- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
daha önce tartışmalarımız oldu kendisiyle o yüzden muhatap olmuyorum artık ama sürekli beni zorluyor
bu mantıkla bakmak doğru gelmiyor bana çünkü çocuk değil koca adam sancısı heyecaımı kaldı . insan biraz yeni evlilere huzur ve fırsat verir
ah ah
Ya altı üstü doğum günü. Her bişeylere amma da mana yüklenir olmuş. Biz mi garibiz (35 yasindayim), yeni nesil gelinler mi? É sizin de evladınız olacak. Bırakın ailesi de oluversin kutlamada. Aile zenginliktir. Çok isterseniz 1 gün önce kutlayin. Bir annenin masum bir isteğini kırıp, daha şimdiden yüz göz olmayın kavinvalide ile. Evlilik idare etme sanatidir. Şimdiden pratik yapmaya başlayın.
12 yıllık evli 2 cocuk annesi biri olarak konusuyorum. 2 günlük dünya. İnanın bu meseleyi dert bellemeye değmez.
eee daha ne yapmalılar,gene aynısını istiyor kadın.yok canım kendi içlerinde öyle bi pasta keserlermiş o kadar
Canım, doğum günü ailecek kutlanır. Doğuran da annesi zaten. Evlilik yıldönümünüz ikinize özeldir. Bunda kırılacak bir şey yok. Doğum günü kutlamasına ailesini çağırmayı düşünmediğin için hatalı olan sensin. Bu tavrını düzelt bence. Onlar geldiğinde çok güzel ağırla ki seninde hatanı anlamış olduğunu anlayıp bundan sebep sana kırılmasınlar. Herkes gittikten sonra, sen kendin özel bir şeyler yapabilirsin. Haksız yere tatsızlık çıkarmışsın, bu durumu düzeltmelisin.selam kızlar,
3 aylık evliyim bu hafta sonu eşimin doğum günü. bende evlendikten sonraki ilk doğum günü diye baya özendim evde sürpriz hazırlamak için bir sürü şey sipariş ettim herşeyi hazırladım yani.
fakat eşimin annesi bana 'biz plan yaptık X e hediyesini de aldık o akşam pastayı alır geliriz hep birlikte kutlarız ' dedi
ben tabi şok oldum ama gayet sakin şekilde ' ama ben plan yapmıştım bir önceki yada sonraki gün hep birlikte kutlasak olmaz mı ' dedim.
bana ne dese beğenirsiniz ' merak etme biz çok oturmayız , doğum günü başbaşa kutlanmaz yıldönümünüzü başbaşa kutlarsınız , ayrıca asıl doğum günü o gün neden önceki yada sonraki gün kutlayayım kı ' dedi
bende kalakaldım yani açıkça plan yaptığımı söylememe rağmen hiç anlayış göstermedi . şimdi hevesim gitti hiç bişey yapasım gelmiyor .çok sinir oldum kızlar ne yapsam nasıl davransam
selam kızlar,
3 aylık evliyim bu hafta sonu eşimin doğum günü. bende evlendikten sonraki ilk doğum günü diye baya özendim evde sürpriz hazırlamak için bir sürü şey sipariş ettim herşeyi hazırladım yani.
fakat eşimin annesi bana 'biz plan yaptık X e hediyesini de aldık o akşam pastayı alır geliriz hep birlikte kutlarız ' dedi
ben tabi şok oldum ama gayet sakin şekilde ' ama ben plan yapmıştım bir önceki yada sonraki gün hep birlikte kutlasak olmaz mı ' dedim.
bana ne dese beğenirsiniz ' merak etme biz çok oturmayız , doğum günü başbaşa kutlanmaz yıldönümünüzü başbaşa kutlarsınız , ayrıca asıl doğum günü o gün neden önceki yada sonraki gün kutlayayım kı ' dedi
bende kalakaldım yani açıkça plan yaptığımı söylememe rağmen hiç anlayış göstermedi . şimdi hevesim gitti hiç bişey yapasım gelmiyor .çok sinir oldum kızlar ne yapsam nasıl davransam
aynen evine çağırsa neyse direk geleceğiz demesi çok tuhafıma gittiDoğum gününü o gün kutlamak istemesini anlarım da gelmelerini istemediğinizi indirekt olarak söylediğiniz halde illa evinize geleceğiz demesi çok korkutucu.
Çok istiyorsa kendi evine çağırsaydı. Siz programınız dışında olan bir şekilde bir de onları emrivakiyle ağırlamak zorunda mısınız? "Öncesinde bize 10 dk uğrasanız olur mu? Hem senin sürprizin de bozulmamış olur kızım" dese iyi niyetli olduğunu düşünürdüm.
Bence eşinizin yanında telefon açıp, "yapacağım sürprizle ilgili sorular sorunca sizin geleceğinizi söylemek zorunda kaldım. Madem o gün beraber olmak istiyorsunuz, biz size geleceğiz. Az oturup, kalkıp benim planımı da yapacağız" deyin.
Bunun üzerine hala size geleceğiz diye diretirse iyi niyetli olmadığı çok bariz belli olmuş olur. Gelecek yıl da dışarıda program hazırlarsınız, isterlerse öncesinde veya sonrasında kendi evlerinde program yapsınlar.
aynen öyle ve bunca ısrarlarından sonra eşiminde yumuşayıp gelsinler artık napalım demesi iyice beni delirttiBen sizi hakli buldum. Yeni evlisiniz ve boyle birsey istemeniz gayet dogal.
Zaten annesiyle yillarca kutlamislardir.
O zaman esinize tavrinizi koyun. Supriz falan da yapmayin. Geldiklerinde de gayet soguk davranin. Hatta ben olsam.isim var deyip disari cikarim.
Insan yeni evlilere biraz firsat vermeli. Neticede ilk defa kutlayacaksiniz.
Oyle anlayissiz kv deye sizde boyle tepki verin.
aynen evine çağırsa neyse direk geleceğiz demesi çok tuhafıma gitti
hala sinirlerim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?