amin canım kış boyu bebek için gözyaşı döktüm şimdi de bu çıktı arada yine eşimin yaptıkları vs... ben bu evlilikten tat alamaz oldum.bu arada geçmiş olsun allah sağlıklı evlatlar nasip etsin üzülme hepsi geçer.rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin bize o zaman canm benm, bende 26 yaşındayım ben hamileydim bebeğim karnımda öldüneyse, tatlım benim üzülme nolur rabbime sığın allah kocanın kalbine merhamet versin ben adamı anlayamadım ki derdi neymiş de bu kadar alevleniyor , annen tahminime göre kaderine küser, gururludur , yuvanın tadı kaçmasın der , muhtemelen. kız anneleri çok duyarlı oluyor genelde ama erkek anneleri bi o kadar arsız oluyor bazen , anlamadığım eşin ortada hiç bişy yokken kadına carlayıp laf sokması ve zaman geçiyor vs eve normal geliyor düzelmiş gibi konu açılınca konuyu kapattırmak istemiyor gibi tekrar cozutması , kavga çıkarması? amacı başka ne olabilir diorm ama aklıma dediğim gibi ailenle görüşmeni engellemek için kasıtlı yapmasından başka bişy gelmiyor tatlım, kocan iyilikten mi alıyor kötülükten mi ? az çok huyunu almışsındır canım ona göre davransan ???? ama alltan aldıkçada yüz bulacağı kesin bence, bir an önce senin üste çıkman gerek , o annenden özür dilemeli
annem üzülecek kendini suçlayacak çok iyi biliyorum kadıncağızın arkasından etmediği hakaret kalmadı kendi annesi kaliteliymiş haddini bilirmiş.neyse desin bakalım allah herşeyi görüyor ona sığındım gücüm başka bişeye yetmiyor.kocam iyilikten de kötülükten de anlamıyor o evde huzuru kaçmasın herşey eski düzeninde devam etsin istiyor ama tek farkla annemin adı bile geçmeyecekmiş evde.özür falan dilemez annem özür dilemeliymiş