Eşim ve ilişkimiz??

Aramıyorum sormuyorum zaten mutluyum edalarımdayım ama seviyorum ama affedemiyorum

Soğudum tabi ama ondan başkasını sevemem onunla olmak istemiyorum ama başkasına yar olmasını veya beni sevmediğini bilmek iatemiyorum

Böyle dediğinizde yeminle kendimden soğuyorum haklisiniz

Biz degil Allah sana akil fikir versin.
Adam burnunu kirmis hala seviyorum diyosun

Şaka gibisiniz.
Umarım hamilelik hormonlarınız yüzünden saçmalıyorsunuzdur.Ağzımı burnumu kırsın,beni hep dövsün ama o çok yakışıklı hep benim olsun kafası sizinkisi başka bir şey değil.Tipini de abarttığınıza eminim,fırlamanın tekidir.Bazı kadınlar da çok sever böyle cinsleri.

Yeni üye? Hmm KK konularını okuyup okuyup ortaya karışık bir çerez tabağı koymuş. Pek inandırıcı gelmedi. Bizımla deyılsın.

ispatlarında dışarı ciirigimuzdagozler onun üstünde foz kırpışmazlar felen
Ve an itibarı ile bu işkenceye daha fazla dayanamayan Türk Dil Kurumu intihar etti )
ne anlatıyorsunuz kuzum?
Evet anlıyorum felen diyeceğim ama anladığım felende yok :))

Son düzenleme:
Şaka olduğunu düşünmek istiyorum bu kadarda olmaz herhalde.
Yada kocanız burnunuzu kırarken kafayada geldi herhalde sağlıklı düşünemiyorsun
Seviyosan git yalvar o zaman yahu, bi daha ağzımı burnumu kır diye ne diyelim.
Kendine gel hayır hasenat dağıt sağ sağlim kurtuldum diye bence

Uzun boylu yakışıklı esmer kızlar intihar ediyor deyince aklıma Tarık Akan geldi bir de Adile Naşit'in 'Elektrikçimm elektrikçim' sözleri

Gelir yakışıklı kocan bir daha döver bir şey olmaz nasıl olsa maalesef ki seviyorsun bu devirde nerde bulacaksın böyle yakışıklı kocayı sakın kaçırma ne yaparsa yap affet

Burnunu kırdı üstüne hamile halinle dövdü neyini seviyorsun bu adamın? Kaşla, gözle olmuyor bu işler çocuğuna eşine sahip çıkmayacak bi adam belli . Kendi yolunu cizmelisin bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…