- 15 Mayıs 2019
- 117
- 181
- 18
- 35
- Konu Sahibi Memduha1230
-
Ya her zaman böyle bu iyiden batıyor artıkAmaaaan can sıkıntısı mı arıyorsunuz. Evet yardımcı olmamış birçok erkek gibi dönmüş kıçını uyumuş. Hiç sıkmayın canınızı boooş çünkü
Hayır insan gibi muhabbet etmek istedim elinde telefon hiç var mıyım yok muyum belli değilSizden birşey istediğinde cevap olarak bensiz birşey yapamıyorsun diye cevap verin
Değişmiyor belliki en güzeli beklentiye girmemek. Sıfır beklenti sııfr hüzünYa her zaman böyle bu iyiden batıyor artık
Aynen öyle dedim zaten yok işten geldim de yorgunum diyor dedim ki sanki kabeden geldin terslememe bozulduSende bensiz uyuyamıyor musun , git zıbar deseydin keşke.
Allah allah biz yorulmuyoruz çünküAynen öyle dedim zaten yok işten geldim de yorgunum diyor dedim ki sanki kabeden geldin terslememe bozuldu
Ya niyetim uzatmak değil ki zaten ama birazcık da anlasın istiyorumCep telefonları çıktı mertlik öldü :)
Bana göre haklısın ama konu uzamasın tatsızlık çıkmasın boşver.
Haklısın bana göre cumartesi akşamı da insan biraz daha vakit geçirmek sohbet muhabbet istiyor bizde öyleyiz telefon akşamları ele almak yasak çocuklar da bizi öyle örnek alıyorlar şimdi eşim bebeği uyuturken onunla uyuyakaldi ondan geziyorum buralarda :)Ya niyetim uzatmak değil ki zaten ama birazcık da anlasın istiyorum
demekki sizin muhabetiniz* ona zevk vermiyor , kızmak yerine biraz irdeleseniz keşke .Hayır insan gibi muhabbet etmek istedim elinde telefon hiç var mıyım yok muyum belli değil
Muhsbbeti zevk vermediği kadını yanında taşımasın o zamn bn muhabetinden zevk almadığım kişiyi zerre istemem hayatımda değil kocam isterse anam olsundemekki sizin muhabetiniz* ona zevk vermiyor , kızmak yerine biraz irdeleseniz keşke .
Bu arada neyi irdeleyecekmişim sürekli ben mi idare edip alttan alayımdemekki sizin muhabetiniz* ona zevk vermiyor , kızmak yerine biraz irdeleseniz keşke .
neden bu kadar gerginsiniz anlamıyorum , eşinize karşı uzun süreli bir öfkeniz var bence , konuşup halletmenizi öneriyorum . ve biraz daha özeleştiri . iyi gecelerMuhsbbeti zevk vermediği kadını yanında taşımasın o zamn bn muhabetinden zevk almadığım kişiyi zerre istemem hayatımda değil kocam isterse anam olsun
Yok gergin değilim sadece fikrimi yazdım ben bu tarz şeylere çok önem veririmneden bu kadar gerginsiniz anlamıyorum , eşinize karşı uzun süreli bir öfkeniz var bence , konuşup halletmenizi öneriyorum . ve biraz daha özeleştiri . iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?