- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.589
- 158
- 36
- Konu Sahibi Matmazell9896e200
-
Aslında sevgi sandıgınız şey alışkanlıktan ibarettir. Her zaman kaçan kovalanır. Geri çekilin uzak durun. Madem herşeye rağmen affedip seveceksiniz bi süre uzak durun. Başka erkeklerle takılmadan sosyalleşin ve bunu gözüne sokun. Hatta saçınızı vs değiştirin. Aradıgında açmayın mesjlara cvp vermeyin... siz kendinize değer verirseniz oda size değer vermeye başlarMerhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?
Adam seni dövüyor... Bırakıp gidiyor... Aramıyor sormuyor... Annen başkasını bulmuştur diyor... Adamı sana döndürmek için mi akıl vereyim... Yoo iyi böyle. Umarım dönmez.Merhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?
Merhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?
Birsey söyleyeceğim bir tane gerizekali bana bunu soylemisti anadolu erkegi (yanlış anlasilmasin anadolu erkegi olmak eksi bi özelik degilfir tani ama yobaz) zaten anadolu lu degil. Igrenc kiskanc ve kendi ailesinin önünde karısını kucuk dusuren bir kocasi var. Cocuklari olmuyor. Tup bebek yapacaklardı suan görüşmüyorum bana demisti.ki cocuk olunca değişir. Hakikaten boyle bir zihniyet var mi neden bir erkek cocuk olunca degisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?