eşim ve ailesi hayatımı mahvetti :(((

Abla nasıl bosanacaksın benimde ablamın basına geldi bişeylwr. benzer ana çocukların var Allah’a yalvar dua et bence Allah onları ıslah etsin sabada dayanma gücü versin...

her yorumda kizlarinin sinif birinciliginden bahsetmis.
Ne yapsın , belki de bu yaşadığı hayatta onun gurur duyduğu, mutlu olduğu tek şey budur. Evden ayrılırsa kızlarının hayatını karartır diye korkuyor, onların başarılarını engeller diye endişelenip katlanıyor. Bırakın da mutlu olduğu şeyi her yorum da paylaşsın.

ya ne kadar hadsiz yorumlar var. Hanımefendi bence öyle yorumları hiç dikkate almayın. O şartlarda yapılabilecek en doğru şeyi yapıp çocuklarınızı yetiştirmeye çalışmışsınız önemli olan bu. Size tavsiyem bu problemleri çocuklara çok yansıtmamaya çalışarak devam edin. Gönül ister ki orada ayrı bir ev tutup ayrılın ve bu çileyi çekmeyin. Çocuklar da aynen okuluna devam etsin. Ama oranın şartlarını en iyi siz biliyorsunuz. Eğer ayrılamıyorsanız da sabırlı olun çocuklarınızla mutlu olun o adamı da yok sayın gitsin.

hiçbirşeye elini sürmeyip
kenarda oturun sadece çocuğunuz ile ilgilenin
huzursuzluk yaşanmazsa herkes memnun kalırsa sizi düşünen olmaz
kendi rahatları bozulursa ayrı eve çıkabilirsiniz

ayrıca yabancı dil işini hallettiniz mi?
yabancı diliniz var ise orada sahip çıkanınız olur devlet

Kadını linç ediyorsunuz diyenler nasıl da karşıt görüştekileri linç etmeye başlamışlar son sayfalarda

Kusura bakmayın ama bu "içimi dökeyim" mekanizması bellidir. Siz anlatırsınız bizim de "vah vah ne çilekeş kadın, ne zalim kaynana" dememiz beklenir. Evet kayınvalideniz hatta toptan eşiniz ve ailesi berbat insanlar ama her insan kendi yaşamının sorumluluğunu almalıdır.

Geçmiş geçmişte kalmış artık evet, korunsaydın bilmemne demenin bir anlamı yok. Bundan sonrası için çocuklarınıza destek olun, tartışmalardan uzak tutmaya çalışın olduğu kadar.

Ben boşanmaya yönelik tavsiye vermeyeceğim çünkü boşanacağınızı hiç sanmıyorum. Bari bundan sonraki süreçte eşinizin sizi aldatmasını öne sürerek ev işlerinden biraz çekilin. Hoş 13 yıldır yapıyorsunuz bu saatten sonra yapmadığınız her şey göze batacak ama biraz da siz kaygısız olun nolmuş.

Ama lütfen kızlarınızı kendine saygısı olan, bireysel haklarının farkında ve güçlü bireyler olarak yetiştirin. Umarım onların hayatı kurtulur.

Nerden biliyorsun sen boş bol konuşuyorsunuz ? Şu anda hepimizin birden sorumluluğunu alacak durumda değilim sadece onlar için bekliyorum !! Ben kimseden alkış beklemiyorum zaten ama yüreğiniz buz tutmuş kötüleşmiş iyice bunu anladım be.

Teşekkürler be. Birdahaki açıklıyorum ben kimseden ne bi alkış nede başka bilye bekliyorum ,. Yabancı dil biliyorum Almancam var .!! Sanki Türkiye'de kadınlar hemen boşanma kararı alıp boşana biliyormu arkadaşlar ? Çocukların düzeni bozulmasın diye şimdilik böyle olmak zoru da onlar büyüyünce bana baksın benikurtarsın diye yük yükledi yorumu yapan bencil insanlarda vat aranızda malasef !! sadece onlar bana destek ben onlara destek olurum ozman daha rahat olur güç buluruz .. !! Ağzı olan konuşmuyor valla ... Yorumlar daha çok sıktı içimi ... Öyle hemen gidip boşanıyordu. Diyince ev açılmıyor develet geçen sana para bağlamıyor ben günü anlatamıyorum. Bende taktırdım ettim ana çıkmazdayım

Son düzenleme:
Kendi hayatını kendin mahvetmişsin 13 senede insan nasıl dil öğrenmez sürekli çocuklar ve ailesine hizmet etmeye adamışsın kendini sonra Benim hakkıma girdiler diyorsun yahu sen ben bir dil öğreneyim ben de çalışayım bir yardımım olsun diye davranmalıydın. 13 sene boş yere tabi geçer. Şimdi iş gün sahibi olsaydın da nerdee 13 sene öncede çocuk bakıyordun hala çocuk bakıyorsun. Sana tavsiyem çocuğu bırak kvye bir işte çalışmaya başla ancak böyle fark yaratabilirsin

Kendi mezarinizi kendiniz acmissiniz gecmis olsun bu saatten sonra napacaksin ?

Dil biliyorum anlatmadı. Ya hey allahım alaca biliyorum hanım efendi Almancam var

bi ne ara bukadar kötü insanlar olduk be yazık
etme hakkını , hakkını helal etmemek güzel bir şey,sadece hakkını helal etme ,internet kullanmayı bil ,ama hayatını kullanmayı bilme ,semer vuranlara anca hakkını helal etme.tebrikler 2018 in kadını.

iki teyzem de yıurt dışında çocuklu olarak bosandılar
dimdik de ayaktalar
burdaki şartlardan iyi yasıyorlar

çocuklarınj için neden kendini harap ediyorsun
bebek değilller ya
devlet destek vermıyor mu
eşinden de alırsın haklarını
sen de çalısırsın

yaşın kaç?
ve anlattığın şeyler inan annemlerin yasadıgı zamanlardaki şeyler
biz 2018 deyiz
kendi kendine yazık ediyorsun çaresizim diyorsun
insan ne olsa bir yol çare bulur
ben de boşanmış bir bayanım

onu bunu düşünseydim şuanda ikinci mutlu evliliğimi yapmamıs
eski kocamın evde kedi gbi , ev hayvanı gibi yolunu gözlüyor
bana değer vermeyen kocam olacak adamın kıyafetlerını yıkıyor ütülüyor
kaderim d ebu diyor olacaktım
yapmayın allah aşkına

Kadın yüz kere dil biliyorum yazdı hala nasıl dil bilmiyorsun öğrenmedin diyorsunuz. Bence konunu kapattır konu sahibi. Sinirlerini daha fazla bozacağına. Okudukları da yok nasılsa.

iyi ki alıntı yapmışsınız, konu sahibi konusunu düzenleyip tek cümleye çevirmiş.

Allah yardimciniz olsun hic kolay seyler degil.peki sizin aklinizda bir planiniz varmi cocuklar büyugunce ne yapacaksiniz aynen devammi edeceksiniz?eşinizle konustunuzmu bütün dertlerinizi hakliliklarinizi?

Allah yardimciniz olsun hic kolay seyler degil.peki sizin aklinizda bir planiniz varmi cocuklar büyugunce ne yapacaksiniz aynen devammi edeceksiniz?eşinizle konustunuzmu bütün dertlerinizi hakliliklarinizi?
İli teyzen bak onlar ili kişi birbirlerinin destek olmuşlar benim ailemden kimsen yok benim tek sorunum o

İli teyzen bak onlar ili kişi birbirlerinin destek olmuşlar benim ailemden kimsen yok benim tek sorunum o
Tyzemlerın biri baska yerde , diğeri baska yerde

destek olanları yok

kimseye ihtiyacın yok

sen kendi basına bir bireysin zaten

Şu anda önümdeki 3 sene çocukları. Okulunu. En önemli seneleri zorlu bi dönem o dönem bi geçsin benimde Palma'larım var araştırma yaptım ama öyle hemen olacak bişe değil eğer ev de kayınpeder ve kaynana olmasa elimin evi terk etmesini saplar bu evde devam ederim bi şekilde ama o şanım yok benim maalesef onun içim ilk etap sığınma evi orda çocuklar için be kadar sağlıklı bi ortam olur biraz daha sabretmemek Kazım ... İnsanlar bunu anlayamadı sadece benimki geçmişle bi yüzleşme iç dökme bi MEB'i .. Eşimle konuştum ama sürekli bi tartışma ortamı istemiyorum çocuklar için susuluyorsa bi tepki şimdilik beklemedeyim

Tyzemlerın biri baska yerde , diğeri baska yerde

destek olanları yok

kimseye ihtiyacın yok

sen kendi basına bir bireysin zaten
Yalnızlık çok zor yaşamayan bilemez burda olmadı bile yeterli ayda bir kere bile görüşseler yine yeterli psikolojik destek anlatamıyorum ben yada siz anlamıyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…