bugün işten erken geldi bana karşı davranışları iyiydi siniri geçmiş gibi görünüyordu bende ona istinaden bu konuyu uzatma ömür boyu görüşülmeyecek bi mesele deği bu şekilde devam edersek huzurumuz kaçar önümüz bayram vs. dedim ama bi baktım ki adam kaldığı yerden devam ediyor şok oldum hem çok incindim hem de yıprandım ne yapacagımıda bilmiyorumAglama bence daha cok gücsüzlügünü gösteriyor esinin daha sert davranmasina
sebep oluyorsun. Birazcik toparlan ve esine neyin ne oldugunu söyle.
Agzindan cikani kulagi duysun senin ve ailenle ilgili konusurken ve bi karar verirken senide dikkate alsin.
Sana saygisizlik etmesin. Bukadar tepenize cikartmayin su erkekleri. Acayip sinirlendim simdi.
çok sağol üşenmemiş uzun uzun yazmışsın eşime bu olayda ömür boyu görüşülmeyecek bi mesele yok diyorum önce de densizlik yapıyordu gülüp geçiyordum diyor allah şahidim onurunu kıracak yada başka türlü bişey söylememiştir bugüne kadar aksine yavrum diye hitap eder eve gelince önüne ne yemek koyacağını şaşırır sevdiği şeyleri falan yapar demekki yanış yapmış annem diyeyim.benimde üzüldüğüm bozulduğum şeyler oldu ama bırak annesine saygısızlık etmeyi evde konuyu dahi açmamışımdır. annem zaten evime sık gelmezdi ben sık gittiğim için inan 3 4 ayda bir bunu duysa zaten tamamen bitirir olayı.herkesi çağır diyosun arkadaşım ama çağırsam ne olcak o gelmeyecek yine kimsenin ağzının tadı kalmayacak ne kadar eşitiz desek de olamıyoruz maalesef elimden tek gelen benimde onun ailesiyle görüşmemek olurya söylediğimden etkilenmeyin nolur , sadece tüm yorumları okudum da eşinizde hala hatasından utanacıgna gelmesin felan diyomuş ya, bende bu konuda SONUNA KADAR EŞİNİZİ HAKSIZ BULDUM . aklıma şöyle geliyor bu kadar abartıp olayı büyümesinin nedeni olarak : acaba ailenle görüşmeni engellemek mi amacı ???? yani o sadece bahaneydi de, bahane arıyordu da , kadının bi lafını bu kadar kasıtlımı büyütüp ortamı gerdi ve hala inadının arkasında duruyor acaba??? yoksa hiç bi anlam veremedim çok saçma yani, afedersin de sen kim oluyorsunda evime gelmicek diye ortaya çıkıyorsun??? o ev tek onun deil senin de evin yani, sabah gidip akşam gelion ne evinden bahsedion tüm zahmeti çeken kadın eve bakan da geleni ağırlayanda , kadın kızımı besleyemiosn ne biçim erkeksin dememiş , 2. ek işininin başarısızlığından konu açılınca o kadar stresli işlerle uğraşmasında çok geç olmadan bi şansını denesin istemiş ve fikrini söylemiş, o zaman dert yanmasın kendisi de başarsaymışeşimizin ailesi neler neler yapıp abartarak ne laflar sokuyorlar hadleri olmadığı halde surat asıp lafmı sokuyoz ? eve gelemez deyip evde terör mü estiriyoruz 2 trip yapıoz eşimize gönlümüzü alıo tmm yani , yinede saygımızı bozmuoz büyük diye, hep insanlık bizde kalıo o kadar entrikalara rağmen , ben açıkçası annenizde değilde eşinizde art niyet aradım , ona duymuosa da sana saygı duyması lazım, bu konuda sakın boşanma felan düşünme , ama eşine de tmm annem haksızdı deme tepene binmesin , ayaklarını kesmeye çalışıo olabilir, kuzenimin eşi de kv kp leri geldiğinde ya eve çok geç gelir ya tersler çocuğu ya çemkirir onlarda gurur yapıp gitmezler o da kızı tek düşürür dilediği gibi kişner mikrop hiç birimizde sevmioruz o yüzden , ailesininde dibinden ayrılmaz, sırtında kocaman canım anam dövmesiyle , sen anneni ezdirsen sana demicek aman benm için annesinden geçti diye 4 elle yapışmıcak ailesi haksızlık yapınca terslemicek , aksine yüz bulcak , annenlere söyleme gelmesinler dediğini kırılır gelmezler, eşinle de mesafeni koru hatasını anlasınlar ama inatlarına akrabalarını çağır ve ağırla canm , hep ben die bişy yok adı üstünde EŞ YANİ EŞİTSİNİZ.
ya söylediğimden etkilenmeyin nolur , sadece tüm yorumları okudum da eşinizde hala hatasından utanacıgna gelmesin felan diyomuş ya, bende bu konuda SONUNA KADAR EŞİNİZİ HAKSIZ BULDUM . aklıma şöyle geliyor bu kadar abartıp olayı büyümesinin nedeni olarak : acaba ailenle görüşmeni engellemek mi amacı ???? yani o sadece bahaneydi de, bahane arıyordu da , kadının bi lafını bu kadar kasıtlımı büyütüp ortamı gerdi ve hala inadının arkasında duruyor acaba??? yoksa hiç bi anlam veremedim çok saçma yani, afedersin de sen kim oluyorsunda evime gelmicek diye ortaya çıkıyorsun??? o ev tek onun deil senin de evin yani, sabah gidip akşam gelion ne evinden bahsedion tüm zahmeti çeken kadın eve bakan da geleni ağırlayanda , kadın kızımı besleyemiosn ne biçim erkeksin dememiş , 2. ek işininin başarısızlığından konu açılınca o kadar stresli işlerle uğraşmasında çok geç olmadan bi şansını denesin istemiş ve fikrini söylemiş, o zaman dert yanmasın kendisi de başarsaymışeşimizin ailesi neler neler yapıp abartarak ne laflar sokuyorlar hadleri olmadığı halde surat asıp lafmı sokuyoz ? eve gelemez deyip evde terör mü estiriyoruz 2 trip yapıoz eşimize gönlümüzü alıo tmm yani , yinede saygımızı bozmuoz büyük diye, hep insanlık bizde kalıo o kadar entrikalara rağmen , ben açıkçası annenizde değilde eşinizde art niyet aradım , ona duymuosa da sana saygı duyması lazım, bu konuda sakın boşanma felan düşünme , ama eşine de tmm annem haksızdı deme tepene binmesin , ayaklarını kesmeye çalışıo olabilir, kuzenimin eşi de kv kp leri geldiğinde ya eve çok geç gelir ya tersler çocuğu ya çemkirir onlarda gurur yapıp gitmezler o da kızı tek düşürür dilediği gibi kişner mikrop hiç birimizde sevmioruz o yüzden , ailesininde dibinden ayrılmaz, sırtında kocaman canım anam dövmesiyle , sen anneni ezdirsen sana demicek aman benm için annesinden geçti diye 4 elle yapışmıcak ailesi haksızlık yapınca terslemicek , aksine yüz bulcak , annenlere söyleme gelmesinler dediğini kırılır gelmezler, eşinle de mesafeni koru hatasını anlasınlar ama inatlarına akrabalarını çağır ve ağırla canm , hep ben die bişy yok adı üstünde EŞ YANİ EŞİTSİNİZ.
annem gelirse ya geç gelirmiş suratını görmemek çok incindim inan herkese kendi annesi iyidir ama cidden bugüne kadar kötü bi davranışta bulunmadı eşimeAgzina saglik valla. Sanki herseye onlar karar verecek. Artik herkes yerini bilsin 2013 yilindayiz
ve kadinlar artik sahipsiz degiller eskisi gibi. Benim annem olsa babama tmm der otururdu ama artik
devir degisti. Ben olsam yemin ederim esim isten gelene kadar inadima anami oturmaya cagirirdim.
Karsilikli muhabbet eder catir catir catlatirdim onu. Iyiki benim esim böyle biseyler söylemiyor.
Hayat müsterek. Kaynanalar neler neler söylüyorlarda evimizin baskösesinde oturuyorlar valla.
Annelerimizin hic mi konusmaya hakki yok aaaaaa!
bugün işten erken geldi bana karşı davranışları iyiydi siniri geçmiş gibi görünüyordu bende ona istinaden bu konuyu uzatma ömür boyu görüşülmeyecek bi mesele deği bu şekilde devam edersek huzurumuz kaçar önümüz bayram vs. dedim ama bi baktım ki adam kaldığı yerden devam ediyor şok oldum hem çok incindim hem de yıprandım ne yapacagımıda bilmiyorum
huzurumuz kalmaz üstelik bende senin ailenle görüşmem dedim tamam diyor benim için farketmez diyor inan beni çaresi bırakıyor annem onu rencide etmişÜzülme bence dedigim gibi agirligini koymalisin. Aglama artik. Biraz daha güclü oldugunu göster esine.
Huzurumuzu kacirirsan sonuclarina katlanirsin seklinde konus. Inanki erkekler kadinlar olmadan yapamazlar.
Birdaha annem bisey demeyecek gibi seyler söyleme. Annem sadece düsüncesini söyledi insanlarin düsüncelerine
saygi göstermelisin. Koskocaman adam cocuk degil ya. Sende daha sert ol esinin söylediklerine boyun falan bükme.
O büksün boynunu sen o evin disi kususun.
annem halen dün diyor ki iftara çağır çağırmam anne dedim kapattım konuyu daha bilmiyor onunla ömür boyu görüşmek istemediğini.bu akşam eşim yarın annene söyle görüşmek istemediğimi dedi
tmm diyor ama yapamayacağını bildiği için blörf yapıyor bence, hele sen şu bagı bi koparda sonrasında benim ailemi hallederim ben nasılsa bişy olmaz die düşünüo gibi geldi.huzurumuz kalmaz üstelik bende senin ailenle görüşmem dedim tamam diyor benim için farketmez diyor inan beni çaresi bırakıyor annem onu rencide etmiş
amin çook sağol başından bu yana hep yazdın.dediğin gibi konuyu fazla uzattı daha da uzatacağa benziyor bi yandan diyorum ki çekip gideyim ne olacaksa olsun bi yandan da ramazan geçsin diyorum ama inanki ramazanda burnumdan geliyor bu evde ağlayarak oruç açıyorum.aptallaştım ne yapacağımı bilmiyorum bayram da gelmezse sap gibi tek başımamı gidicem ne yapcam millet soracak.bazen diyorum ki ben mi objektif değilim ama buradaki çoğu arkadaşımızda benim gibi düşünüyor.Allah allah ne kadar uzattı eşin bu durumu...
Ne desek minnie hak etmediginiz bir durumu tecrübe ediyorsun...Karar senin arkadasım.Bu durumdan başka sıkıntılarında var anladıgım kadarıyla.Eşin bence narsist,nobran bir kişilik.
Takıldıgı şey incir çekirdegini doldurmaz.Haydi o an alındı ne diye ÖMÜR BOYU GÖRÜŞMEMEK yada ÖZÜR BEKLENTİSİ içine giriyor.
Koca kadın kendisinden neden niçin özür dileyecek anlamadık bunca insan?
Küfür yok,hakaret yok,itham yok,laf sokmak yok ??? sadece masum bir öneri? onun da cevabını yapıştırmış zaten...
Pesss diyorum.Eşin harbiden zor insan.
Bırak şu ramazan bir atlasın.Bayram gelsin.Bakarsın gerçekten iş inada mı bindi yoksa hayatı böyle yokuşa sürerek yaşama sevdasında mı?
Sen üzerine gidip çözüm aradıkça işler sarpa sarıyor.Bir süre bu işi askıya al.
Eşin sana derse annene haber ver gelmesin vs dedim de...geçiştir...
sonra önüne bakarsın.zaten bu gidişle bayram gelince sizin dananın kuyrugu kopacak...
tartışabilmek de bir iletişimdir.kestirip atan adam çok zor...
yarattıkları tek kişilik hükümdarlıkları başlarına dar olsun ...ne diyeyim...
Allah yardımcın olsun...
zaten söyledim ne ailenden kimseyle görüşürüm ne de bu eve gelirler dedim (onun manyaklığı yüzünden geldiğim noktaya bak) dediğin gibi karşısında güçlü olcam ezilmeyeceğim. taviz vermeme eve çağırma konusunda haklısın ama benim ailem zaten çok nadir gelir onda da onun tavrıyla karşılaşıp bu evden giderlersee zaten gelmezler bi dahaahh canm benm ya şuan arada kalmış çıkmazda hissediyorsun dur kendini , biraz güçlü olmalısın öncelikle bence, en azından dene, seni ezik pasif, mutsuz , gördükçe ha dicek açılışı yaptım demekki işe yarıyor dicek her istediğini bu şekilde yapmaya çalışcak, ben senin için söyledim akrabalarını çağır gelsin die, söylememde ki amaç, bi lafla annesinden geçirebildim düşüncesine kapılmasın die, seni yalnız tek düşürmesin die seni düşündüğümden dedim, tavizin ucunu bulunca tepene çıkıolar biraz karşısında dik dur. burnunu dik havaya geldiğinde okadar ilgilenme o gelirse gelmem dediğinde gelmezsen gelme senin çocukça hareketin için annemden vazgeçecek değilim de annem bu eve gelmezse ben senin ailene çok daha kötüsünü yaparım mesajını ver çaktırmadan BENCE.
bence de öyle düşünüyor ama avucunu yalar hep saygılıyım yeri gelir alttan alırım ama ailem zayıf noktam o benim annemle görüşmeyecek ben onunkilerle görüşcem onun huzuru kaçmayacak öyle mi ancak rüyasında görür gerekirse k.valideme açık açık söyleyeceğimtmm diyor ama yapamayacağını bildiği için blörf yapıyor bence, hele sen şu bagı bi koparda sonrasında benim ailemi hallederim ben nasılsa bişy olmaz die düşünüo gibi geldi.
bence kayın validene söyleme , oğluna direkt sen suçlusun oğluuuummm diyen kadın hiç görmedim bide gizliden gaz verir afferim erkek oğluma ağırlığını koy die iyice tepene çıkar , en son noktada iş çığırından çıkarsa o zaman sende ailesiyle görüşme evine gelirlerse aynısını yap , kv ile konuştuğunda derlerki biz ne yaptık oğlum sen anasına küstün die bizi eve bastırmıo bizim suçumuz ne derler üste çıkıp haklıyken haksız duruma düşersin , bide bu olaydan sonra görüşmezse istediği olurda , sen de görüşmeyince ömür boyu öyle gider yok yere kendi senin ailenizle mesafe girer aranıza tadın kaçar mutsuz olursun tad alamazsın eksik hissedersin her olayda sahipsiz görür nasılsa görüşmüoz gelemezler savunamazlar koruyamazlar diye, benim en başından beri söylemek istediğim bu tatlım, EŞİNİN KARŞISINDA ÇOK DİK DUR ALTTAN ALMA VE '''' UMURSAMAZ ''' TAVRINLA ÇÖZERSİN BU OLAYI, BİR DER İKİ DER AFEDERSİN BAKAR Kİ Bİ YERİNE TAKAN YOK KENDİNİ SUSAR OTURUR, O SREÇTEDE AİLENLE GÖRÜŞ TABİ SEN GİT GEL ANNENLERE SÖYLEME KÜSMESİN , AMA EŞİN ANNENDEN VAZGEÇMİCENİ GÖRSÜN Kİ ( HADDİNİ BİLSİN ) ÖYLE KOLAY DEĞİLMİŞ DESİN , eşler bu gibi durumlarda karşısında ezildikçe bakıo tmm dio bu taktik tuttu diyip her yolu öyle çözeceğini sanıp hep öyle davranıo istediğini yaptırmak için, ama karşısında güçlü bi eşle karşılaşınca hep yapamıo aşamayacağım duvarlarda varmış dio canm, güçlü ol o nası davranıosa öyle davran, TAVİZ VERMİCEM ASLA , MSJINI VER MUTLAKA .!!!! allah yardımcın olsun kocana çok gıcık oldm
:) 28 yaşındayım canım.öncelikle allah huzurunu düzenini bozmasıın daim olsun evde huzursuz mutsuz olmak çok zormuş.ben aslında güçlü bi kadınım ama evde huzursuzluk olmasın vs derken işler bu noktaya geldi bundan sonra da bi iyilik beklemiyorum aslına bakarsan ben saygımın seviyeli olmamın mükafatını aldım eşimin gerçek yüzünü de gördüm. dik durucam ama olaylar iyi noktaya gitmeyecek hissediyorum karşımda kin dolu katı narsist bi adam var bu derdi atlatsam başkası çıkar çocuğum olursa onu bile göstermem diyor (kaldı ki çocuğumuz da olmuyor insan allahtan korkar şunu söylerken)ne ben ne ailem bu davranışları hakketmedik.anneme ne söyleyim ne yapayım ben şimdiha şöyle kız, azcık yüreklen cesaret gelsin , ezdirme kendini , güvenini kaybetme, bunları söyleyip akıl veriyorum ama belkide benden büyüksündür evliliğimin başında eşimle hiç yapmadığımız kavgaları ailesi yüzünden yaptık , bende salak gibi oturup oturup ağlıyordum sabahlara kadar , kimseye diyemiorm üzülmesin diye, yeni evlenmişim, gurbetteyim hiç arkadaşım yok , kime nası davrancagımı bilmiorm, adamı gazlayıp üstüme koyuyolar hiç ortada bişy yokken o da puan toplıcam die bana horozlandı bi kaç kez :) şimdi gülüyorum bak halime , bir zırladım iki zırladım bide öyle cahil biri de değilim mesleğim elimde okumuş kültürlüyüm eşimden kalır yanım yok yani, ama bi korkaklık bekarken cin gibiydim evlenince sefilleştim sanki :) neyse sonra bi baktım ben ağlayıp zırladıkça susup alttan aldıkça ailesi tepeme bincek parmağında oynatcak benden küçüğü de büyüğüde tepeme çıkcak, bi kendime geldim onlara hala hiç sesimi çıkarmadım ama eşime karşı gayet dik ve kararlı durdum tabiri caizse yumruğumu masaya vurdum kendi değerimin farkına vardım , şükür yuvam daha huzurlu binlerce kez aileside adam olmasada biraz daha düzeldi sayılır. hep öyle olsaydım bize de neler neler yaparlardı kim bilir. bunu anlatmamın nedeni kendi değerini bil güven gelsin diye, her zaman ailemiz başımızda duramıo arkalarına saklanamıorz ben çok bocaladım tek başıma o kadar insanla nası ugraşcam die ağladım heba oldm olmadı güçlendiler, sen güçlen ki biraz çeki düzen versinler kendilerine !!!!!
evet bile bile meseleyi büyütüyor kanırtıyor. sanki annemin kurduğu cümle bahanesi oldu sanki yoksa bu kadar büyütülecek bi durum hakaret yok.ailemde ben de insanlığımızın bedelini ödüyoruz.hep özverili oldum saygılı oldum bu devirde kimseye bu tarz insani davranışlar yaramıyor bunu anladım.k validem durumu biraz biliyor aslında oğlunun huyunu da annene şimdilik bişey söyleme diyor ona kızdığım nokta bu olayda da yada başka yaşanan olaylarda oğluna doğruyu yanlışı göstermemesi bunun nedeni de benim olgunluğum ve insanlığım bunlara güvenerek nasıl olsa bu kız toparlar halleder diyor ama bittim artık güç kuvvet kalmadı bende hatta geçen telefonda ali bana sonunda istemeden kötü bişey yaptıracak boşanma dilekçesi verdirecekk dedimamin çook sağol başından bu yana hep yazdın.dediğin gibi konuyu fazla uzattı daha da uzatacağa benziyor bi yandan diyorum ki çekip gideyim ne olacaksa olsun bi yandan da ramazan geçsin diyorum ama inanki ramazanda burnumdan geliyor bu evde ağlayarak oruç açıyorum.aptallaştım ne yapacağımı bilmiyorum bayram da gelmezse sap gibi tek başımamı gidicem ne yapcam millet soracak.bazen diyorum ki ben mi objektif değilim ama buradaki çoğu arkadaşımızda benim gibi düşünüyor.
Yok başından beri sag duyulusun--başka yerlerde yazdıgın bir iki yoruma rastladım eşinle geçmişte yaşadıgın bir iki şey ...
Bu bile ne kadar alttan aldıgını anlamama yetti.Ki ben sana sakin ol BOŞANMA kelimesini bu kadar kolay söyleme dedim defalarca...
Ama eşin sanki bile bile kanırtıyor durumu...Kadın alttan alıp evliliğini korudukça bu adamlar kendilerini bir şey sanıyor...Tek degilsin,son degilsin.Ama sana yorum yazan arkadasların arasında da var ; diklenmelisin hayata...
Geçtigin yolların türlüsünden geçtik.Hala da sınanıyoruz.Kadın hem zor hem kolay bu toplumda.
Yalan dolan dedikodu laf taşıma aldatma kıskançlık çekememe gibi hislerin varsa EZEN HAYATI DAR EDEN KADINSIN...
Yok önce İNSANIM diyorsan işte böyle çifte kavuruyor hayat !
**Kayınvalidenle durumu konuşma konusunda diger arkadas haklı.Bilip de bilmezden geliyor iftara misafir alıyor ben aglarken demişsin...Kendin farkındasın zaten.Konu TIRMANIR --ORTAM GERİLİR-SAÇMA SAPAN BİR HAL ALIR---HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞERSİN BU ÇOK ÖNEMLİ...Yoksa zaten gerileceksiniz.Sakin kal ve ikinizin arasında tut...senden sızmasın...Tavır koyacaksan da sadece eşin bilsin.Gidince o açıklasın.Bu bu durumdan ben annesine böyle dedim böyle davranıyorum o da size gelmiyor diye.Olay sana ialeden dönsün...O zaman sende benim sizinle bir sorunum yok yaptıgı haksızlıgı fark etsin diye çabalıyorum der kestirip atarsın...
Allah hepimizden razı olsun sen yazdıgın sürece-- ben gördügüm sürece burdayım canım hep destek verecegim.İstersen özelden de yazabilirsin.Dinlerim:))
Dilerim herşey yoluna girer...Eğilip bükülmeden de olmuyor bu hayat-dellenip diklenmeden de ...
DİK DUR HAYATA KARŞI-EŞİNİN SAÇMA TAVIRLARINA KARŞI....Ve nolur aglama ...O evde yokken agla diyecegim Orucsun dilim varmıyor...
Ağlatanlar utansın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?