Eşim yanlış anladı

Evlilik bu işte.işine gelirse.hayatta herşeyin bir bedeli var maalesef.ben de bu bedeli çok zor kabul ettim.hatta arada hala kabul etmesemiydim diye düşünür dururm.

Sizin eşinize bu yaptığınızı eşim bana yaptı. Gönlümde onu hiçbir zaman affetmedim affetmem

Eşiniz sizi yanlış falan da anlamadı basbayağı istemediniz adami

Yalniz olduğum zamanlari özlüyorum demek, evlenmeseydim keske demek bana göre, kocam böyle bisey dese bosanalim o zaman derim ben

Tam da yalnızlığı bu yoğunlukta mı istediniz?
Eşiniz aynısını yapsaydı burda linç tayfasının kucağına bırakır, boşanmaya koşardınız.

Garipsiniz. Evliliğinizi de garip bir hale getirmeye çalışıyorsunuz.

Sizi anliyorum ama hayatta kimsenin kimseye kosulsuzcs guvenebilecegini sanmiyorum. Insanlar 40 yillik eslerinden neler goruyoruz televizyonlarda izliyoruz diye dusunerek esiniz sizden yana iskilleniyor olabilir bence ya da ondan sikildiginizi dusunup uzulmus olabilir

Yalnız pansiyon odasında haftalarca iki kişi kalmak cinnet sebebi, yalnızlıktan değil buradan yürüseydiniz daha iyi olurmuş. Biz eşimle home office çalışıyoruz hep aynı evdeyiz ama tatillerde beş günü geleceksek pansiyon otel odasında zenda mahkumu gibi olmayalım diye ev kiralıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…