- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Tam olarak kendinizi evliliğe hazır hissetmeden neden evlendiniz?Bu konuda eşim çok ısrar etti ve bir şekilde ikna etti yani ben biraz zamana yayalım istiyordum ama çok istedi benim bu evlilikle ilgili duygularımı da biliyordu
Hımm daha çok yeni, yinede evlilikten tam emin olmadan böyle
İşte bilmiyorum bu konuda aşık olduğum için galiba. Eşimde biliyordu evliliğe hazır olmadığımi ama o ikna etti ben geciktirmeye çalıştıkça o acele etti sonuçta da böyle şeyler olabiliyor.uyumluyuz evlilgikizde başıboş gibi davranmıyorum ama yine de evli olmaya alışamadım sankiTam olarak kendinizi evliliğe hazır hissetmeden neden evlendiniz?
İstediği kadar ısrar etsin, zorla nikah salonuna götürmemiş sonuçta..
Balayına tek gitmedin inşAslında asıl sorun benim evliliği içselleştirmemem galiba bekar gibi olmak istiyorum biraz ondan kaynaklı sanırım .
O vakit, zaman verin kendinize alışma süreci için.İşte bilmiyorum bu konuda aşık olduğum için galiba. Eşimde biliyordu evliliğe hazır olmadığımi ama o ikna etti ben geciktirmeye çalıştıkça o acele etti sonuçta da böyle şeyler olabiliyor.uyumluyuz evlilgikizde başıboş gibi davranmıyorum ama yine de evli olmaya alışamadım sanki
Yüzde yüz haklı ne demek ayrı kalalım.Bana bunu eşim dese bir hafta en az trip atarım.Merhaba iyi günler deprem bölgesinde çalışıyorum göreve çağrıldım.pansiyon ayarlandı eşimle kalıyorduk. Eşimde başka yerde görevliydi ve eşim de bir hafta sonra göreve çağrıldı.(ilçe)Ben de sen aşkım sizinkilerin yaninda kal ordan gidiş geliş yap ben t3k başıma kalayım dedim seviyorum zaten tek kalmayı burdan zaten uzak dedim .ordan git dedim yalnız olduğum zamanları özlüyorum dedim .eşim ilk bir şey demedi ama alınmış gönlünü aldım ama eşim hep yanımda olmayı istiyor , Ben de biraz kafama göre dinginlik istiyorum .Kaldığım pansiyonda erkekleri de kıskanıyor aslında belli etmiyor ama evliyim kimse yanaşmaz diyorum içine kurt düşüyor galiba .kıskanç değildi son zamanlarda arttı niye olabilir .Kiyafet olarak karışmaz asla ama böyle içinde bir kurt var gibi hissediyorum. Niye olabilir ki ve benim gibi arada yalnız olmayı sevenler var mı ben mi farklıyım
Niye evlendiniz o zaman?Aslında asıl sorun benim evliliği içselleştirmemem galiba bekar gibi olmak istiyorum biraz ondan kaynaklı sanırım .
Yani daha 5 aylık evlilikte bir de kurduğunuz cümle çok ağır. Adam alınmasın da napsın. Eşim bana o üslupla konuşsa konu çok farklı yerlere giderdi
Herkes de oyle olmasaymis iyiymis tarzi minnoş yorumlar yapmis da , sizin yaptığınızi hir erkek yapsa burda bosanmaya dair tavsiyeler havada ucusurduAslında asıl sorun benim evliliği içselleştirmemem galiba bekar gibi olmak istiyorum biraz ondan kaynaklı sanırım .
Bu kadae uzun uzun yalnizlik istiyoduysaniz niye evlendiniz ki? Evlenince yalniz kalabilmek malesef mucizeMerhaba iyi günler deprem bölgesinde çalışıyorum göreve çağrıldım.pansiyon ayarlandı eşimle kalıyorduk. Eşimde başka yerde görevliydi ve eşim de bir hafta sonra göreve çağrıldı.(ilçe)Ben de sen aşkım sizinkilerin yaninda kal ordan gidiş geliş yap ben t3k başıma kalayım dedim seviyorum zaten tek kalmayı burdan zaten uzak dedim .ordan git dedim yalnız olduğum zamanları özlüyorum dedim .eşim ilk bir şey demedi ama alınmış gönlünü aldım ama eşim hep yanımda olmayı istiyor , Ben de biraz kafama göre dinginlik istiyorum .Kaldığım pansiyonda erkekleri de kıskanıyor aslında belli etmiyor ama evliyim kimse yanaşmaz diyorum içine kurt düşüyor galiba .kıskanç değildi son zamanlarda arttı niye olabilir .Kiyafet olarak karışmaz asla ama böyle içinde bir kurt var gibi hissediyorum. Niye olabilir ki ve benim gibi arada yalnız olmayı sevenler var mı ben mi farklıyım
Off off.Merhaba iyi günler deprem bölgesinde çalışıyorum göreve çağrıldım.pansiyon ayarlandı eşimle kalıyorduk. Eşimde başka yerde görevliydi ve eşim de bir hafta sonra göreve çağrıldı.(ilçe)Ben de sen aşkım sizinkilerin yaninda kal ordan gidiş geliş yap ben t3k başıma kalayım dedim seviyorum zaten tek kalmayı burdan zaten uzak dedim .ordan git dedim yalnız olduğum zamanları özlüyorum dedim .eşim ilk bir şey demedi ama alınmış gönlünü aldım ama eşim hep yanımda olmayı istiyor , Ben de biraz kafama göre dinginlik istiyorum .Kaldığım pansiyonda erkekleri de kıskanıyor aslında belli etmiyor ama evliyim kimse yanaşmaz diyorum içine kurt düşüyor galiba .kıskanç değildi son zamanlarda arttı niye olabilir .Kiyafet olarak karışmaz asla ama böyle içinde bir kurt var gibi hissediyorum. Niye olabilir ki ve benim gibi arada yalnız olmayı sevenler var mı ben mi farklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?