- 30 Ekim 2018
- 1.458
- 4.434
- 133
- Konu Sahibi Lalalala1234
15 yıllık evliyiz ve 3 çocuğumuz var. Ufak tefek şeylerden sürekli tartışıyoruz. Eşimi sevsem de evliliği iz istediğim gibi değil. Çünkü bu küçük tartışmalar sonunda kalbim çok kırıldı. Birbirimize olan saygımızı kaybettik. Ayrıca çocuklarımız da etkileniyor tabi ki. Ben hep niyet ediyorum bir daha şöyle davranacağım daha hoşgörülü olacağım cevap vermeyeceğim diye ama olmuyor. Bütün bunlar tabi ki bende cinsel anlamda da isteksizliğe neden oluyor. Bir süre kendimi zorlayıp istediği gibi olsam da, yine de içimden gelmediği ve yorulduğum için olmuyor. Bu durumda yeni tartışmaları getiriyor. Şimdi eşim de sürekli hakkını helal etmediğini vs söylüyor. Ama bi şekilde bu isteksizlik bence hep aramızdaki sorunların sonucu. Ona diyorum ki madem çok isteyen sensin o zaman ona göre davran. İstediğinin olmasını istiyorsan sıkıntı çıkarma. Ama yok. Sürekli bir laf vurma, garip haller. Bir şey söylerim yarım ağız cevap verir, işle ilgili bir şey sorarım sorduğuma pişman eder, şöyle yapmalıydın böyle yapmalıydın diye. Sohbetimiz yok. Bir şeyi anlamazsan aptalmışsın gibi anlatır yavaş yavaş konuşarak ki, bu insanı irite eder. Sanki onun yanında kendimi çok aptal ve hiçbir şeyi anlamayan bir insan gibi hissederim. Halbuki iş ve okulda çok başarılı olmama rağmen. Çocuklara da aynı tavırla yaklaştığından onlarda da tepki oluşuyor. Ama eşim bunun benim müdahalelerim sonucunda olduğunu söylüyor.
Önceki gün işyerinde bir veda yemeğinde (işyeri de yönetici pozisyonundayım) bana teşekkür ettiler, sorunları ile ilgilendiğini işimi iyi yaptığımı ve yanıma geldiklerinde her zaman bir sonuç aldıklarını söylediler. Bu beni çok mutlu etti. Bunu eşime anlattım. Çom mutlu oldum dedim. O gün sürekli bana "Eşin umurunda değil ama içindeki insanların her dediğini yap" "zaten benim dışındaki herkes önemli" gibi sözler söyledi. Bu da beni çok kızdırdı fakat bir şey demedim. Sonra gece de benden güler yüz ve ilgi istiyor.
Yani hep böyle oluyor. Ben ne kadar artık daha dikkatli olacağım onun isteklerini dikkate alacağım desem de sorun çıkıyor ve içimden gelmiyor
Bunu nasıl aşabilirim nasıl daha istekli biri olabilirim bilmiyorum.
Önceki gün işyerinde bir veda yemeğinde (işyeri de yönetici pozisyonundayım) bana teşekkür ettiler, sorunları ile ilgilendiğini işimi iyi yaptığımı ve yanıma geldiklerinde her zaman bir sonuç aldıklarını söylediler. Bu beni çok mutlu etti. Bunu eşime anlattım. Çom mutlu oldum dedim. O gün sürekli bana "Eşin umurunda değil ama içindeki insanların her dediğini yap" "zaten benim dışındaki herkes önemli" gibi sözler söyledi. Bu da beni çok kızdırdı fakat bir şey demedim. Sonra gece de benden güler yüz ve ilgi istiyor.
Yani hep böyle oluyor. Ben ne kadar artık daha dikkatli olacağım onun isteklerini dikkate alacağım desem de sorun çıkıyor ve içimden gelmiyor