- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Matmazell9896e200
-
Ahahahahahhahahahhahahaha erkeklere fazla anlam yükleyip fazla değer veriyorlar onlar olmadan yasayamazlar sanki.. ekmek gibi.. tuz gibiAniden Beyin nakli gerçekleşiyor,
çocuk sahibi olan adamcıklara...
:)) O yüzden öyle demeyin lütfen...
Çocuk sahibi olunca değişirler
HahahaÇocuk adam düzeltme aracı mi bilmiyorum ki.
Şanssız bir çocuk ne diyim.
Sen bizle dalga geciyorsun arkadas.Adam yakisikli olsa ne fayda?karakter yok karakter.size pes diyorumDalga geçmeyin kirpiklerinden sakallarına kadar düzgün biri ama ne fayda eskisi gibi bakamiyorum
çok yakışıklı ama hepiniz de bir acayipsinizMerhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?
adam adam değil dayak yediğin halde sevmende abes. bence sen onu sevmiyor egonla kavga halindesin başkalarına gitmiştir kesin sende bunu bile bile birlikteysen elde edememe hırsı vardır böyle sevgi olmazMerhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?
Bence senin ki sevgi değil sadece alışkanlık madem hamilesin bebeğini düşün onun doğduğu an emin ol başka kimseyi dert etmeyeceksin
Bilim kurgu derken?Fake konu yazarken felen daha yaratıcı olmalısınız. Bı daha üyelik alıp sallamasyon usulü konu açtığınızda felen dikkate alın diye diyorum. Zira konunuz bilimkurgu olmus felen:)
Babalik yapabilir de ne kadar güvenirim bilmiyorumYa insan aşkından ölse hamileliğinin 4. Ayında hamile kalmaz. Insanlar biraz tanır birbirini .
Ne olacak o bebek şimdi .
Siz babalık yapacağına inanıyor musunuz
ayrıldığı sevgilileri bilek milek kesiyormuş öldürürüm kendimi diyormuş ispatlarında dışarı ciirigimuzdagozler onun üstünde foz kırpışmazlar felenKonulara fake yazanlara ayar oluyorum ama siz cidden fake *felen*misiniz acaba
Kızlar uğruna intihar ediyormuşta sokağa çıktığında öpüyorlarmışta felennnn filennn hhahhaha :)
Haklisiniz normal değilim bencedeBen size saka olsun diye psikologa gidin diye yazmadim. Bu adamla beraber olabilmek icin siddeti bi taraftan kabul etmeniz sizde ciddi sekilde bir Problem oldugunu gösterir. Ve inanin ben bunu yargilamadan söylüyorum. Sizi döverkwn bebegibize zarar verebilirdi. Kendiniz icin yapmiyorsaniz bile bebeginiz icin destek almaya gidin.
Ne bilim ameliyatlık etti beni ama sonradan duzeldigimde unutuyorum yumusuyorumBirde ne yapayım diyor tövbe tövbe yaa. Şakamısın sen. Adam hamileyken dövüyor ama çok yakışıklı hala seviyosun. Git yalvar o zaman ne diyelim istiyosun.
Burnun kırılsın bak gör kan nasil geliyoryedik biz de 2 kova kanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?