ancak böyle fark yaratabilirsin
etme hakkını , hakkını helal etmemek güzel bir şey,sadece hakkını helal etme ,internet kullanmayı bil ,ama hayatını kullanmayı bilme ,semer vuranlara anca hakkını helal etme.tebrikler 2018 in kadını.bi ne ara bukadar kötü insanlar olduk be yazık
etme hakkını , hakkını helal etmemek güzel bir şey,sadece hakkını helal etme ,internet kullanmayı bil ,ama hayatını kullanmayı bilme ,semer vuranlara anca hakkını helal etme.tebrikler 2018 in kadını.[/QUOTEpuf
iki teyzem de yıurt dışında çocuklu olarak bosandılarİbzaman lazım öyle kolay değil işte çocuklarım için öyle çok kolay değil şimdi çok başarılılar okulda Türkiye'ye dönsen yapamayacaklar Bursa kalsan tek başıma düzen kurmak zor ama onların biraz büyümeaibş bekliyorum benim azım sadce sessiz çığlığım diyim kimseye anlatamıyorum silme söylesen uzaktalar üzülecekler annem beyin kanaması geçirdi tedavisi devam ediyor üzüntü onu etkileyecek anlayın beni lütfen
Bence kendi hayatını kendin mahvetmişsin be canım senelerce her Denilene he demekle yapmıssın en büyük hatayı, zararın neresinden dönersein kardır, kendi ayakların üzerinde durmaya çalış ya da ailenin yanına dön.
Allah yardimciniz olsun hic kolay seyler degil.peki sizin aklinizda bir planiniz varmi cocuklar büyugunce ne yapacaksiniz aynen devammi edeceksiniz?eşinizle konustunuzmu bütün dertlerinizi hakliliklarinizi?
İli teyzen bak onlar ili kişi birbirlerinin destek olmuşlar benim ailemden kimsen yok benim tek sorunum oiki teyzem de yıurt dışında çocuklu olarak bosandılar
dimdik de ayaktalar
burdaki şartlardan iyi yasıyorlar
çocuklarınj için neden kendini harap ediyorsun
bebek değilller ya
devlet destek vermıyor mu
eşinden de alırsın haklarını
sen de çalısırsın
yaşın kaç?
ve anlattığın şeyler inan annemlerin yasadıgı zamanlardaki şeyler
biz 2018 deyiz
kendi kendine yazık ediyorsun çaresizim diyorsun
insan ne olsa bir yol çare bulur
ben de boşanmış bir bayanım
onu bunu düşünseydim şuanda ikinci mutlu evliliğimi yapmamıs
eski kocamın evde kedi gbi , ev hayvanı gibi yolunu gözlüyor
bana değer vermeyen kocam olacak adamın kıyafetlerını yıkıyor ütülüyor
kaderim d ebu diyor olacaktım
yapmayın allah aşkına
Tyzemlerın biri baska yerde , diğeri baska yerdeİli teyzen bak onlar ili kişi birbirlerinin destek olmuşlar benim ailemden kimsen yok benim tek sorunum o
Şu anda önümdeki 3 sene çocukları. Okulunu. En önemli seneleri zorlu bi dönem o dönem bi geçsin benimde Palma'larım var araştırma yaptım ama öyle hemen olacak bişe değil eğer ev de kayınpeder ve kaynana olmasa elimin evi terk etmesini saplar bu evde devam ederim bi şekilde ama o şanım yok benim maalesef onun içim ilk etap sığınma evi orda çocuklar için be kadar sağlıklı bi ortam olur biraz daha sabretmemek Kazım ... İnsanlar bunu anlayamadı sadece benimki geçmişle bi yüzleşme iç dökme bi MEB'i .. Eşimle konuştum ama sürekli bi tartışma ortamı istemiyorum çocuklar için susuluyorsa bi tepki şimdilik beklemedeyimAllah yardimciniz olsun hic kolay seyler degil.peki sizin aklinizda bir planiniz varmi cocuklar büyugunce ne yapacaksiniz aynen devammi edeceksiniz?eşinizle konustunuzmu bütün dertlerinizi hakliliklarinizi?
Yalnızlık çok zor yaşamayan bilemez burda olmadı bile yeterli ayda bir kere bile görüşseler yine yeterli psikolojik destek anlatamıyorum ben yada siz anlamıyorsanızTyzemlerın biri baska yerde , diğeri baska yerde
destek olanları yok
kimseye ihtiyacın yok
sen kendi basına bir bireysin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?