Eşim yanlış anladı

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.543
617
73
34
Merhaba iyi günler deprem bölgesinde çalışıyorum göreve çağrıldım.pansiyon ayarlandı eşimle kalıyorduk. Eşimde başka yerde görevliydi ve eşim de bir hafta sonra göreve çağrıldı.(ilçe)Ben de sen aşkım sizinkilerin yaninda kal ordan gidiş geliş yap ben t3k başıma kalayım dedim seviyorum zaten tek kalmayı burdan zaten uzak dedim .ordan git dedim yalnız olduğum zamanları özlüyorum dedim .eşim ilk bir şey demedi ama alınmış gönlünü aldım ama eşim hep yanımda olmayı istiyor , Ben de biraz kafama göre dinginlik istiyorum .Kaldığım pansiyonda erkekleri de kıskanıyor aslında belli etmiyor ama evliyim kimse yanaşmaz diyorum içine kurt düşüyor galiba .kıskanç değildi son zamanlarda arttı niye olabilir .Kiyafet olarak karışmaz asla ama böyle içinde bir kurt var gibi hissediyorum. Niye olabilir ki ve benim gibi arada yalnız olmayı sevenler var mı ben mi farklıyım

Arada yalnız kalmak kafa dinlemek iyidir, insan bir huzur bulur gibi olur fakat eşine bunu nasıl söylediğin çok önemli.

Konuya genel olarak yorumum, aranızda öncesinde bir kırgınlık ve güven sorunu varmış ki söyledikleriniz veya bulunduğunuz ortam bunun alevlenmesine sebep olmuş gibi geldi.

Kurdugunuz cumle, eşler tarafından yanlıs anlasılmaya musait derecede

Ben de yalnız olmayı seviyorum. Ama çok ısrarcı olmayın. Eşim beni pansiyonda tek bırakmak istemez. Evinizde olsanız bence sorun çıkarmazdı

herkesin yalnız kalmaya ihtiyacı olabilir de sizin kurduğunuz cümlede ki "yalnız olduğum zamanları özlüyorum" vs biraz gereksiz ayrıntı olmuş bence. "senin için daha yakın, daha iyi olabilir ailende kalman" deyip kendi kararına bırakabilirdiniz. biraz kovar gibi olmuş sizinki sanki

Yanimda kalma ailenin yanina git ve ordan git gel kafami dinleyecegim yalnizlik özledim diyen eşimle kafamda boşanma aşamasina girerdim ben olsam. İşin sonu da oraya varirdi.

Ben kalabalik olmayan ailede tek cocuk buyudum. Yeni evliyken yalniz kalma ihtiyacim oluyordu ama kisa zamanda geçti, eşim yanimda degilken canim sıkılıyor ama bu demek degil ki devamli birbirimizin tepesinde duruyoruz kafasini şişiriyoruz. Bilemedim.

Bende olsam yanlış anlardım. Iyı etmişsin ama bır bayan olarak gurur duydum. Hep onlar kadınları kudurtuyo böle kudurtan kadınlara bayılıorum

Aslında asıl sorun benim evliliği içselleştirmemem galiba bekar gibi olmak istiyorum biraz ondan kaynaklı sanırım .

Bu durumda: eşiniz, sizi yanlış anlamamış demektir. Siz, asıl duygu ve düşüncelerinizi paylaşmışsınız. Eşiniz tepki verince de; kaybetme korkusu düşmüş içinize.

Evliyken bekar gibi olamazsınız; bekar olmak istiyorsanız, bu durumda izlemeniz gereken yol farklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…