Eşim ve erkek kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esinizde çıt kırıldım heralde bu ne kibarlık alınganlık, gorusmezse görüşmesin siz görün gidin gelin ziyaretine

Ne kadar yapıcı güzel bir insansınız. Sizi takibe aldım. Aynı şehirde olsak arkadaş olmak isterdim

Bu şekilde gelecek adam orda da huzur vermez ki. Konu sahibi hep diken üstünde olacak. Bence adamın bir sarsılıp kendine gelmesi gerekiyor.

Valla başta eşimde aynıydı, annesi kardeşiyle görüşmesemde umrunda olmaz gibi bir hava veriyordu, biliyordu ki ben herşeyi idare ederim, insanları severim.

Ama düşündüğü gibi olmadı, pat diye kestim arayıp sormayı. Sonra önemsemiyor gibi davrandı ama baktı ki olmuyor söyledi ne oldu falan diye. Elbette iyi bir payladım. Sen ne yapıyorsan onu yapıyorum, artık seni örnek alıyorum dedim.

Tabi anladı falan ama iş işten geçti. Şuan tamamen kestim ilişkimi. Oğlum halasız kalırsa pek birşey kaybetmez. Ama insana cebine ve diplomasına göre değer veren, karısı için herhangi birşeyi tolere edemeyen bencil bir baba ile çok şey kaybeder. Bu yüzden sürünene kadar iddiamda sabitim.

Yürü be çekirgem kim tutar seni

Bu şekilde gelecek adam orda da huzur vermez ki. Konu sahibi hep diken üstünde olacak. Bence adamın bir sarsılıp kendine gelmesi gerekiyor.
Keşke gelse kendine ama bu yapıda insanları biliyorum. Sert çıkarak ya da gerçekleri yüzüne çarparak asla ikna olmuyorlar. Konu sahibi bayramda ailesini ziyarete yalnız gitse hem açıklama yapamayacak hem aileyle ilişkiler daha da gerilecek. Şİmdilik böyle ilerlerse zaman içinde erkek kardeşin sadece sevgisini biraz samimi gösterdiğini kendisi de farkedecek bence. Bayram günleri kadınlar kulübünde de çevremde de kaç kadın saatlerce ağlayıp gözünün yaşını silip ziyarete gidiyor ve ailesine hiçbirşey çaktırmıyor bir bilseniz Keşke azıcık daha az egolu ve sabırlı olsa konu sahibinin eşi ama değil işte. Hele bi bayram geçsin tekrar gündeme getirirler o zaman belki daha sert girilebilir

Son düzenleme:
Kanla olsunlar istemiyorum ya da devamlı gorussunler de değil. En azından bayramda sorun etmesin. Bayramda nasıl ayrı olunabilir ki ?

Şöyle düşünün siz bu insanları öyle böyle zorla görüştüreceksiniz pekala yarın bir gün eşinizinde ters bir tarafına denk gelse, kardeşinizi kırsa iyi mi olacak ? Böyle durumlara düşmektense mesafeli olmak daha iyi değil midir. İyi açıdan bakın.

Benim küçük kardeşim de aynıdır kardeşim bı tık fazkadir hatta ,onun gibi olsa ne yapacaktı acaba sakacinin tekidir eşime neler yapar adam gikini bile çıkarmaz güler geçer hep,sizinki gibi olsa gicikligina ya herşeyi yapardı yada adam yerine koymazdi,
Bence kardesiniz aileden kardeşi gibi görüyor samimi davranıyor söyleyin bence idare etsin sogutmasin insanları kendinden,

Siz tam kvmlik bir gelinmissinizzNeyse ki sizi hic taniyamayacak bosuna oturupp aglamayacak

Inanin egitim seviyesi bir yerde ciddi onemli.Esimin kardesleri okumamis benimkiler okumus(muhendis degiller) inanilmaz fark varr.Asla kucumseme degil niyetim belki de denk gelmistir bilmiom

KudrAlobar geçen bir arkadaşın eşide mühendis adam işinde yükselmiş nasıl bilmiyorum ama vay efendim kızın ailesi niye tebrik etmemiş
çok afedersiniz ama ay g*tüm ya ne oldu tebrik etmemişlerse geri mi çekmişler terfisini te allahım.

beni oturduğum yerde hanfendi çizgimden ediyorlar ya

Eşin piskopat mı ya?
Ne demek kardeşinin kocasından kıskanır normal bir hatır sormaya laf verme der
Ayıp ya
Konuşmasını biliyormuş hadi ordan
Üniversite mezunuymuş Allahım ya
Nasıl insanlar bunlar
Kardeşinde sorun yok
Sen evliliğim bozulmasın diye kimseyle görüşme
İkiniz oturun evinizde
Milletin ağzına laf vermeyin
En sinir olduğum tip
Bütün dünya onun karısının peşinde
zaten

Aile benim kırmızı çizgim sanırım o yüzden bu tip konularda alttan almayı doğru bulmuyorum ben. Bir abim var, benim abime böyle davranacak adamın egosunu kıvırıp burnuna sokarım.

Eşimle 8 senelik evliliğimizde 2 kez kavga ettik ciddi bir şekilde. biri benim de normal şartlarda çok haz etmediğim, nadiren bir araya geldiğimiz bir kuzenim hakkında ileri geri konuşması sebebiyleydi. Yeni evli olduğumuz dönemdi ve o olayda tavrımı net gördüğü için ayağını denk aldı. Haksızsan alttan alırsın ya da önemli bir konu değilse tolere edebileceksen alttan alırsın ama aksi halde ı ıh. Ben yapamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…