- 22 Mayıs 2020
- 1.401
- 2.069
- 48
- 39
- Konu Sahibi Mandalinakolik
-
İşte bilmiyorum ne kadar mühendis tanidiysam sosyal arızalı ...çok afedersiniz ama ay g*tüm ya ne oldu tebrik etmemişlerse geri mi çekmişler terfisini te allahım.
beni oturduğum yerde hanfendi çizgimden ediyorlar ya
Mandalinacım Kocan Hangi güzide üniversitemizden mezun olmuş merak ettim söyler misin?
çok afedersiniz ama ay g*tüm ya ne oldu tebrik etmemişlerse geri mi çekmişler terfisini te allahım.
beni oturduğum yerde hanfendi çizgimden ediyorlar ya
Tam tersi, asıl kendileri eski köylüler ondan bu ego. Adım gibi eminim konu sahibinin de kardeşi ekonomik olarak çok iyi durumda değil. Şöyle bol paralı zengin olsaydı gör bak nasıl kıymetli olurdu.Hayatında ilk defa mı bu tarz konuşan birini görmüş hayırdır yani saraylarda mı yetişmiş? Hiç halk görmemiş mi? Boyle halk diliyle veya varoş diye tabir ettiğimiz ya da ne bileyim daha altkültür tarzı konuşma tarzını hiç duymamış hiç muhatap olmamış mı? Bi sizin kardeşinize mi takılmış? Ne demek o orda olursa gitmem? Sen gelmezsen gelme ben gideceğim o benim ailem, gidince de abimden hoşlanmıyormuş gelmedi derim diyemedin mi
Benim arkadaşımın akrabası. Çok saygılı bir çocuk diye anlattı biz de tanıştık .Ben de veterinerim. Ama çocuklarım olunca işi bıraktım. Saygılı dedi ama kimseyi beğenmez demedi arkadaş. Inanın evlenene kadar da anlamadım böyle davranacağını.ben mandalina ile nerede tanıştığını ve kendisinin eğitim durumunu da merak ettim
mandalinakolik şahsını tanımam, sana bir garezim de yok ama cidden bu tipleri nereden buluyorsunuz
Siz nasılsınız daha iyisiniz gibiBana çok samimi geldi erkek kardeşiniz nedenseEşiniz burnundan kıl aldırmayan bir tip sanırım. Hem önce tatile değil ziyarete gittiğini kabul etsin.
Ben bu tarz konularda empati taraftarıyım. Benden ufak bir görümcem olsaydı bana bu tarz konuşmalarından rahatsız olurdum ve belki görüşmek de istemezdim. Mevzu eş hatrı, idare etmek falan değil. Hoşlanmadığım üslupta konuşulmasını eşimin ailesinden biri diye idare etmek zorunda değilim. Eşim de bana karşılığında idare et falan deseydi o da gözümden düşerdi. Aynı şekilde siz de eşinizin ailesini idare etmek zorunda değilsiniz. Bence kadınların yaptığı en büyük yanlış budur.
Benim arkadaşımın akrabası. Çok saygılı bir çocuk diye anlattı biz de tanıştık .Ben de veterinerim. Ama çocuklarım olunca işi bıraktım. Saygılı dedi ama kimseyi beğenmez demedi arkadaş. Inanın evlenene kadar da anlamadım böyle davranacağını.
Yalnız bu süper tespit. Gerçekten doğru adam ev taşıma işleri yapıyor.Tam tersi, asıl kendileri eski köylüler ondan bu ego. Adım gibi eminim konu sahibinin de kardeşi ekonomik olarak çok iyi durumda değil. Şöyle bol paralı zengin olsaydı gör bak nasıl kıymetli olurdu.
İdare etmek zorunda değil ki? Fakat 35 yaşında MÖHENDİSSS olabilmiş yeterliliğe sahip olan Beyimiz kendisi gidip Eşinin erkek kardeşine ben bu usluptan rahatsız oluyorum diyebilir ama MÖHENDİS beyimiz Eşine baskı uyguluyor eğer o ordaysa gitmicem diyerek kadını zor durumda bırakıyor. Tipik Ezik insan modeli kimin gücü kime yeterse kafasında böyleleri ve Eşine gücü yettiği için onu darlıyor...Ben bu tarz konularda empati taraftarıyım. Benden ufak bir görümcem olsaydı bana bu tarz konuşmalarından rahatsız olurdum ve belki görüşmek de istemezdim. Mevzu eş hatrı, idare etmek falan değil. Hoşlanmadığım üslupta konuşulmasını eşimin ailesinden biri diye idare etmek zorunda değilim. Eşim de bana karşılığında idare et falan deseydi o da gözümden düşerdi. Aynı şekilde siz de eşinizin ailesini idare etmek zorunda değilsiniz. Bence kadınların yaptığı en büyük yanlış budur.
Benim arkadaşımın akrabası. Çok saygılı bir çocuk diye anlattı biz de tanıştık .Ben de veterinerim. Ama çocuklarım olunca işi bıraktım. Saygılı dedi ama kimseyi beğenmez demedi arkadaş. Inanın evlenene kadar da anlamadım böyle davranacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?