Eşim ve ilişkimiz??

Yolda kızlar durup kocanıza öpücük atıyor he? Teallam... Ismini haykırıp yerlerde de sürünüyorlar mı?

Aslında sevgi sandıgınız şey alışkanlıktan ibarettir. Her zaman kaçan kovalanır. Geri çekilin uzak durun. Madem herşeye rağmen affedip seveceksiniz bi süre uzak durun. Başka erkeklerle takılmadan sosyalleşin ve bunu gözüne sokun. Hatta saçınızı vs değiştirin. Aradıgında açmayın mesjlara cvp vermeyin... siz kendinize değer verirseniz oda size değer vermeye başlar

Adam seni dövüyor... Bırakıp gidiyor... Aramıyor sormuyor... Annen başkasını bulmuştur diyor... Adamı sana döndürmek için mi akıl vereyim... Yoo iyi böyle. Umarım dönmez.

Konunun gerçek olduğunu varsayarak:

Vallahi billahi artık sizin gibi kadınlar için üzülmüyorum. Siz kendinize değer vermiyorsanız hiçkimse vermez. Kaç yıldır bağırıp duruyoruz kadına şiddet vs vs diye. Yıl olmuş 2018 hâla böyle akılsız kadınlar var. Kaşınıyosunuz ya

Polise sikayet edin arabam calindi diye.

Bence sizin sormak istediğiniz şey adamı nasıl döndürürüm geri. Yani sevginizin nedeni yakışıklı olması mı? Yediğiniz dayaklar, uğradığınız hakaretler hiç mi onurunuzu kırmıyor ya da sevginizi azaltmıyor. Başka bir tarafınız kırılmadan yolunuza bakın.

Şimdi bir şey soracam.
Kendinizi mi daha çok seviyorsunuz bu adamı mı?
Peki doğacak çocuğunuzu mu bu adamı mı?
İster yakışıklı olsun ister manken ister peşinden koşulan oyuncu bilmem ne dünyanın en yakışıklısı ve kalan tek erkeği olsa ne yazar kafa yapısı ortada.
Tekrar soruyorum kendinizi mi daha çok seviyorsunuz yoksa size zerre saygısı olmayan sizi ayak altı eden egosu yüksek bu adamı mı?

Siz hem dayak yiyorsunuz.hemde seviyorum diyorsunuz.kusura bakmayın .Allahtan belanizimi istiyorsunuz.böyle biriyle ne evlenir .nede yaşanır. Siz hata yapıp evlenmissiniz.şimdi dua edeceğinize kalkıp aramıyor diyorsunuz.Rabbim yardim etsin ne diyin .sözün bittiği yerdeyim .

Aniden Beyin nakli gerçekleşiyor,
çocuk sahibi olan adamcıklara...
:)) O yüzden öyle demeyin lütfen...

Çocuk sahibi olunca değişirler

demek ki güzel/yakışıklı olmakla olmuyomuş. önemli olan iç güzelliğimiş.

kara kaşına kara gözüne mi böyle davranıyosunuz? boşayın gitsin.

Vallahi pes,bu igrenç insanı hala nasıl seviyorsun.yakısıklı falan diye de hala anlatmısın,vallahi pes,bizleri küçük düşürende hemcinslerimiz,sana diyecek bişey yok,ara eşini özür dile seni cok seviyorum de tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…